15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terrassedesign – de vigtigste elementer i haven

terrasse design pergola pejs rotting havemøbler grill

En god have og Terrasse design skal opfylde boligejerens ønsker og behov. Det autentiske naturlige look er særlig populært og er ofte målet for mange designere. Haven er et hyggeligt sted for hvile og afslapning med et mikroklima, der har en særlig god effekt på menneskers sundhed. Som et eksempel giver vi den japanske havekunst, som er baseret på fireelementsteorien. Men hvis du virkelig tænker over det, kommer du til den konklusion, at haven faktisk kombinerer alle fire grundelementer – luft, jord, vand og ild. En pejs symboliserer ildelementet, de små eller større damme, der for nylig er blevet meget trendy, bringer elementet vand ind i haven. Derudover er det det perfekte tilbagetog, hvor du kan genoplade batterierne til krop og sjæl. Det er årsagerne til, at udendørsområdets design er så vigtigt.

Ideer til originalt og behageligt terrassedesign

terrasse design atmosfære hyggelig baldakin stof sofa sæt pejs

I denne artikel finder du detaljerede oplysninger om de vigtigste elementer i havearbejde og havearbejde Terrasse design – Let vedligeholdte møbler, terrassedækninger, havetilbehør, stauder og buske og et par lette ideer til, hvordan du helt kan indrette dit udendørs område og dekorere det betagende.

Tips til at skabe attraktive terrasser

terrasse design veranda lyseblå chaiselong sofa lænestol skammel

De gentagne elementer fra det indre af huset er særligt tiltalende for Terrasse design. Du kan følge et bestemt farveskema til indvendig og udvendig vægdesign eller møbler eller forlænge gulvet fra stuen til ydersiden. Når alle døre og vinduer er åbne på varme sommerdage, ser grænsen mellem de to rum ud til at forsvinde.

De vigtigste udendørs møbler

terrassedesign metal møbler røde polstring blomster pool fliser

Først skal du tænke på siddepladserne. Til Terrasse design passer til havemøbler af træ, aluminium, rustfrit stål eller plast – alt efter din smag. Spisepladsen hører også til på næsten enhver terrasse eller veranda. Desuden er stole og spiseborde de vigtigste møbler. En hyggelig gårdhave kan indrettes med siddegrupper. En hængekøje kan blive havens omdrejningspunkt og give yderligere utraditionel afslapning. Lænestole i minimalistisk stil tilføjer poolområdet identitet.

Tænk på solbeskyttelse

terrassedesign solafskærmning markise rotting grå moderne

Den rigtige solbeskyttelse til terrassen er afgørende. Parasoller, baldakiner, markiser, markiser og pergolaer er klassikerne. Nogle tilbyder ekstra regn- og vindbeskyttelse, andre er pladsbesparende og bærbare og kan tilpasses, så de passer til folks behov. De fleste af dem er meget lette at samle. Havepavillonen er en populær underholdningszone. Enhver i haven og Terrasse design selvfølgelig kan plante et skygge træ eller klatreblomster.

Skab maksimal komfort gennem yderligere detaljer – pejs

Patio bygget i brand pit design ideer

Folk har samlet sig omkring pejsen siden forhistorisk tid. Dens tiltrækning til mennesker kan næsten ikke beskrives. Som sagt symboliserer det det naturlige element ild. I dag er pejsen eller pejsen mere en dekoration til terrassen end et sted at lave mad eller varme op. Hvis du sætter elementet af ild i Terrasse design du kunne stille smukke stearinlys og lysestager eller havelygter op. De skaber en varm indbydende atmosfære.

Forbered dig på de koldere dage – varmeapparater eller en pejs

Pejs gårdhave design terrassedesign

I de koldere dage bør du tænke på opvarmning på forhånd. De moderne udendørs varmesystemer (gas- eller elkomfurer) er et godt supplement til det Terrasse design og er tilstrækkelige til en radius på 20 meter.

