15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terrassedesign 2015 – Indret terrassen igen!

Terrassedesign, opholdsområde, dekorative puder pynter på ideer

Hvordan siger de? Nytår Nyt held! Og det gælder også din Terrasse design 2015. Nu hvor det nye år er startet, og du stadig har lidt tid til foråret, kan du bruge din fritid til at planlægge det nye terrassedesign for 2015. Alt, hvad du har drømt om og udsat igen og igen, kan nu endelig implementeres. Spild ikke mere tid, og lad din drømmeterrasse gå i opfyldelse i år.

Terrassedesign 2015 – sådan redesigner du udendørsarealet

Terrassedesign 2015 belægningssten skulpturer haveblomster

Hvis du stadig har brug for lidt inspiration og ideer, håber vi at kunne hjælpe dig videre med denne artikel, der taler om terrassedesign 2015. Vi giver dig et par tips til, hvordan du redesigner og forbedrer din terrasse. Der er uendelige muligheder for dette, og det kræver ikke altid det samme beløb. God fornøjelse med det!

Terrassedesign 2015 – Middelhavet flair til udendørsarealet

Terrassedesign grusgulv rundt havebænk metal

Du kan give din terrasse et nyt look uden at udskifte alle havemøblerne til terrassedesignet fra 2015. Alt du skal gøre er at finde nye dekorationer og tilbehør. Du kan endda ændre stilen på terrassedesignet 2015 på denne måde. For eksempel kan du oprette den populære strandstil med et stribet mønster i blå og hvid til sædehynderne. Med plantekar af terracotta kan du opnå en toscansk stil, som du også kan understrege med de rigtige planter. Sådanne planter er for eksempel oleander, bougainvillea, men også oliventræer. Til terrassedesignet 2015 bringes den beroligende stemning i Fjernøsten til terrassen med en plante med bambus. Husk dog, at du skal gemme dem et mildt sted om vinteren, så de ikke fryser ihjel.

Terrassedesign 2015 – klatreplanter, træer og blomster

Terrassedesign 2015 stole birkehegn skygge træer

Generelt kan du ændre hele atmosfæren på terrassen med bare planter. Ligesom plantager kan du fordele blomsterkasser og krukker med smukke blomster til terrassedesignet 2015 og skabe en hyggelig terrasse. Hvis din terrasse har et rækværk, skal du bruge den til blomsterkasserne som på balkonen. Hvis din terrasse er på sydsiden af ​​huset, kan du plante klatreplanter. Derudover fastgør en espalier til den ene side af terrassen og lad planten vokse op på den. Passiflora er særligt velegnet til sådan et terrassedesign 2015, fordi den kan modstå den kolde vinter og også giver dig lækre frugter.

Terrassedesign 2015 – opret en urtehave i plantepotter

Terrassedesign 2015 Urtehave Urtepotter Duftende blomster Skab en terrasse

En god idé til terrassedesignet 2015 er også en urtehave. Hvis du altid har drømt om en urtehave, men der ikke er plads til det i selve haven, skal du blot lægge det ud på terrassen. Her har du frit valg mellem urteplanterne. Lavendel og salvie har for eksempel smukke blomster, så du kan nyde deres skønhed såvel som deres praktiske side. Hvis du vil, kan du også finde ud af mere om terrassedesignet i 2015 i havecenteret.

Terrassedesign 2015 – udekøkken

Terrassedesign 2015 belægningssten pejs rottingmøbler trævæg

Hvis du er klar til at investere lidt mere i terrassedesignet i 2015, er et udekøkken også en skøn idé. Størrelsen kan variere. Tænk grundigt over på forhånd, hvilke ting du helt sikkert får brug for der. Har du brug for en håndvask? Værdsætter du et køleskab eller har du brug for skabe med en arbejdsflade, og hvor stort skal det være? Under alle omstændigheder vil investeringen i sådan et terrassedesign i 2015 være umagen værd, fordi det gør forberedelsen af ​​grillaftenerne og fester meget lettere, for nu skal du ikke længere løbe indenfor for hvert produkt og service. Du har alt lige ved hånden.

Du kan finde flere inspirerende ideer til terrassedesign 2015 herunder:

Træterrasse og stakitværk med matte glaspaneler

Terrassedesign, møbler, beskyttelse af personlige oplysninger, solafskærmning, gårdhave

Lille baggård med metalhegn og kunstgræs

Terrasse design 2015 kunstgræs baggård natursten mur plante krukker

Beskyttelse af personlige oplysninger og solbeskyttelse i haven

Terrasse design 2015 træ grønne polstring bambus plante krukker

Terrasse design 2015 pejs siddeområde sofa sofabord

Terrasse design trægulv højbede gynge

terrasse-design-2015-ideer-deco-tagdækning-træ-beskyttelse af personlige oplysninger-fan-daybed-græsplæne

terrasse-design-2015-ideer-deco-hjørne-siddepladser-træ-privatliv-skærm-fliser-græsplæne

terrasse-design-2015-ideer-deco-aften-by-lejlighed-tænder-stearinlys-sæder

terrasse-design-2015-ideer-deco-by-lejlighed-aften-lys-stearinlys-romantisk-bord-tagterrasse

terrasse-design-2015-ideer-deco-bord-gelænder-blomster-grøntsager-retter

Previous Post
Moderne møbeldesign
Next Post
DIY ideer til at gøre det selv på under en time – 10 interessante instruktioner