15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terrassedesign – Få den feriefølelse i haven

terrasse design-møblering-rotting-møbler-hollywood-swing-træ

Sommeren er lige om hjørnet – høj tid til at piske terrassen og balkonen op. Terrassen bliver vores anden stue om sommeren. Her slapper vi af i weekenderne, nyder milde sommernætter ved en grill med venner eller ser den fascinerende natur omkring os. Terrassen er et tilflugtssted i stressede tider og bør derfor udstråle en ren feriefølelse. Med vores tips kan du forvandle din terrasse til et ferieparadis ved smart brug af dekorative elementer.

Komfortable havemøbler – et must til afslappede sommeraftener

Terrasse design-hvid-poly rotting-sofaer-træ-taupe-sædehynder

Havemøblerne er terrassens omdrejningspunkt. Komfortable siddepladser er afgørende for hyggelige eftermiddage og aftener. Beslutningen om de rigtige havemøbler er ikke let. Udseende og følelse er to kriterier, der skal opfyldes på lige fod.

havemøbler-polyrattan-træ-spisebord-grå-sædehynder

Havemøbler af polyrattan bringer en middelhavsstil til terrassen. Vævningen og udseendet af ægte rattanmøbler kan nu let gengives med polyrattan. Polyrattan er et meget vejrbestandigt og billigt materiale. Møbler af polyrattan vil ledsage dig i mange år og invitere dig til at tage en afslappet lur på terrassen.

Hvis du vil gøre din terrasse moderne, anbefaler vi Gartenmoebel.de havemøblerne fra Kettler. Disse er lavet af aluminium, er vejrbestandige, robuste og tilpasser sig fantastisk til enhver moderne terrasse. Aluminiumsmøbler er meget lette – især familier med børn eller ældre vil elske denne funktion.

Udendørs dekoration krydderer enhver terrasse

terrasse-dekoration-stearinlys-lanterne-udvendig-hvid-metal

Når du har fundet dit perfekte sæde, er det tid til at dekorere. Du kan krydre din terrasse med følgende dekorative elementer:

• Siddehynder og tæpper

• Lys, eventyrlys, lanterner

• Urtepotter i forskellige størrelser

• paraplyer

Disse dekorative elementer danner grundlaget for et vidunderligt terrassedesign. Inden du går i gang med at designe, bør du først tænke over en grundidé. Til en terrasse med et vintage look bør dekorative elementer af zink og lavendel ikke mangle. Hvis du foretrækker en middelhavsstil, skal du bruge terracottagryder og oliven- eller appelsintræer.

terrasse-dekoration-terracotta-urtepotter-buksbom-bolde-middelhavet

Du er absolut på trend med et terrassedesign i boho chic. Udendørs tæpper med grafiske mønstre skabe en hjemlig atmosfære på terrassen. Guirlander og lanterner i forskellige farver skaber en eksotisk strandfølelse. Plant hængende kurve, en gynge i haven og drømmefangere på terrassen får dig til at føle, at du er på ferie i det nuværende trendy feriemål Tulum i Mexico.

Parasoller til et skyggefuldt sted

Terrasse design-betonplader-aluminium-terrassemøbler-træ-liggestol-parasol-bænk

Et skyggefuldt sted bør ikke mangle til en lur ved frokosttid eller mens du spiser. Parasoller er et specielt design stykke til din terrasse. De strakte klude fås i forskellige farver og med forskellige stel. De har et trendy og let look og passer fantastisk til moderne terrasser.

terrasse-dekoration-skifer-tegn-vi-er-have

Billeder:

1. © Photographee.eu_fotolia.com

2, 3. © pexels.com Marianne 

4. © Pixabay PSLady

5. © Pixabay cocoparisienne

6. © Pixabay midascode

7. © pexels Torsten Dettlaff

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?