15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tips til en god beskyttelse af privatlivets fred: Hvad er mulighederne?

Terrasse privatliv skærm siddevæg potteplanter

Den åbne terrasse er et yndet sted for mange mennesker, hvor de tilbringer de varme dage sammen med familie og venner. Selvom du passer et godt kvarter, vil du have et roligt tilbagetog, hvor du kan nyde din fritid uforstyrret. Så du beskytter dit privatliv udendørs, præsenterer vi de forskellige muligheder for en praktisk terrasseskærm. Vi afslører nedenfor, hvilke materialer der er bedst egnet til dette.

På denne måde beskytter du sædet i haven mod uønsket udseende

Patio privatliv skærm have tips hegn

Med en god fortrolighedsskærm kan du nyde et ophold udendørs uforstyrret af nysgerrige naboer eller forbipasserende. Men før du træffer et valg, skal du se på alle mulighederne. Dette er den eneste måde at afgøre præcist hvilket materiale og hvilket design der passer bedst til din egen have. Du kan vælge mellem færdige elementer lavet af træ eller glas eller vælge et naturligt alternativ såsom en hæk.

Beskyttelse af personlige oplysninger til terrasse og have i glas

Terrasse privatliv skærme lavet af glas haven design ideer

Hvis du leder efter en virkelig effektiv beskyttelse af personlige oplysninger til dit udendørs område, så er glas et af de bedste materialer til det. Det ser stilfuldt og moderne ud og passer godt til forskellige havestilarter. For at glasset skal holde naboernes nysgerrige blikke væk, skal det dog være farvet eller satineret. På denne måde er glaselementerne uigennemsigtige og giver god beskyttelse mod fremmede øjne. EN Privatlivsskærm i glas er perfekt til udendørs brug, da den er vejrbestandig og let at rengøre. Derudover kan glasruderne trykkes med ethvert motiv, hvilket muliggør et individuelt havedesign. Hvis du har et lille sæde i haven, tilbyder beskyttelseselementerne til beskyttelse af personlige oplysninger i glas en praktisk og holdbar løsning.

Træelementer som terrasser til beskyttelse af personlige oplysninger

Fortrolighed skærm gårdhave træ hegn blomster

Da naturen er fokus i haven, er træ et andet godt materiale til beskyttelse af fortrolige oplysninger. Et privatlivshegn bruges ikke kun til praktiske formål, det er også et vigtigt designelement.Træelementer findes i forskellige former og farver, fra glaseret til malet eller med et naturligt udseende. For at du helt kan blokere udsigten udefra, anbefales en minimumshøjde på 1,80 meter til terrassens privatlivsskærm. Men hvis træ bruges udendørs, skal det behandles regelmæssigt, f.eks. Med lak eller glasur.

Ideer terrasse privatliv skærm espalier træplanter

Hvis du vil gøre dit privatlivshegn ikke kun praktisk, men også dekorativt, så kan du også overveje klatreelementer lavet af træ. Disse ser smukke ud og kan dekoreres med forskellige klatreplanter og blomstrende blomsterpotter for at give bedre privatliv.

Murskærme fra terrassen

Fortrolighed skærm terrasse pejs gennem murværk

Vægge giver en anden effektiv fortrolighedsskærm til haven og terrassen. Dette er en massiv struktur lavet af sten eller beton, der adskiller din egen ejendom fra naboernes. På grund af sin massive konstruktion kan en væg tjene som en praktisk fortrolighedsskærm til det ydre område. Det passer dog ikke til enhver havestil og bør være godt tilpasset husets arkitektur. Det skal også bemærkes, at også i dette tilfælde er vægens minimumshøjde som skærm til beskyttelse af personlige oplysninger 1,80 meter. Hvis du beslutter dig for denne variant, skal du på forhånd overveje, om så massivt murværk ikke ville se for dominerende ud i haven.

Naturlig privatlivsskærm til terrasse og haveområde

grøn hæk som terrasse tips til beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du lægger stor vægt på naturligt havedesign, er grønne hække som fortrolighedsskærme helt sikkert det rigtige valg. Jo tykkere hæk, jo mere uigennemsigtig bliver den grønne væg. Gode ​​eksempler på tæt voksende hække er taks og arborvitae, de er stedsegrønne og derfor lige så effektive om sommeren som om vinteren. En hæk kan stadig kombineres vidunderligt med lave vægge og skaber en smuk grøn baggrund i det udendørs område.

Med en uigennemsigtig skærm til privatlivets fred kan du slappe af i haven – uforstyrret af nysgerrige øjne!

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?