15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den romantiske træpavillon i haven – 28 designs og ideer

Advarsel: filesize (): stat mislykkedes for /www/sites/deavita.com/wp-content/uploads/2013/01/Holz-Pavillon-Garten-Blickfang-Heckenverbindungen-768×614.jpg i /www/sites/deavita.com/wp-content/themes/deavita-lite/functions.php online 415

Træ-pavillon-have-Middelhavs-layout

EN Træpavillon i haven er det perfekte sted for et romantisk måltid for to på en varm sommeraften eller til en teselskab for dine venner. Tag et kig på vores ideer, og vælg din yndlingspavillon.

1. Træpavillon i haven – stilfuld og praktisk

Træ-pavillon-have-formel-udlægning

Denne selvbyggede pavillon er fremstillet af et sæt og har en ekstraordinær dobbeltkuppel. Denne åbne sidekonstruktion er udstyret med komfortable rattanmøbler og dekorative puder og er det perfekte sted at læse en roman eller chatte med venner. Det udvendige design er malet med en halvgennemsigtig latexmaling. Flerårige senge omgiver konstruktionen og understreger indstillingen romantik.

2. Havepavillon med tag på flere niveauer – træpavillon i haven

Træ lysthus have -lagdelt tag

Det ser lige så smukt ud som en bryllupskage. Denne hvidmalede Træpavillon i haven tilbyder et lagdelt tag og udluftet kuppel. Trægitter markerer de to trin, og et simpelt balustrade -rækværk fører besøgende ind i det store siddeområde. Ventilationsåbninger under hvert tag sikrer luftcirkulation, hvilket holder siddeområdet køligere.

3. Lille havepavillon til sommerhuset i skoven

Træ-pavillon-have-lille-hus-skov

Selv den mindste af haverne kan indeholde et lysthus til udendørs spisning eller som omdrejningspunkt i gården. Konstruktionens lille fodaftryk betyder, at den kan passe næsten overalt. Den integrerede bænk giver masser af siddepladser.

4. Havepavillon som blikfang

Denne indbydende pavillon ligger i et fjernt hjørne af haven og er omdrejningspunktet for haveplanlægning samt en pause fra den hektiske dag. De snoede understøtninger og dekorative rækværk matcher klokketagets charmerende form.

5. Klokketag lavet af lægter

Taglamellem træpavillonhave hvid hængende kurv

Et tag i form af en klokke er det mest slående træk ved dette Træpavillon i haven. Lagtaget viser, hvordan et åbent, luftigt tag forbedrer luftcirkulationen og skaber dramatiske effekter med lys og skygge. Det er det perfekte tag til varme, tørre klimaer.

6. Observatorieinspireret havepavillon

træpavillon observatorium inspiration rund tagsten base

Det her Træpavillon i haven minder om et astrologisk observatorium (eller et fremmed rumskib!) og kombinerer trægittervægge med loftsforlængelser for at opnå udseendet af en traditionel engelsk vinterhave. Den forhøjede murstensplatform gør den til et uforglemmeligt haveelement på en piedestal.

7. Havepavillon fremstillet af nyslåede træbjælker

rustik pavillon lavet af nyslåede træbjælker

Vi taler om at lave noget ud af ingenting. Den rustikke pavillon er en fantastisk sammensætning af forskellige dele. De tykke, robuste understøtninger blev opsamlet fra stranden. Sidestøtterne er også rustikke træblokke. Taget er lavet af en gammel parabol.

8. Rustik pavillon lavet af tynde grene

havepavillon tynde grene konstruktion

Denne havepavillon har en rustik charme. Ideel til en skovhave (fordi den let smelter), er rammerne formet med mindre, uregelmæssige grene. Sådanne rustikke strukturer bør kontrolleres regelmæssigt for at sikre, at de fortsat forbliver i fast form.

9. Eventyrlig træpavillon i haven

træpavillon i haven eventyret trægitter lavt tag

De kits, der tilbydes af mange producenter, er en bekvem måde at indarbejde et lysthus i din have – især hvis du elsker DIY -projekter. Ideelt set kommer komponenterne med en malet overflade og permanent topcoat. Trægulvet bør understøttes af betonfundamenter.

10. En havepavillon bygget omkring et eksisterende træ

træpavillon i havens murstenbase omkring et træ

Hvis du ikke orker at hugge det gamle træ af, kan du bygge lysthuset omkring det. Den enkle struktur integrerer træet i sit design. Murstenbunden og træspåner er de perfekte materialer til traditionelle lysthuse.

