15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav -kulhydratopskrifter – 15 ideer til morgenmad, frokost og aftensmad

Lav-carb opskrifter spiser-frugt-grøntsager-nødder-uden-kulhydrater

Udtrykket “lavkulhydrat” diskuteres oftere og oftere, især om sommeren. Hvilke fødevarer er lav i kulhydrater, hvilke lette, hurtige og velsmagende Lav -carb opskrifter Du finder ud af i dagens artikel, at du kan vælge mellem morgenmad, frokost og middag. Her finder du forskellige ideer, så der er noget for enhver smag: Afhængig af din smag skal du beslutte, om du vil tilberede grøntsager, salat, fisk, brød, pizza, pasta eller kage til din kulhydratfattige kost.

Lavkulhydratopskrifter – Det rigtige grøntsagsvalg

Lav-kulhydratopskrifter spiser-grøntsager-frø-vegetarisk-ernæring

Har du nogensinde ønsket at se slank og fit ud uden at bruge meget tid i fitnesscentret? Du behøver ikke længere at beregne kalorier, den rigtige måde at gøre dette på er ved sund og korrekt ernæring. Med vores lav -carb opskrifter kan du spise alt, hvad du kan lide. Vælg kun lavkulhydratfrugter, grøntsager og nødder passende.

Lav -kulhydratopskrifter – hvilke fødevarer der bør foretrækkes og reduceres?

Lav-kulhydratopskrifter Spis-Mad-Drik-Foretrækker-Undgå

Foretrukne fødevarer med få kulhydrater er hovedsageligt kød, fisk, naturlige olier, grøntsager som blomkål, zucchini og frugt som jordbær og avocado. Disse er rige på essentielle proteiner, der ud over kulhydrater og fedtstoffer sikrer vores krops daglige energibehov. Slik som chokolade og donuts samt hvidt brød, pommes frites, isotoniske og alkoholholdige drikkevarer: cola, øl osv. Bør reduceres.

Lav -kulhydratopskrifter til en lækker og sund morgenmad

Lav-carb opskrifter spiser-grøntsager-fri-kulhydrater

For en lav -carb diæt er det første, du skal gøre, at vælge passende grøntsager. Velegnet til morgenmad, frokost og middag, du har et bredt udvalg. Vi anbefaler courgette, blomkål, schweizisk chard, asparges, agurk eller svampe.

Den grønne smoothie – lavt kulhydrat og højt proteinindhold

Lav -carb opskrifter morgenmad grøn smoothie spinat

Hvis du har brug for noget velsmagende og sundt til morgenmad, kan du tilberede en grøn spinatsmoothie. Drikken er klar på bare 5 minutter. Kom mandelmælken i blenderen, tilsæt derefter spinat, avocadostykker, vaniljepulver og bland.

Müslibarer at tage med: så lækker og sprød

Lav-carb opskrifter morgenmad-müsli-barer-til-take-away

Tiden synes altid at være stram om morgenen, og du vil have en sprød morgenmad. Hver müslibar passer i en håndtaske til at have med på kontoret. Bedre at holde dine hænder væk fra chokoladestykker eller topping. Den bedste del af planen med lavt kulhydratindhold er en kornstang med nødder med lavt kulhydratindhold. Macadamia, pecan, mandler eller paranødder anbefales.

Vores tip: Tabletsalat med blomkål i stedet for bulgur til frokost

Lav-kulhydratopskrifter salat-vegetar-tabulat-blomkål-i stedet for-bulgur

Let, frisk og fornøjelig, denne opskrift på salat erstatter den kulhydratrige bulgur med en lav-kulhydratblomsthul. Den lette og forfriskende smag gør denne salat ideel til din veganske frokost.

Lavkulhydratopskrifter: Kulinarisk Tilbered pasta med asparges og pinjekerner selv

kulhydratopskrifter-frokost-pasta-asparges-pinjekerner

Hvis du elsker pasta, skal du prøve vores tip til en lav -carb opskrift med bacon og asparges. Riv ost, drys pinjekerner, pynt med en citronskive, og du er færdig! Et tip: I de asiatiske butikker kan du finde et stort udvalg af nudler og spaghetti.

Agurkruller med pesto: uden kulhydrater og vegetar

kulhydratopskrifter-frokost-vegetar-agurk-rulle-pesto

Vegetariske agurkruller med pesto fås som et alternativ til frokost eller som forret. Til fyldet skal du bruge spinat-, mozzarella- og paprikastykker. Bare rul og nyd. For dem, der ikke vil undvære kød, anbefaler vi kalkunkød.

Enkle kulhydratopskrifter: blomkålssuppe med bacon og gorgonzola

kulhydratopskrifter-frokost-blomkålssuppe-sprød-bacon-gorgonzola

Denne blomkål flødesuppe er et rigtig godt alternativ til kartoffelsuppe. Bland blomkålen og andre kulhydratfattige grøntsager, indtil suppen bliver cremet. Svits baconstykkerne kort på medium varme og fordel dem med Gorgonzola på suppen.

