15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fjernelse af edderkopper: Disse hjemmemediciner og metoder hjælper virkelig!

Med de stigende temperaturer kan vi endelig bære shorts, nederdele og korte kjoler igen! At være kvinde er selvfølgelig noget meget rart, men naturen har virkelig sat os i en ulempe på nogle måder. Cellulite, jordbærben, fedtet hud og listen fortsætter – vi har mange problemer at håndtere, ikke? Og som om det ikke var nok, om sommeren har nogle af os de små blålige årer, der skinner under huden på vores ben. Vi taler naturligvis om de irriterende edderkopårer, som normalt er harmløse, men virkelig kan ødelægge vores humør. Så hvad skal vi gøre? Brug lange bukser om sommeren? Nej tak! I stedet fjerner vi edderkopperne! Hvilke hjemmemedicin hjælper virkelig, hvad er edderkopper og hvordan kan de synlige årer forhindres? Vi vil forklare alt dette og meget mere til dig herunder!

Hvad er edderkopårer?

Edderkopper fjerner åreknuder hjemmemedicin, hvilket hjælper

Edderkopårer skimrer blåligt eller rødligt gennem huden og er synlige som et netformet mønster, især på lår og underben. De små årer er ikke en alvorlig sygdom og bringer i princippet ikke vores helbred i fare, men betragtes stadig som en skamplet og ødelægger ønsket om kort tøj for mange kvinder. Edderkoppespirer opstår, når venerne virker mindre og er ofte et tegn på, at svage årer begynder. På grund af overstrækningen af ​​karvæggene mister venerne langsomt deres elasticitet over tid, hvilket fører til de mørke vener. Da kvinder har en tendens til at have svagere bindevæv, er de ofte mere påvirket end mænd.

Hvad er forskellen mellem åreknuder og edderkopper?

hvad er scleroterapi edderkopårer laseroplevelse

Edderkopper er normalt ufarlige og bør ikke forveksles med åreknuder. Åreknuder er også medicinsk kendt som åreknuder eller åreknuder og kan være meget farlige. De overfladiske vener er så udvidede, at de fremstår som knudrede, snoede blodkar under huden. Åreknuder er vener, der har en nedsat evne til at føre blod tilbage til hjertet, og denne svækkelse kan føre til blodpulver i benene. Ifølge en undersøgelse er omkring 20 procent af de voksne ramt, og de første tegn viser sig omkring 30 år. Selvom åreknuder ikke er et sundhedsproblem til at begynde med, kan de føre til venøs insufficiens – en sygdom, der kan spredes til andre vener over tid. Så snart du oplever svær smerte, søvnløshed og øm hud, bør du helt sikkert konsultere en læge og diskutere passende behandlingsmuligheder.

De mest almindelige årsager til edderkopper

Høje hæle er skadelige tips til fjernelse af edderkopper

Årsagerne til edderkopper er faktisk mange, og der er en række faktorer, der favoriserer udseendet af de små vener. For eksempel spiller arvelighed en vigtig rolle, og hvis det påvirker din mor eller bedstemor, vil du højst sandsynligt også udvikle edderkopper. Her er en oversigt over de vigtigste årsager til edderkopper:

 • Køn og alder – Som regel har kvinder en tendens til at have svagt bindevæv oftere end mænd. Ældre mennesker er også mere tilbøjelige til at få edderkopårer end yngre mennesker.
 • Højt blodtryk og overbelastning i venerne – Hvis blodet bakker op i venerne, kan karvæggene udvide sig – dette tilskynder igen til udviklingen af ​​edderkopvener. På grund af dette har mennesker med højere blodtryk større risiko for forskellige venøse sygdomme, herunder edderkopper.
 • Fedme og mangel på motion også føre til nedsat blodgennemstrømning i venerne. Stærke vægtudsving og overvægt slider blodkarrene og bindevævet, hvilket understøtter dannelsen af ​​edderkopper. At sidde eller ligge for længe bremser også blodgennemstrømningen i venerne og kan føre til en følelse af spænding i benene.
 • At Alkohol og nikotin er skadelige, ved vi faktisk alle. Fornøjelsesgiften kan også permanent beskadige blodkarrene og øgede edderkopper i ansigtet er endda den første indikation på et alkoholproblem.

