15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sunde snacks til tv -aften – hurtige og velsmagende opskriftsideer at nippe til uden at fortryde!

Vi ved det alle sammen – du prøver at spise sundt hele dagen lang, men om aftenen foran fjernsynet begynder din mave at knurre. At ligge på sofaen og se en film eller din yndlingsserie er afslappende og den perfekte måde at afslutte dagen på. Desværre er de sædvanlige nibbles som chokolade, chips eller gummy bears alt andet end sunde og kan føre til vægtforøgelse på lang sigt eller endda gøre os syge. Så hvis du følger en sund livsstil, ville det være bedre at holde hænderne væk fra det og gå efter nærende og sundere alternativer. I denne artikel finder du mange hurtige og velsmagende opskriftsideer til sunde snacks til tv -aften.

Sunde snacks til tv -aften low carb chips alternativer

At spise foran fjernsynet er ofte forbundet med vægtøgning. En undersøgelse foretaget af American Nurses Health Magazine viste, at dette øger risikoen for type 2 -diabetes med 14% og for overvægt med hele 28%. Derfor er det meget vigtigt at have sunde snacks under 200 kalorier lige ved hånden. Lidt sukker og fedt, meget protein, vitaminer og fibre – sådan skal snacksene til tv -aften se bedst ud. Du kan endda finde mange af dem færdigpakkede i supermarkedet – for eksempel rå nødder, hytteost, yoghurt og frugt og grønt. Et andet nyttigt tip er at dele snacksen i stedet for at spise dem direkte fra pakken. For uanset hvor sund en mad er, er det aldrig en god idé at nippe i timevis foran fjernsynet.

Sunde snacks til tv -aftener – grøntsagspinde med hjemmelavet dip

Hummus opskrifter med avocado sunde dips, som du spiser om aftenen, taber dig

Hvis der er en fødevaregruppe, du kan spise så meget som du vil, er det bestemt grøntsager. Med mindre end 40 kalorier pr. 100 gram er de fleste grøntsager den perfekte snack til at se tv om aftenen. Skær gulerødder, courgette osv. I pinde og nyd dem med en lækker dukkert som salsa, guacamole eller jordnøddesmør. Eller hvad med en cremet avocado hummus opskrift?

 • ingredienser: 1 dåse kikærter, 1 avocado, 3 spsk sesam tahini, 1 spsk citronsaft, 1 fed hvidløg og 1 spsk olivenolie
 • forberedelse: Læg blot alle ingredienserne i blenderen og purér dem fint.

Ren nydelse: lavt kulhydratantipasti fad

Antipasti fad low carb snacks tv aften

Er du på en kulhydratfattig kost og leder efter ideer til tv-snacks uden kulhydrater? Så er du i gode hænder med et antipasti fad. Og det bedste er, at denne delikatesse trylles frem på mindre end 5 minutter. Følgende fødevarer er egnede til dette:

 • Oliven, syltede peberfrugter eller andre friske grøntsager
 • nødder
 • Valg af oste – Cheddar, Brie, Mozzarella, Gouda
 • Hørfrø Kiks
 • Salami, skinke, prosciutto, røget laks
 • Blåbær eller jordbær

Små bid til når du er sulten

Risvafler med lavt kalorieindhold og sunde snacks hjertelige om aftenen

Har du planlagt en tv -aften med venner? Små minibid er et godt alternativ til de klassiske baguette -sandwich og er blandt de mest populære sunde snacks til tv -aftener. Du kan bruge fuldkornsbrød samt kiks eller riskager som grundlag. Hvordan du beviser, at dette er op til dig. Uanset om hytteost med skinke, avocado med æg eller jordnøddesmør uden tilsat sukker – alt er tilladt. For at spare et par kalorier under snacking kan du bruge små agurkeskiver i stedet for brød og kiks.

Lav selv kaloriefattige tv -snacks – kartoffelchips fra ovnopskriften

Kartoffelchips i ovnen laver sunde snacks til tv -aftener

For mange er en afslappet aften foran fjernsynet næppe tænkelig uden en pose kartoffelchips. Heldigvis har de klassiske snacks til tv-aftener også en kaloriefattig mulighed. Hjemmelavede kartoffelchips i ovnen smager lige så godt, er sprøde, men indeholder halvdelen af ​​kalorier og fedt. Det er så let:

 • Tynd skiver eller skær en stor kartoffel. Bland 2 spiseskefulde olivenolie med krydderierne efter eget valg i en lille skål. Fordel kartoffelskiverne på en bageplade og pensl med krydderiblandingen. Bages ved 200 grader i 15 minutter, vendes en gang efter 7 minutter.

