15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Havehaver i træ – hvordan man indretter et multifunktionelt rum

Havehus bygge idé design træ

EN Havehaver i træ kan tjene mange formål – som dette Hackney -eksempel viser. Lysthuset har en enkel form – en simpel terning for enden af ​​haven, som åbner ud til haven gennem store glasdøre. Store træer giver privatliv og giver skygge om sommeren, så du kan føle dig godt tilpas selv på varme dage.

Havehaver i træ – rustikt design, praktiske møbler

Opsæt havepavillon liggestol til væg

 At Havehaver i træ fungerer som en naturlig fortsættelse af interiøret takket være det rustikke design. Et skjult tagvindue bag på lysthuset lader også sollys komme ind i huset. Praktisk højreolsystem rummer alle bøger og dokumenter – huset var beregnet til et skab. Et skrivebord med en bærbar computer i midten er det eneste, en husejer har brug for for at fungere uforstyrret. Flere tegninger på væggen og et geografisk kort pynter væggen. Komfortabel lænestol med polstring har et opholdsområde, hvor du kan slappe af og hvile.

Havehaver i træ – multifunktionelt og bæredygtigt

 Studio udendørs ovenlysvindue lysthus

Den rustikke Havehaver i træ blev lavet af Kontor Sian Arkitektur designet og realiseret. Du har valgt træmateriale, der sikrer en god tætning om vinteren, så maksimal energieffektivitet kan opnås med minimalt energiforbrug. På denne måde kan husejeren arbejde i haven selv i de kolde dage. Huset kan ombygges på få trin og kan tjene som et lysthus til en fest, hvor buffet og drikkevarer er placeret. Haveskuret er en enkel trækonstruktion, der tilbyder et billigt alternativ til en husforlængelse. Nogle vigtige tips til entusiaster, der har forelsket sig i dette sommerhus – byg det i skygge. Du kan endda inkludere en pergola i designet. Der kan opsættes en gårdhave på en træterrasse foran huset. Store hylder giver det perfekte opbevaringsrum til bøger, dekorationer, endda haveredskaber. Praktisk, charmerende og multifunktionel – boligejeren kan se frem til sit nye studie.

Ovenlys i haveskuret – udendørs bibliotek

praktisk haveskabsfacilitet

Rustikt skrivebord

Haveskur rustik stil-praktiske møbler

Træ – det vigtigste materiale i konstruktionen

Træ lysthusbelysning

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?