Laser- eller ørkenedderkoppespider: hvad du bør vide om det

hvad er edderkopper, hvad hjælper mod åreknuder

Hvis du finder de blålige vener en skamplet og vil fjerne edderkoppespindlerne, så har vi gode nyheder til dig! Der er forskellige behandlingsmuligheder til rådighed for dig – du kan laserere eller forlade edderkopperne. I det følgende vil vi forklare præcis, hvordan dette fungerer.

 • Laser edderkopper – Ved laserterapi fjernes venerne ved hjælp af en laserenhed. På denne måde “skyder” lægen lysenergien på en meget målrettet måde på de forstørrede vener, og karvæggene bliver beskadiget i en sådan grad, at kroppen nedbryder edderkoppespinerne. Lasermetoden er særligt velegnet til meget tynde kar og efterlader normalt ingen ar. I nogle tilfælde kan der imidlertid være en ændring i hudens pigmentering i de berørte områder. Normalt er flere sessioner nødvendige for en vellykket fjernelse, og afhængigt af klinikken er priserne 100-200 euro pr. Terapi. Da der er tale om en kosmetisk behandling, dækkes omkostningerne ikke af sygesikringen.
 • Øde edderkopårer – Udslettelsen af ​​edderkopperne er stadig kendt som “skleroterapi”, og de fleste kvinder synes, at det er mere smertefuldt end laserbehandling. Et kemisk middel injiceres i beholderen, som beskadiger den indre væg. Som et resultat hænger venevæggene sammen og nedbrydes gradvist af kroppen. Der kan være let irritation under scleroterapien, og flere sessioner er påkrævet for optimale resultater. Også her er omkostningerne 100-200 euro og er ikke dækket af sygesikring.

Fjernelse af edderkopper: Disse hjemmemediciner og metoder hjælper!

Fjernelse af edderkopper i hjemmet Retsmidler Anvendelse af hestekastanje salve

Heldigvis er der ud over forskellige medicinske behandlinger også nogle hjemmemediciner, som vi kan bruge til at fjerne edderkoppearer. Desværre kan vi ikke love dig, at følgende metoder helt vil fjerne de små årer, men du kan stadig opnå meget gode resultater for teint. Derudover er der brug for lidt tålmodighed, for natten over vil det ikke fungere – for at fjerne edderkopperne eller i det mindste gøre dem mindre synlige er flere ugers ekstern applikation nødvendig.

Umodne tomater og spirende kartofler mod edderkopper

Grønne tomater er giftige edderkopper, der fjerner hjemmemedicin

Umodne tomater og spirende kartofler – det lyder i starten mærkeligt, men det er faktisk en af ​​de bedste måder at fjerne edderkoppespindler derhjemme. I denne tilstand indeholder de to fødevarer det giftige alkaloid solanin, som ikke bør indtages af mennesker. Men det er netop hemmeligheden, for solanin kan faktisk gøre venerne mindre synlige efter bare 2 uger. For at gøre dette skal du skære en umoden tomat og en spirende kartoffel i tynde skiver og placere dem på de berørte områder. Lad virke i fire til fem minutter, fjern grøntsagerne og nær huden med en fugtighedscreme. For de bedste resultater gentages processen 2-3 gange om dagen.

Fjern edderkoppespirer med hestekastanje salve

Lav selv hestekastanje salve, hvad er edderkopårer

Hestekastanjer smager ikke kun meget godt, de kan faktisk hjælpe mod edderkoppespier. De indeholder den aktive ingrediens aescin, som har en styrkende effekt på vener og kar og reducerer væskeophobning i vævet. En hestekastanje salve hjælper også mod tunge og hævede ben. Du kan enten købe den færdige salve på apoteket eller lave den selv. Og her er opskriften på den hjemmelavede hestekastanje creme:

 • Opvarm kortvarigt 130 ml lavendelolie med ca. 1-2 spsk hestekastanje-skaller (fås også på apoteket eller apoteket) ved middel varme, og lad derefter blandingen afkøle i køleskabet i 4-5 timer.
 • Smør hestekastanje -salven på de berørte områder i cirkulære bevægelser, og lad den blive absorberet. Gentag processen 2-3 gange om dagen, og efter 2 uger vil edderkopperne være mindre synlige.

Æblecidereddike mod edderkopper

Æblecidereddike til huden, som hjælper mod edderkopper

Æblecidereddike er en rigtig allrounder, og takket være dens blodcirkulationsfremmende egenskaber kan den også hjælpe i kampen mod edderkoppespier. Det er også meget let at bruge, så du kan bruge det til at behandle venerne flere gange om dagen. Dryp blot lidt æblecidereddike på en vatrondel og dup det flere gange på de berørte områder. For de bedste resultater anbefaler vi, at du bruger proceduren 4-5 gange om dagen i cirka 4 uger – det tager lidt længere tid, men fungerer rigtig godt. Du bør dog undgå at behandle edderkopårer i ansigtet med æblecidereddike, fordi syren, den indeholder, kan irritere og udtørre følsom hud.

