15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Haven om foråret – Sådan opretter du et farverigt blomsterbed

Design ideer til dygtigt at kombinere friske forårsblomster

Kan du lide blomster? Så vil du ligesom mange andre blomsterelskere have et dejligt hjørne med dine yndlingsblomster og nyde dem i en hel sæson. Ville det ikke være fantastisk? I naturen er der et stort antal flerårige blomster, der blomstrer samme sted i lang tid. Nøglen til en velplejet Have om foråret er konstant vedligeholdelse. Det er klart for alle, at hvis du vil have en lang og frodig blomstringsperiode, er det også nødvendigt at passe godt på din egen have. Regelmæssig befrugtning, vanding, beskæring af blomsterne eller forstærkning af planten er påkrævet.

Haven om foråret – vælg interessante og uhøjtidelige blomster

Plantehave nyde sommersæsonen

Hvis du har en solrig Have om foråret du kan plante interessante og relativt krævende blomster der, der laver vidunderlige kombinationer. Vi anbefaler dig at parre den gyldne gule rudbeckia, elegante liljer og soløjne (heliopsis) sammen. I en beskeden blomsterkomposition kan du også inkludere de blåviolette toner af blomsterne ehinops, flamingofloxen og phlomis. I begge tilfælde opnår du et spektakulært udseende.

Haven om foråret – kombinerer blomster og græsser

Designideer kombinerer friske blomster græsser

Som en ekstra tilføjelse kan du bruge gyldne græsser til Have om foråret Tilføje. Du kan tilføje dekorativt græs (Ornamental Hirse) eller den kinesiske siv (Miscanthus), som vil glæde dig med vidunderlige former i mange år fremover. Hvis din have er i morgen- og aftensolen, kan du kombinere duftende pelargoner med filipendula (Rubra magnifica), eller den dekorative bladkål, der blomstrer i sensommeren, vil være en god tilføjelse til denne sammensætning.

Have om foråret – placering og jordbearbejdning

Design i foråret flammeblomst lilla farve høj

God plantevækst afhænger af valg af placering og jordbearbejdning. Rens jorden for alt muligt ukrudt. Lige før plantning tilføjes gødning for at forbedre jordens kvalitet. Undtagelser er blomsterne med en sølvgrå farve på bladene, de vokser bedst i svag jord.

Spektakulære blomsterkompositioner, der ikke lader dine øjne gå

Forårsblomster solrig beliggenhed plante ideer havedesign blomsterbed

For en spektakulær blomstersammensætning er det bedst at vælge planter i forskellige højder. Som regel dyrkes lavtvoksende plantearter i forgrunden og dem, der vokser i højden i baggrunden. Hver plante ønsker så meget plads, som den har brug for for at vokse. Dine planters blomstringstid bør også overvejes, når du vælger dem. Så fra forår til efterår vil du opleve et ægte farvespil i din have.

Hvilken slags blomster kunne du plante i din have for at opnå et finurligt udseende der??

Vi kan anbefale følgende typer blomster, der vil gøre din have mere farverig og effektiv.

Badebassin for et godt humør

Designideer til havegrænsen skaber et blomsterbed

Rudbeckia lyser selv på mørke dage og giver dig et godt humør, selv tidligt om morgenen. De blomstrer kontinuerligt fra august til september. Rudbeckia vokser til en højde på omkring 80 cm.

Solhatte og filipendula

friske blomster have sommer forår design ideer

Hvis du har et solrigt område i din have, og jorden er fugtig, kan du oprette en vidunderlig blomstersammensætning af blomster Echinacea (solhatte) og Filipendula.

Iris – udsøgte blomster til din have

Friske blomster i haven kombinerer gul lilla farve

Irisens udsøgte form og farve får din have til at se endnu mere attraktiv og malerisk ud. Denne blomst er plantet på et solrigt, fugtigt sted, hvor den vil trives.

Hvordan kan du finde de sidste ideer i dagens indlæg? Forhåbentlig vil du også kunne bruge noget af dette i din have. Vi bliver glade for det.

Blomsterbed i landlig stil

Dygtigt kombinere tips tricks farver sommer

Kombiner høje blomster, buske og græsser

kombinere forårsstemning rudbeckia liljer sun eye

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?