15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sænkning af kolesterol – 9 tips til en lavt kolesteroltal

Lavere kolesterol forhindrer hjertesygdomme

Det høje kolesterol skader arterierne og blodkarrene og kan endda føre til hjerteanfald og slagtilfælde. Der er et godt (HDL) og et dårligt (LDL) kolesterol. Den samlede mængde kolesterol i blodet kaldes kolesterolniveauet. Med den rigtige ernæringsplan kan du holde kolesterol på normale niveauer. Den ideelle værdi for voksne er 200 mg / dl (over 50 mg / dl, LDL op til 130 mg / dl). Hvis du har Lavere kolesteroltal du har brug for den rigtige kost og mere motion. Vi tilbyder dig nogle tips og handlinger, som du kan tage.

Fødevarer, der sænker kolesterol

1. Spis flere fødevarer, der øger det gode (HDL) kolesteroltal – fedtfattig fisk, hvidløg, frugt og grøntsager, fiber, fuldkornsbrød.

Fedtfattig fiskelaks sænker kolesteroltalet

2. fed fisk (Makrel, laks, sild og tun) fordi de er rige på omega-3 fedtsyrer, forhindrer de plaque i at bygge sig op i arterierne.

Lavere kolesterol kostplaner

3. Tilføj hvidløg til din kost, fordi den beskytter blodkarrene mod dårligt (LDL) kolesterol.

Kolesterolsænkende madtørrede blommer

4. Sørg for, at de fødevarer, du indtager, er rige på antioxidanter og næringsstoffer – herunder vitamin C, beta -caroten (vitamin A), vitamin E og selen. De findes i store mængder i de tørrede blommer, en anden Tørrede frugter og i det friske frugt og grøntsager indeholde.

Fuldkornsbrødsfoder sænker kolesteroltalet

5. Den høj fiber Mad sænke kolesteroltalet og øge det gode kolesteroltal.

Ingen animalske produkter til at sænke kolesteroltalet

Mad med lavere kolesterol forbudt ostmælksæg

6. Spis ingen mættet fedt (animalsk fedt), fordi de fremskynder processen med dårligt kolesterolproduktion. De bør ikke udelukkes helt fra kosten, men deres mængde bør begrænses.

Kolesterolsænkende fibermandler bær avocado

7. Forøg mængden af ​​umættede fedtsyrer, fordi disse stoffer beskytter mod hjerte -kar -sygdomme, visse former for kræft og er en forudsætning for et langt liv. Olivenolie, mandler, uraffinerede olier og nødder er særligt nyttige. Spis mad rig på soja (Sojamelk osv.).

8. Undgå de fødevarer, der sænker det gode kolesterol. Dette inkluderer smør, ost, æg. Margariner og vegetabilske olier er kolesterolfrie.

Lavere kolesterol glas vin sundt hjerte

9. Drik to glas Vin eller øl om dagen, fordi de er rige på antioxidanter og vitaminer, øger det gode kolesterol i blodet.

Previous Post
Interiør af træ og beton i den moderne bungalow “Cabin 2”
Next Post
Tiltræk sommerfugle i haven for en romantisk atmosfære