Udendørs belysning giver huset og haven personlighed om natten

Natlys havebyggeri

Dekorativ udendørs belysning giver udendørsområdet en dramatisk karakter. Enhver form for belysning er en god tilføjelse til haven og hjemmet Terrasse design. Belysningen tilføjer gnistre og magi til nattens atmosfære, men det er også vigtigt for sikkerheden. Hvem vil snuble i mørket.

Havedesign og dekorationer

Aluminium-glas vindklokke design ideer have og terrasse design

Vi tilbyder dig stadig nogle ideer til dekoration af Terrasse design. Vindklokker har terapeutiske virkninger. De skaber interessante melodier, når den kølende brise blæser. Vandspil beroliger sjælen. Uanset om det er et stort vandfald eller et lille springvand, beroliger vandløbet hjertet og sindet. Større vandelementer er også højere – men det er en god ting, fordi de overdøver trafikstøjen. Damme er også meget populære.

Grønne haver – hvad skal du ellers være opmærksom på

Candle Citronella Havebelysning Ideer

Grønning er for det smukke Terrasse design nødvendig. De smukke blomsterpotter, blomsterbed og skyggefulde træer vrimler med insekter. Derudover skal du gå til Terrassild tænk på et myggenet eller insektmiddel og lotioner. Men naturen er også den bedste kilde til insektmiddel. Der er en række blomster og urter, der holder insekter væk – basilikum, pebermynte og citrongræs. I butikkerne kan du også finde nogle citronella -stearinlys med de samme egenskaber. Fugle er den naturlige trussel mod insekter. Så byg flere fuglefoder og nyd fuglens kvidren.

Sidste trin i, hvordan man skaber en betagende udendørs stemning

Patio dam haven design sti bro

I første omgang er Terrasse design og inventar. Derefter kommer det væsentlige for den perfekte atmosfære. På varme efterårsdage eller solrige sommerdage er den bedste måde at forfriske sig på med en drink. Så skaff dig et køleskab eller termokrus. Hvis du vil have en romantisk stemning med en fin tåge, er det let at skabe. Ved hjælp af en forstøver kan du skabe en kølende følelse og reducere temperaturen i umiddelbar nærhed.

Dejlig udsigt og bekvemmelighed

Solrigt terrassemøbler design

Da terrassen er et ekstra rum i det fri, har du ofte en fantastisk udsigt over nabohusene eller bylandskabet derfra. Men hvis du har en smuk udsigt fra haven, skal du placere alle møbler og tilbehør, så de ikke udgør en hindring for betragtningsvinklen. Endelig er der Terrasse design bare et spørgsmål om bekvemmelighed. Gør dit tilbagetog så behageligt som muligt. Læg en romantisk stensti fra huset til terrassen. Definer et grillområde nær terrassen, og lad der være plads til børnene at lege. Havemøblerne ville se meget hyggeligere ud, hvis det var arrangeret med farverige puder eller tæpper. Jo stærkere farverne er, jo mere behagelig er den stille zone. Når du allerede har arrangeret alle møblerne, er der kun én ting tilbage til den romantiske atmosfære – musikken. De behagelige toner af jazzmusik eller de moderne poparrangementer kan bringe dig ind i en drømmeverden.

Romantisk belysning på terrassen

Stilfuld designer pejs, udendørs pejs

Hængekøje til haven

Hængekøje havemøbler ideer pude

Interessant design af indendørs springvand

Have grøn springvand vand funktion design

Havedekoration med store bolde

Havedekorationskugleideer murstenvægsideer

Interessant terrassevægsdesign

Blomsterpotteforme i grønt vægdesign

Plant skyggefulde træer

Havekonstruktion ideer design lanterne

Solrig terrasse med stengulve og møbler i træ og metal

Siddestol-træ metal havebord i jern

Patio pool gårdhave design buske træer

Perfekte terrassedesign ideer træpergola

Baggård pink røde blomster blå bænk

Idéer gårdhave stol bord

Pergola design gardinjernstole have

100 designideer til terrasser, tagterrasser og altaner

Previous Post
Byg selv springvand og vandelementer i haven – 70 billeder og ideer
Next Post
At dyrke sport om vinteren gør dig glad og sund