15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Spis bevidst under COVID-19-pandemien

For mange mennesker kan pandemien på grund af coronavirus forstyrre spisevaner og blive en udfordring for bevidst ernæring. Dette kan dog også blive til en måde at spise sundere derhjemme. Problemer kan opstå især når alle tilbringer deres dage kun få skridt væk fra det overfyldte køleskab. Folk har nu flere muligheder end nogensinde for at fokusere på at tilberede sunde fødevarer.

Tips til bevidst ernæring

kvinde iført beskyttelsesmaske, mens hun handler i supermarkedet på grund af coronavirus

Kom med en grundlæggende plan for, hvad du skal lave mad. Du kan begrænse spild og spare penge ved at undersøge, hvad der kan være nær slutningen af ​​dets holdbarhed, og hvordan du bruger det. For eksempel kan du bruge rester af saucer fra i aftes i en anden opskrift. En anden mulighed ville være at bruge mad, der har været opbevaret længere i fryseren. Vær fleksibel, men køb ikke for meget. I dag skal alle være forberedt på muligheden for, at nogle varer ikke længere er tilgængelige i butikken. Men hvis du køber mere, end du har brug for, er det mere sandsynligt, at du spilder mad. At spise to ugers værdi pr. Tur er et godt mål. Når du handler personligt, skal du sørge for at beholde din maske og håndsprit som anbefalet af centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse.

kvinde bestiller online på computeren med kreditkort, der betaler social afstand

Verden med online indkøb af dagligvarer vokser også hurtigt. Nogle mennesker vil dog måske shoppe mere forsigtigt online på grund af frygten for ekstra omkostninger. Mange onlinebutikker giver dig på forhånd besked om, at onlinepriserne ikke matcher det, der kan findes på butikkens mursten. Selvom dette er tilfældet, når du handler, kan der være fordele ved at handle online. Nogle butikker viser dig en løbende sum af dine udgifter. Hvis du opdager, at du er over budget, kan der foretages en justering. Dette er meget sværere, når du er i butikken og prøver at tilføje det til dit hoved, mens du går. Du kan også være mindre fristet til at gå en tur ned ad slikgangen ved at shoppe online. Det kan også reducere din distraktion fra at promovere ting, du ikke har brug for.

Balancerede måltider

afbalanceret måltid og bevidst ernæring på arbejdspladsen under corona -krisen

De fleste sundhedspersonale anbefaler en samlet sund kost. Fokus er her på en række grøntsager, frugter, fuldkornsprodukter, magert vegetabilsk eller animalsk protein, fisk, nødder og bælgfrugter samt lokale vegetabilske olier. Du bør også begrænse mættet og transfedt, natrium, rødt og forarbejdet kød, tilsat sukker og sødede drikkevarer. Du kan blive fristet til at byde på færdigretter, men tjek etiketten først. Hvis du ikke kan skelne de fleste ingredienser, er det bedst at lægge disse til side. Du kan stadig finde mange artikler, der er sunde. Tænk på dåse og frosne frugter og grøntsager. Vælg dem, der er konserves i vand uden sukker, salt eller mættet fedt og transfedtstoffer, hvis det er muligt. Skyl dog alt godt inden brug.

koncept for onlineshop og madlevering til bevidst ernæring under covid 19 -pandemien

Justering af din smag til sundere muligheder kan også hjælpe med dette. Hvis du f.eks. Køber pasta, skal du kigge efter fuldkornsversioner. En af de bedste ting, du kan gøre, er at holde sunde fødevarer tilgængelige og åbne. Bare fordi dine venner pludselig bager deres eget brød fra bunden, betyder det ikke, at du skal. Tilpas dine madlavningsplaner, så de passer til dit færdighedsniveau. Du kan starte med en liste over sunde måltider, der giver mulighed for sådan en bevidst kost. Så når du forstår det enkle koncept om et afbalanceret måltid, hvor du spiser forskellige fødevarer i moderate mængder og i balance, er det virkelig alt, du skal bruge for at spise sundt under en pandemi eller generelt.

Previous Post
35 ideer til efterårsdekorationer på sofabordet i stuen
Next Post
Lav “Pajaki” Mobilé – den polske lykke -charme som dekoration til forskellige lejligheder