15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Overdækket terrasse – ideer til en afslappet fritid

Overdækket terrasse træ metal konstruktion ideer moderne

Terrassetagning er så populær af en grund. Bortset fra at det får terrassen til at se hyggeligere ud, da den ser ud til at være omdannet til et rum, er overdækket terrasse har også den fordel, at terrassen bedre kan bruges. I stedet for at gemme sig indendørs i regnen eller stærk sol, kan du sagtens fortsætte med at bruge tid udendørs med en baldakin. Måske er du så heldig at have tænkt på dette, da du byggede huset og gav en overdækket terrasse ved at forlænge taget. Men hvis du ikke allerede har en baldakin fra forlængelsen af ​​taget på dit hus, har du ikke andet valg end at tilføje det.

Overdækket terrasse – hvilke varianter er tilgængelige?

Overdækket Patio House Extension Pool Floor Tile Ideas

Der er flere muligheder at vælge imellem til en overdækket terrasse. Det mest stabile og holdbare er et tag af træ- eller metalstrukturer. Træet tag ser særligt godt ud og minder om en hyggelig skovhytte. Som sådan kan det dækkes på en række måder.

Hvis du kun forlader det med bjælkerne eller metalstøtterne, får du en slags pergola, hvor du kan dyrke klatreplanter, der med tiden vil skabe en behagelig delvis skygge. Nøgleordet her er “tid”, for det er nødvendigt for dette. Hvis du ikke vil vente så længe på en overdækket terrasse, kan du i stedet vedhæfte smukke romerske persienner, som du kan åbne eller lukke, som du ønsker. Ulempen ved denne variant er, at den kun kan beskytte dig mod solen, men ikke mod regn.

Overdækket terrasse – funktionel og praktisk

Overdækket terrasse solvindskærm glas tag metalkonstruktion

Du får samme effekt, hvis du dækker den overdækkede terrasse med glas, kun at der også er beskyttelse mod regn. Glasset kan være gennemsigtigt eller frostet og kan også bruges til selve terrassens tag uden problemer. Også her har du mulighed for at styre lystransmissionen med rullegardiner.

Hvis sådanne varianter til en overdækket terrasse ikke er skyggefulde nok for dig, er der naturligvis stadig den variant, hvori der bygges et “rigtigt” tag, som er dækket med fliser.

Den overdækkede terrasse bliver en vinterhave?

Overdækket terrasse træ pejs udendørs spiseplads

En overdækket terrasse kan også beskyttes mod vinden ved at lukke siderne, for eksempel med ruder. Særlige folier, som også kan fjernes om nødvendigt, er også en billigere løsning. På den måde får du også en hyggelig vinterhave, som du kan bruge selv i den kolde årstid til kaffe med familie eller venner.

Overdækket terrasse – eksempler på vellykket terrassedesign

Overdækket terrasse solbeskyttelse ideer moderne

Hvis du ikke kan vælge mellem alle disse muligheder, vil følgende galleri med eksempler på en overdækket terrasse helt sikkert hjælpe dig. Alle muligheder er repræsenteret der. Det er kun vigtigt, at du er klar over, hvilke af de mange fordele der er vigtigst for dig og selvfølgelig hvilket budget der er til rådighed for dig.

Hvis du allerede har en overdækket terrasse, leder du muligvis efter et par ideer til, hvordan du bedst designer og møblerer den for at opretholde komfort og en behagelig atmosfære. Også her vil vores eksempler helt sikkert kunne hjælpe dig. Men lad os inspirere dig, så du nemt kan planlægge din egen overdækkede terrasse.

 Moderne terrasser i glas beskytter også mod regnTerrasse metal træ konstruktion udendørs spiseplads

Den overdækkede terrasse beskytter møblerne mod regn og sol

Moderne terrassedesign ideer privatliv skærm bambus

Rullegardiner til den overdækkede terrasse beskytter mod de stærke solstråler om sommeren

Terrasse rullegardiner træ plante pot ideer

Terrasse træ tagvindue sollys ideer

Terrasse træ tag gårdsplads design ideer

Terrasse, massivt træ tag, spisebord, bænk, naturstenplader

Terrasseidéer konstruerer massive naturstenplader

Terrasse ideer moderne stilfuldt design solbeskyttelse

Terrasse ideer solbeskyttelse moderne natursten plader

Terrasse ideer Solafskærmning moderne praktisk

Overdækket-terrasse-hældning-plast-aluminium-rattan-lænestol-udendørs pejs

Overdækket-terrasse-grå-gulv-fliser-hvide-havemøbler-rotting-hængende stole

Overdækket-terrasse-corten-stål-dekorative-læser-skåret-paneler-privatlivshæk

Overdækket-terrasse-bølgepap-plader-træramme-rotting-sæder

Previous Post
Forarbejdet kød forbundet med kræft på grund af immunrespons
Next Post
Lær at tegne med instruktioner til børn – sjove figurer og motiver