Kaloriefattig tv -snack – mere velsmagende og solide ideer

Lav-carb tv-snacks Om aftenen lav-kulhydrat chips Alternative grønkålschips

 • Grønkål eller courgette chips Ud af ovnen er et populært low carb chip -alternativ til lav -carb tv -aftensnacks.
 • Popcorn er uden tvivl klassikeren, når det kommer til snacks til aftenen foran fjernsynet. Desværre er færdigpakkede popcorn- eller mikrobølgeblandinger fulde af sukker og usunde fedtstoffer. Så hvorfor ikke forberede snacken selv fra popcornmajs? Du skal blot lægge majsen med 1 spsk olivenolie i en stor gryde, dække til og varme over medium varme under konstant rystning.
 • Edamame er meget proteinrig og kaloriefattig, hvorfor det er en af ​​de mest populære snacks til tv -aftener.

Kalorilette snacks til aftenen foran fjernsynet til den søde tand

Sunde snacks til tv -aften frosne frugter med jodhurt

Chips og salte snacks er ikke din ting, og om aftenen foretrækker du noget sødt? En frossen yoghurtblåbærskive er hurtig at lave og den perfekte erstatning for is fra supermarkedet. Vores opskrift er med blåbær, men du kan selvfølgelig bruge enhver anden frugtform.

 • ingredienser: 125 gram blåbær, 300 gram græsk yoghurt, 1 spsk honning
 • forberedelse: Bland yoghurten og honningen godt, og rør blåbærene i. Hæld blandingen i en beholder eller et fad, og stil den i fryseren i cirka 1 time.

Lav sunde chokoladekrydsninger selv

Sunde mellemmåltider til tv -aften Chokolade Crossies Opskrift lav på kalorier

Chokoladeagtig og dejlig og sprød – disse chokoladekrydsninger er de ultimative sunde snacks til tv -aftener for at tilfredsstille den søde tand. En anden fordel er, at det kun kræver 4 ingredienser, som du sandsynligvis har i dit skab. Vores opskrift er med havregryn, men for en kulhydratfri mulighed kan du erstatte den med nødder efter eget valg.

 • ingredienser: 70 gram havreflager, 2 spiseskefulde honning, 80 gram mørk chokolade eller lavt kulhydratchokolade.
 • Forberedelse: Rist havreflagerne kort i en gryde og bland derefter med honningen. Smelt chokoladen over en dobbelt kedel eller i mikrobølgeovnen og tilsæt havregryn. Fordel bunkerne på en bageplade og stil dem i køleskabet i 1 time.

Og her er et par flere ideer til søde, sunde snacks til tv -aftener

Tv -snacks laver selv jordbær med chokolade

 • frugt er ideel til dem med en sød tand, når snacken skal være lav i kalorier. Skær ganske enkelt frugten efter eget valg, og du er færdig. Men da frugt indeholder meget fruktose, skal du ikke overdrive det. 200-300 gram er en god portion.
 • Chia budding – Uanset om det er chokoladeholdigt eller rettere med frugt – mulighederne for at tilberede en lækker og nærende chiabudding virker uendelige. Chiafrøopskrifter indeholder mange vigtige næringsstoffer og vitaminer og er derfor altid et godt valg til snacks til tv -aften.
 • Jordbær eller druer dyppet i chokolade smag utrolig forfriskende, især i de varme sommermåneder.
 • Hjemmelavede energikugler og barer er den perfekte måde at tilfredsstille din appetit på chokolade, mens du forsyner kroppen med næringsstoffer og fibre.

Energy Balls laver selv snacks med lavt kalorieindhold til aftener foran fjernsynet

Previous Post
Oprettelse af en tør strøm i haven – instruktioner og tips til plantning
Next Post
Varme smoothies til de kolde dage – 20+ opskrifter perfekte til efterår og vinter