15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Et moderne havehaver i træ til haveredskaber og et opholdsområde på landet

Haveskur til haveredskaber walden af ​​moormann

Den moderne Haveskur til haveredskaber “Walden ”af Nils Holger Moorman præsenterer et forbløffende design og legemliggør konceptet for et liv i harmoni med naturen. Denne haveinstallation er så multifunktionel, kompakt og hyggelig, at du altid vil bruge din tid udenfor.

kompakt træhaverum til haveredskaber

Haveskur til enheder moderne design moormann

Det innovative Haveskur til haveredskaber “Walden” blev inspireret af en amerikansk historie – “Walden. Eller, Life in the woods ”af Henry D. Thoreau. ”Jeg flyttede til skoven, fordi jeg ville leve mit liv med fornuft. Tættere på det virkelige liv og for at se, hvad naturen har at lære mig ”. Dette er hvad forfatteren skrev i sin bog i 1854.

Haveskur til haveredskaber fra Moormann

Haveskur til haveredskaber trækonstruktion kompakt

Med en bredde på kun 1,10 meter, højde 3,86 m og længde 6,5 meter ligner redskabsskuret en tændstikæske, men klaustrofobi er noget, beboerne ikke bør lide. Det sender  Haveskur til haveredskaber har en svingbar ildskål, et højt sæde til fire personer, plads til et fuglehus og opbevaringsplads til forskellige andre haveredskaber som skovl, rive, haveslange og trillebør. Drømmen for enhver gartner, der kan lide at have alt i orden. Siddeområdet byder på lige nok plads til en hyggelig middag for fire personer under stjernehimlen.

hyggeligt siddeområde

Haveskur til haveredskaber udendørs siddeområde læsemiddag

I det hele taget tilbyder “Walden” masser af plads til ting, som vi forbinder med have- og udendørsarealer, men i en kompakt form. Fuglebrænder og mejeboller, urtepotte og vandkande, grillredskaber og picnicbord. Faktisk, hvorfor vil du tilbage i huset?

Opbevaringsplads til haveredskaber

haveskab træ moormann haveredskaber opbevaringsplads

 Ved taget

Havehus observatorium romantikort Walden Nils Holger Moormann

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?