Kulhydratfri russiske æg lavet hurtigt og lækkert til middag – opskrifter med lavt indhold af kulhydrater

lav-carb-opskrifter-kost-ernæring-finger-mad-russiske-æg

Plus, du kan tilberede russiske æg som en forret til aftensmaden og sikre en lav mængde kulhydrater. Pynt med sauce og rejer efter smag. Perfekt, hvis du inviterer gæster og vil inspirere dem med noget dejligt og velsmagende.

Lav -kulhydratopskrifter: Rejesalat med broccoli og jordnødder

lav-carb-opskrifter-middag-salat-rejer-broccoli-peanut

Broccoli er også lav i kulhydrater. I tråd med lav -kulhydrat temaet ville der blive serveret en salat lavet på kogte rejer, broccoli og for eksempel jordnødder. En simpel opskrift, der kun har 250 kalorier og er perfekt til din sunde kost.

Opskriften til alle laksefans: frisk lavkulhydratfilet med rosmarin

lav-carb-opskrifter-middag-laks-filet-rosmarin

Vil du have laks til aftensmad? Intet problem. Køb frisk lav -carb filet, og krydr derefter med olivenolie, citron, salt og sort peber for en syrlig smag. Steg til sidst i gryden og inviter familien til bordet.

Lav -kulhydratopskrifter: kødbrød, feta og tomatsauce

lav-carb-opskrifter-middag-kødbrød-feta-tomatsauce

Vores næste forslag til en lækker middag: Forvarm ovnen, krydr hakket med basilikum, oregano og sort peber og steg i en time. Hæld din egen juice over det hvert 15. minut.

Glutenfri kulhydratnudler: hvilke varianter er tilgængelige for dig?

lav -carb opskrifter pasta glutenfri muligheder

Hvilke nudler har lavt kulhydratindhold? Vi giver dig svaret i dag. Quinoa penne nudler, glutenfri fuldkornsspaghetti eller asiatiske glasnudler er vigtige for os. Glem ikke: Når du køber, skal du altid være opmærksom på, hvad der står på emballagen. Så kan du selv lave en top 3 af din populære pasta.

Lavt kulhydratkorn gør dig slank og smager godt

lav-carb-opskrifter-kornbrød-mandel-avocado

Enhver, der kan lide brød og ikke vil undvære det, kan overveje denne lavkulhydratopskrift. Rør først æggene i en skål, tilsæt mandlerne, krydr med bagepulver og salt og bland. Kom derefter bagemassen i en brødform og bag den i 20-25 minutter.

Nydelige stunder om aftenen med lavkarbo -courgettepizza 

lav-carb-opskrifter-middag-courgette-pizza-vegetar

Zuchhini -pizzaen med lavt kulhydratindhold med lave kulhydrater smager unikt. Du kan enten lave dejen selv eller købe den færdiglavet. Mens dejen hæver (hvis du selv laver pizzaen derhjemme), kan du tilberede courgette og bechamelsauce. På grund af deres høje vandindhold skæres squashen i små stykker, krydres med salt og sættes til side i 10 minutter. Når alt er klar, fordel det på dejen og bag pizzaen i 15 minutter.

Lav -kulhydratopskrifter: glutenfri citronkage til at bage selv

kulhydratopskrifter-kage-citron-sukker-fri-glutenfri

Vores desserttip til at bage dig selv derhjemme er denne glutenfri citronkage. Udskift det sædvanlige pulveriserede sukker med birkesukker / xylitol. Forfriskende om sommeren og lige så velsmagende som enhver anden kage.

Enkel dessert med jordnøddesmør og jordbær – lavkarbo -mousse

lav-carb-opskrifter-desserter-peanut-mousse-jordbær

Kan du forestille dig, at denne jordnøddesmør -mousse er sund? Det burde du, fordi det er! Hvis du også har meget travlt, har du ofte ikke tid. Denne lav -carb opskrift er meget hurtig og let at forberede på bare 10 minutter.

Lav -carb -kakao -dessert med hasselnødder – simpelthen uimodståelig

lav-carb-opskrifter-desserter-slik-kakao-hasselnød-hurtig-forberede

Til denne opskrift har du brug for mørk chokolade (mindst 70% kakao) og 10 hasselnødder, pekannødder eller andre lavkulhydratnødder, som du kan lide. Smelt først chokoladen i mikrobølgeovnen og fordel den i matchende cupcakeforme. Fordel derefter nødderne ovenpå og sæt det hele på køl i et par timer.

Gemme

Gemme

Gemme

Gemme

Gemme

Gemme

Gemme

Gemme

Gemme

Gemme

Previous Post
Disse er Tysklands bedste arbejdsgivere i 2019 ifølge den nye LinkedIn -rangering
Next Post
Gratis Filofax -skær + skillevægge, klistermærker og co. Til udskrivning