11. Åben pavillon med udsigt

hvidt træ pavillon udsigt hav

Dette er et perfekt matchpar – et dejligt hvidt lysthus sidder oven på en klippe, der kigger ud mod vandet. Pavillonen giver et fantastisk udsigtspunkt, hvorfra du kan se vandet. Og det er også et godt omdrejningspunkt, når det ses på afstand. Den åbne ramme, listerne og den lille kuppel er de elementer, der definerer pavillonen og gør den umiddelbart genkendelig.

12. Den private havepavillon

privat havepavillon privatlivets skærm champignonhoved

Som et kæmpe svampehoved skaber denne pavillon et roligt tilbagetog i haven. Privat landskabspleje omfatter pænt trimmede hække og buske.

13. Pavillon med klokketag

havepavillon hvide klokke tag adirondack stole

Et tilpasset klokkeformet tag som dette koster mere, men tilføjer en brugerdefineret stil til enhver baggård. En anden omkostningsfaktor for en pavillon er dens placering. En afsondret placering, der giver privatlivets fred, kan også begrænse adgangen til køretøjer og kan kræve, at nogle materialer transporteres til stedet – dette øger byggeomkostningerne.

14. Havepavillon som accent til dit underholdningsområde

træpavillon i haven på kanten terrasse festområde

Dette lysthus er det arkitektoniske anker på en stor terrasse, hvor gæsterne kan nyde skyggen og afsondrethed fra de store træer. Den tilstødende murstensvæg omslutter det asfalterede område, så spiseborde kan sættes op der eller terrassen kan tjene som et dansegulv.

15. Træpavillon ved vandet

træ havepavillon lille dam kaj fisk

Et afslappende lysthus forstærkes af de beroligende lyde af rindende vand. Placeret på kanten af ​​en vandhave, tilbyder pavillonen et nærbillede af dyr som skildpadder, frøer og smukke koifisk.

16. Planlæg omhyggeligt størrelsen på træpavillonen

træ lysthus i haven dobbelt tag bryllupskage

Hvor stor skal din pavillon være? Planlæg størrelsen af ​​din udendørs konstruktion ved at undersøge din terrasse eller havemøbler på det sted, hvor strukturen skal bygges. Går alt godt? Kan folk bevæge sig let? Hvis du kan lide at have udendørs fester, så jo større plads, jo bedre. Denne struktur er stor nok til at huse en lille samling, men også lille nok til at skabe en følelse af intimitet.

17. Trio af pavilloner

træ lysthus i haven tre kombination

Tredobbelt underholdningsrummet ved at tredoble antallet af pavilloner. Hvis du elsker at underholde store grupper, kan dette være den ultimative løsning. Med serien på tre forbundne pavilloner kan du oprette et skræddersyet udendørs festområde.

18. Magisk belysning til træpavillonen i haven

ideer til belysning af havepavilloner

Hvis du vil bruge dit lysthus efter mørkets frembrud, skal du tilføje passende belysning. Af sikkerhedsmæssige årsager skal du installere trappelys for at belyse stien til og fra pavillonen. For den dramatiske effekt skal du bruge eventyrlys, der ville skitsere dit lysthus med lys om natten.

19. Træpavillon med victoriansk charme

træpavillon lavt tag struktur victoriansk vinkeljern

Tilføj victoriansk charme til din baghave med dekorative vinkeljern mellem stolperne og spærene. Manglen på gelændere får rummet til at se åbent og rummeligt ud.

20. Ny pavillon i baghaven

havepavillon hvidt spidset tag beplantning gangbro

En pavillon er den perfekte løsning til nye baggårde med meget åbent rum som denne. Gangbroen og blomsterne får denne elegante struktur til at ligne, at du altid har været der.

21. Lille pavillon, stor indflydelse

lille havepavillon hængende kurve blomster læg tag

Selv en lille pavillon kan have stor indflydelse. Denne struktur tilbyder et fantastisk tilbagetog på kanten af ​​et skovområde og udsigt tilbage mod huset. Planter fylder pavillonen med farve og duft.

22. Klassisk pavillon lavet af cedertræ

træpavillon i haven skovlandskab sten tag

Denne klassiske cedertræspavillon med træsten, små kuppler og elementer i victoriansk stil tilbyder et kontemplativt hvilested i en baggård.

træpavillon bygningstyper havedesign

træpavillon i haven rattan møbler dobbelt tag

pavillon dobbelt tag kuppel hvid blå

træpavillon til lille havehave fremhævning

hvid havepavillon bell tag blå tag helvedesild

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?