15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg selv et flot havehus i træ – 17 funktionelle ideer

have-hus-træ-bygge-selv-køkkenhave-planter-potteplanter-grøn

Hvem elsker ikke små haveskure? Sådan en smuk Havehaver i træ, der kigger ind i den farverige, frodige have, har noget magisk over sig, især når designet har fået lige så stor opmærksomhed som dit hus selv. Her har vi et par haver med smukke, innovative og stilfulde havehuse til dig, der vil inspirere dig til . Nogle af skurene og havehusene er traditionelle, mens andre er blevet redesignet og er mere innovative. Du vil blive overrasket over eksemplerne. God fornøjelse med at browse!

Romantisk,  smukt træhaverum

have-hus-træ-bygge-selv-romantisk-tænde-lys-potteplanter

Til at starte med har vi et par traditionelle designs. De er typiske for havehuse og præcis det, du forestiller dig, når du tænker på et hyggeligt sted at trække sig tilbage til i haven. Den første er en smuk Havehaver i træ, som bruges til at opdrage kimplanter og orkideer. Væggene med store vinduer, det skrå tag med helvedesild og klatreroserne, som giver huset en romantisk accent, er slående.

Smukt havehaver i træ omgivet af frodige planter

have-hus-træ-bygge-dig-selv-landhus-have-græsplæne-grøntsager-fortrolighed skærm

Sekundet Havehaver i træ bruges til at opbevare børns legetøj. Det bruges også som omklædningsrum, når det nærliggende spabad bruges. Tag et kig på havehuset fra andre perspektiver:

Ligesom sommerhusets design er landskabet og området omkring det også vigtigt. I dette tilfælde har sommerhuset en lille, forhøjet terrasse, der forbinder den med husejerens bådehavn.

Lige så slående er de mange frodige planter, der omgiver sommerhuset og de to store urtepotter ved siden af ​​hoveddøren. Dette gør det endnu mere indbydende.

Dejligt haveskur med gavltag

have-hus-træ-bygge-selv-sten-landhus-have-trin-hævet-seng-skygge

Mange skure og sommerhuse er designet til at være i form af et almindeligt hus. Dette er også tilfældet med følgende haveskur. Den er grå i farven og har hvide vindues- og dørkarme. Bemærk også de mange forskellige planter, der omgiver huset.

Havebod i træ huser alle nyttige værktøjer

haveskur-træ-byg-selv-værktøjer-praktisk-opbevaringsplads-funktionel

EN smukt træhaverum  som et innovativt område at trække sig tilbage til

Haveskur cool design smukke vægdekorationsideer

Havehus havepire siddeområde træterrasse

De næste to havehuse har et design, der ikke er så typisk, men innovativt. Det første var engang et forsømt skur, der var under renovering og ombygning Havehaver i træ og blev et hyggeligt feel-good sted. Interessant i dette eksempel er de smukke blomsterkasser, der pryder vinduerne og indrammer terrassen, samt det lille, integrerede blomsterbed. Farven gul blev valgt som accent. På terrassen er der endda et moderne opholdsområde med farverige stole, et rødt, antikformet kurvebord og selvfølgelig planter.

Moderne og rustikt i ét design

Haveskur ubehandlet træ selvbygget køligt monopitch-tag

Haveskur åbner landskabstræ persienner skærm

Den næste er en smuk Haveskur træ- efter designet af Alex Wyndham. Det er lavet af barken af ​​amerikansk redwood og kombinerer rustikt med moderne design. Dens dimensioner er 2,1 x 2,7 meter. Det, der er særligt interessant her, er, at taget er dækket af kystgræs og naturlige vildblomster.

Tre af de fire vægge kan også åbnes, så havehuset kan ventileres generøst på varme aftener. Det er ideelt som et gæsteværelse og som et område at slappe af.

Et tilflugtssted for haven

Haveskur beton træ tag ideer yoga studio have

De to sidste varianter af havehuse er særligt originale og atypiske. De sigter mod bestemte formål, der vil overraske dig. Den første er en smuk Havehaver i træ, som fungerer som et yogastudie. Det moderne design afspejler sindstilstanden for yogaelskere.

Smukt havestald i træ

Opsæt poolhus i middelhavsstil, designhave

En smuk en Havehaver i træ kan også repræsentere et poolhus som i det følgende tilfælde. Det er en del af en elegant, traditionel bolig og ligger i den smukt anlagte have. Det er omgivet af blomsterpotter og et frodigt landskab. Indenfor føler du dig lige så behagelig som i stuen, og den har en fantastisk udsigt over poolen.

EN flot haveskur kan bruges til mange formål. Det kan repræsentere et gæsteværelse, tilbyde en fantastisk udsigt over resten af ​​haven eller være et sted at give din grønne tommelfinger frie tøjler.

Træ haveskur klatring planter roser lyserød farve

Træhaverestald i blå farve designideer

Blå havehus bygge selv træ design ideer

Designideer skaber et hyggeligt siddeområde med tips

Havehus design ideer hyggelig smuk klassisk stil

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?