15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design terrassen – forskellige elementer tilbyder en bred vifte af muligheder

Design en terrasse middelhavs-keramisk-terrasse-fliser-blå-hvid

Som en personlig afslapnings-oase, beskyttet mod hverdagens stress eller som et sted til store griller med familie og venner, får terrassen stor betydning i nutidens hurtige tider. Mange husejere lægger særlig vægt på et individuelt design i henhold til deres personlige ønsker. Dette kan implementeres ved hjælp af forskellige elementer, der udgør terrassens udseende og flair. Disse omfatter:

– gulvbelægning

– græsplæne

– Planter

– Møbler

– baldakin

– dekoration

– Solbeskyttelse

– Beskyttelse af fortrolige oplysninger

– haveskur

– Redskabsskur

– Legeudstyr til børn: gynge, soppebassin, pool osv. Hvis du vil designe din terrasse og stadig leder efter ideer til udeområdet, er du kommet til det rigtige sted.

Elementer som planter, møbler og dekorationer kan udveksles hurtigt og nemt. Gulvbelægninger, haveskure og baldakiner er derimod indkøb, som der beregnes en vis levetid for. Pålidelig funktionalitet og et attraktivt udseende er en forudsætning. Da terrassen er udsat for vind og vejr på alle tider af året, er disse kriterier især en udfordring. Det skader ikke at undersøge grundigt på forhånd og afveje, hvilke materialer du vil bruge til hvilke formål.

Design af terrassen – det centrale element: terrassedækningen

Design terrassen solafskærmning-optrækkelige-markiser-terrassebeklædning-paneler-wpc-planke-kombination

Da terrassedækket udgør basisområdet for at blive udenfor, skal det vælges med stor omhu. Mulige terrassedækninger er:

– Træ

– fliser

– WPC

– keramiske gulvfliser

Træ og fliser er tidløse klassikere, der stadig er meget populære. Imidlertid stopper udviklingen heller ikke på dette område: materialer er præcist koordineret og optimeret til udendørs brug.

WPC pynt

Designterrasse -wpc-vand dam-fugleperspektiv

Der er WPC -materialer, der kombinerer træets smukke udseende med plastens praktiske egenskaber. Det er en fordel, at WPC er mere modstandsdygtig over for fugt end rene træprodukter og ikke ekspanderer, når det udsættes for varme i forhold til rene plastprodukter.

Keramiske terrassefliser er også en elegant løsning. De keramiske terrasseelementer fås i forskellige formater og i forskellige designs. Varianterne af trælook er meget populære. Den udendørs keramik er let at rengøre og er frostbestandig, skridsikker og holdbar.

Som den seneste udvikling på dette område repræsenterer Cerpiano gulvfliserne det første udendørs keramiske gulvsystem. Indtil videre kan denne terrassedækning kun findes online her.

Hvad med disse keramiske gulvfliser??

Design terrassegulve-fliser-træ-look-spisebord

Keramiske gulvfliser er forudbestemt til udendørs brug. De er ekstremt holdbare, absolut frost- og vejrbestandige, samt farve- og UV -resistente. Derudover har pladerne fremragende skridsikkerhed, så selv våde fødder ikke risikerer at glide, når du går barfodet. Takket være brud- og ridsefastheden kan faldende genstande og legebiler ikke forårsage skader i form af ridser, revner osv. De keramiske gulvfliser skylder deres særlige robusthed i deres fremstillingsproces: Det 100% naturlige materiale brændes ved ekstremt høje temperaturer. Også hvad angår udseende, takket være den tidløse elegance, står intet i vejen for den langsigtede brug af Cerpiano keramiske gulvfliser.

Design en terrasse i middelhavsstil

terrasse-design-middelhavs-blå-keramik-gulv-fliser-rotting-siddegruppe

Du forestiller dig a Terrasse i middelhavsstil der minder dig om din ferie i syd? Så finder du garanteret den rigtige farve med pejsen røde gulvfliser. Er du mere interesseret i en moderne terrasse, der imponerer med sin elegante stil? I denne sammenhæng skærer den vulkangrå version helt sikkert et fint tal. Derudover tilbyder farvepaletten titangrå paneler, der skaber en smuk, lys overflade og kastanjebrune paneler, der udstråler en hyggelig varme. De forskellige overflader, glatte og rillede, påvirker også terrassens udseende.

Ved at lægge paneler af samme størrelse i en tværbinding, skaber du en lige struktur. Med forskudt lægningsteknik (halvbinding – brug af halvpaneler er påkrævet her) kan du oprette en mere varieret struktur. Lægningstypen giver også mulighed for at være kreativ.

De tekniske detaljer såsom standardformater [1.492 x 325 x 40 mm (0.48 m²), 742 x 325 x 40 mm (0.25 m²)] samt konstruktion og lægningsspecifikationer skal overholdes.

Design terrassen – kombiner, udvid, forstør, reducer, …

terrasse-design-terrasse-plader-muligheder-justering-pool-græsplæne-område-forstørrelse

Med et vellykket gulvbelægning har du skabt grundlaget for DIN terrasse. Du kan nu afrunde dette med passende dekorative elementer, planter og andet tilbehør. Afhængigt af livssituationen kan området gradvist udvides: næste år kan du få brug for et redskabsskur, er interesseret i et haveskur til hyggelige griller eller blot ønsker at bygge ind eller oprette en pool – DIN terrasse giver dig mulighed for at være kreativ og fuldt ud bruge kreativ aktivitet.

Previous Post
Bordpynt til grillfesten i haven: inspiration og gør -det -selv -instruktioner
Next Post
Udformning med snegleskaller – dekorationer og sjove ideer til børn