Massér olie med citron og hvidløg

Benmassage hjemme edderkoppespindler fjerner hjemmemedicin

En hjemmelavet massageolie med olivenolie, citronsaft og hvidløg er en billigere og mere effektiv måde at fjerne edderkopper på. Fødevarens antioxidante, antiinflammatoriske og vasodilaterende egenskaber fremmer lymfestrøm og blodcirkulation i benene, hvilket igen forhindrer tilstopning af blodkar og væskeretention. Derudover virker olien meget afslappende og kan hjælpe mod hævede fødder! Og det er så enkelt:

 • Pres to fed hvidløg og bland godt med saften af ​​en citron og 120 ml olivenolie.
 • Hæld tinkturen i en krukke med låg og lad den trække i køleskabet i 48 timer.
 • Hæld derefter blandingen gennem en sigte, og din massageolie mod edderkopper er klar.
 • Påfør olien på de berørte områder 2-3 gange om ugen, massér ind i 10 minutter med let tryk og lad virke i 30 minutter.
 • Skyl af med lunkent vand og nær huden med en fugtighedscreme.

Hvordan kan du forhindre edderkopårer?

Slip af med jordbærben, hvordan du fjerner edderkopårer

Selv med edderkoppespindler siges det: forebyggelse er bedre end helbredelse! Den gode nyhed er, at der er nogle super enkle og effektive forebyggende foranstaltninger derude. De vigtigste er naturligvis motion og sport!

Forebyg edderkoppespirer med træning

hvad hjælper mod edderkoppespirer Sport mod åreknuder

Regelmæssig træning gør os ikke kun fit, men styrker også bindevævet. I det følgende har vi et par nyttige øvelser mod edderkopper for dig. For de bedste resultater kombineres øvelserne med korte vekslende brusere. For at gøre dette skylles benene skiftevis med koldt og varmt vand i et par minutter efter brusebad – dette styrker hudens væv og stimulerer blodcirkulationen.

 • Stå op og løft dine hæle. Efter et par sekunder skal du sænke den igen og gentage processen i cirka 5 minutter.
 • Sid på en stol med dine ben i en 90 graders vinkel. Løft nu dine hæle fra gulvet så langt som muligt, løft tæerne og træk mod dine skinneben. Det er bedst at udføre øvelsen flere gange om dagen i 5 minutter.
 • Lig på ryggen med benene i luften og gentag de typiske bevægelser, du ville gøre, når du cykler i 3-4 minutter.
 • Forskellige strækøvelser til benene er også ideelle til at stimulere blodcirkulationen og forhindre edderkopper.

Kompressionsstrømper mod edderkopper

Kompressionsstrømper til hvad der hjælper mod edderkoppespier

De fleste af os arbejder på kontoret og sidder foran computeren i mindst 8 timer om dagen. At sidde for længe og ikke træne for meget kan tilskynde til udvikling af edderkopper. I dette tilfælde ville medicinske kompressionsstrømper være vores frelse! De stimulerer blodcirkulationen i benene, forhindrer benene i at hæve og føles også super lette og behagelige. Der er nu mange fashionable modeller på markedet, der er rigtige blikfang.

Undgå høje hæle og tøj, der er for stramt

Spider vener laser fordele hvad er åreknuder

Og dårlige nyheder for alle fans af høje hæle og tynde jeans. Det, vi har på, kan også påvirke venernes sundhed. Høje hæle og stramt tøj kan faktisk tilskynde edderkopper til at udvikle sig. På grund af buksernes stramme pasform presses nerverne i benene kraftigt, hvilket gør venerne endnu mere synlige. Du bør også kun bære høje hæle kun lejlighedsvis og ikke hver dag og hellere tage behagelige sneakers på. Hvis der ikke er nogen anden måde, skal du altid bære høje hæle med kompressionsstrømper.

Spider vener fjerner åreknuder bagefter ved hjælp af hjemmemedicin

Previous Post
Spis bevidst under COVID-19-pandemien
Next Post
HIIT træningsplan – fordele og gode træningsplaner til hjemmet på et øjeblik!