15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gør haven let at passe – Disse 10 eksempler kan give dig en idé!

Have let at vedligeholde uden græsplæne Boccia kuld

Læn dig bare tilbage og nyd haven – en drøm! Hvis du vil gøre din have let at passe, bør du frem for alt stole på de rigtige materialer og være mere forsigtig med at plante. Du bør helt sikkert undgå større blomsterbed og meget græsplæne. I det følgende viser vi dig et par gode eksempler på letplejet havedesign, hvor det irriterende havearbejde reduceres til et minimum. Lad dig inspirere og gør din have til dit yndlingssted for fritid!

Gør din have let at vedligeholde – boccia bane i baghaven

Bowling grønne baggård planter langs træhegn

Boccia er den italienske version af spillet boules. For at oprette en bowling green i din egen have har du brug for en flad overflade og plads nok til at lege. En spillebane skal generelt have en størrelse på 28 mx 4 m. Hvis det er muligt, anbefales en minimumsstørrelse på 22 x 3 m. Så denne idé er perfekt til lange, smalle haver.

Havegrus corten stål pejs Acapulco lænestol

Da boccia er et socialt spil, er det bedst at inkorporere nogle indbydende designelementer og komfortable siddepladser i dit havedesign. Her suppleres boccia -banen med en pejs i Corten -stål og fire lænestole i Acapulco.

have let pleje grus tørt prydgræs oliventræ

Letplejede klatreplanter og stauder plantes i træk langs hegnet. Et prydgrusbed på den modsatte side giver plads til prydgræsser og et lille oliventræ. Eventyrlys oplyser gården om natten og føjer til den hyggelige atmosfære.

Lille græsplæne til leg og boltring

Have letplejede smalle græsplæner Gulve prydgrus Betonplader

En lille græsplæne i haven tager aldrig fejl. En lille græsplæne lige midt i baghaven har ikke brug for så meget vedligeholdelse og giver samtidig børn nok plads til sjov og leg.

I denne smukke have er græsplæneområdet afgrænset af græsplæne. Dette gør græsplænen lettere at klippe og vedligeholde. Beton- og grusstier skaber en dejlig kontrast til den grønne græsplæne og fører til pejs, overdækket opholdsområde og terrasse.

Have letplejet græsplæne ideer træterrasse betonpotter planter

Stille tilbagetog midt i byen

Have let pleje prydkorn succulent tør bambus bålplads

Denne lille baggård i San Francisco er fantastisk til at slappe af og chatte med venner i frisk luft. Siddeområdet er lidt højere, så husejerne har udsigt over nabobakken. Pejsen i cortenstål er på et lavere niveau og tilbyder et indbydende sted til hyggelige aftener. Beplantningen omfatter sukkulenter og prydgræsser, der trives på stenet grund, bambus som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger og en lille køkkenhave.

Have letpleje små moderne saftige bambusplanter

Gør din have let at vedligeholde – slå aldrig græsplænen igen!

Have let pleje ideer græsplæne tæppe mursten bænk

I denne lille London byhave ville det være svært at vedligeholde en rigtig græsplæne. Af denne grund har husejerne valgt et græsplænetæppe. Det kunstige materiale kan kombineres perfekt med rigtige planter og træer. Dette skaber et særligt harmonisk helhedsbillede.

Have let at vedligeholde Grus have Japansk ahorn Boxwood bold Heuchera

Kunstgræs som en legepladsoverflade 

Kunstgræs tæppe have let pleje moderne sving børn bambus prydplanter

Kunstgræs er robust nok til at modstå tung fodtrafik og er ideel som en blød legepladsoverflade. I denne baggård i Brooklyn, New York, lagt under en børns gynge, fungerer den som en faldabsorberende måtte, der også ser meget naturlig ud. Bare sørg for, at brug af kunstgræs kun anbefales på steder, der ikke udsættes for direkte sollys eller intens varme. Ellers kan græsplænen blive ubehageligt varm at spille på.

Sød og romantisk

Træterrassehave letplejet haveskur spiseplads

Denne baggård i Alabama kan være lille, men den ser stadig meget nydelig og romantisk ud. En hængestol, en gyngestol og et spisebord lover afslappende og behagelige stunder udendørs. På terrassen opbevares pink-blomstrende planter normalt i krukker, hængende kurve eller vindueskasser.

Havestald hængestol med stel pejs ethanol

Naturhave med spabad

Have letplejede naturstenplader boblebad runde

En naturlig have, hvor indfødt træ og andre planter vokser, kræver lidt vedligeholdelse. Med enkle designelementer bliver det et paradis for mennesker og dyr. Naturstenplader, dekorative grus og letplejede planter giver denne sydlige Californien baggård et frodigt udseende. Takket være træbeklædningen kan det runde spabad integreres harmonisk i det samlede billede.

Friluftsbiograf i din egen have

Have let at vedligeholde uden græsplæne smal udendørs biograf

Hvem vil ikke nyde deres middag udenfor og se en film på samme tid? Dem, der kan lide at organisere udendørs events, vil elske denne idé her. Eventyrlys strakt ud over siddeområdet skaber en dejlig atmosfære om aftenen.

Middelhavet stil

Let at pleje have Middelhavet prydgryn beige gulve liggestole træ dam springvand

Middelhavshaver fortryller med afslappet charme og er meget lette at vedligeholde. Hvis du vil oprette en middelhavshave, bør du stole på naturlige materialer og varme farver. Sandstenbrudte plader og dekorativt grus i beige skaber den perfekte baggrund for middelhavsplanter som lavendel, salvie, citrustræer og hibiscus. Højdepunktet i denne middelhavshave er havens springvand lavet af natursten, som ikke kun glæder husejeren visuelt, men også akustisk.

Japansk zen -have

Japanske ideer til havedesign Letplejelige planter

Denne enkle have i japansk stil har en opløftende følelse af privatliv og ro. Fortovet bevæger sig som en flod gennem den smalle baggård, hvor strategisk placerede dæmninger med planter skaber en autentisk Zen -flair.

Japansk zen -havegrus, sten, springvand, gangbro

Japansk havebelysning gangbro accenter seltzen

Previous Post
Bordpynt til grillfesten i haven: inspiration og gør -det -selv -instruktioner
Next Post
Udformning med snegleskaller – dekorationer og sjove ideer til børn