15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

14 proteinrig og lækker mad, der kombinerer opskrifter og forslag til aftensmad

mad, der kombinerer opskrifter, kyllingbagt-hele-urter-timian-rosmarin-kviste-mynte-appelsin-skiver-tallerken

Har du allerede besluttet dig for at kombinere mad og nogle gange stå i fortvivlelse foran køleskabet og ikke engang vide, hvad der vil være på din tallerken til middag i dag? I denne artikel præsenterer vi udvalgte Mad, der kombinerer opskrifter fra proteingruppen, som giver en lang række smagsoplevelser og støtter dig på vej mod din ønskede vægt.

Mad, der kombinerer opskrifter – laks og grøntsagspakker

Mad, der kombinerer opskrifter fisk-laks-skiver-zucchini-mandelflager-timian-urter-citron-pakke-bagepapir

Blandt de madkombinationer, der indeholder mange proteiner og derfor er et passende aftensmåltid, hører ovn-laks-grøntsagerne i pakken uden tvivl til. Du skal bruge følgende ingredienser til 4 personer:

 • 750 g laksefilet
 • 250 g cherrytomater
 • 2 zucchini
 • 100 g forårsløg
 • 2-3 fed hvidløg
 • 1 citron
 • 4 spsk olivenolie
 • salt og peber
 • 5 stilke timian

Mad, der kombinerer opskrifter med forskellige typer fisk

Mad, der kombinerer opskrifter fisk-bagt-tomatsauce-banan-blad-citron-hel-skiver-persille-glas-tallerken-bord

Fordel de krydrede grøntsager på 4 ark bagepapir hver, læg laksen ovenpå og krydr den med salt og peber. Læg citronskiver oven på fisken og drys med timianblade. Dryp med olie og citronsaft og fold bagepapiret i en tæt pakke. Bages ved 180 ° C i cirka 20-25 minutter. Du kan også bruge denne metode til at tilberede andre fisketyper hurtigt og med et lavt fedtindhold. Havbras med tomater og forårsløg, krydret med et par estragonblade og bagt i en aromapakke, er en af ​​de enkle madvarer, der kombinerer opskrifter med fisk til aften, som du kan tabe dig med og være mæt uden at blive sulten.

Mad, der kombinerer opskrifter på fiskeretter – bouillabaisse

Mad, der kombinerer opskrifter bouillabaisse-suppe-skaldyr-fisk-stykker-poree-dild-muslinger-rejer-laurbærblade

Til denne franske ret skal du bruge:

 • 300 g fiskefilet (f.eks. Helleflynder eller rød multe)
 • 250 g fisk og skaldyr (f.eks. Rejer, muslinger, blæksprutter)
 • 400 g tomater
 • 600 ml fiskefond
 • 150 ml hvidvin

Rig specialitet af fint køkken

Mad, der kombinerer opskrifter fiskesuppe-rig-multi-frugt-tomat-bouillabaisse-skåle-kalamari-fiskefilet

 • 1 løg
 • 3 fed hvidløg
 • Safran, salt og peber
 • Persille til pynt

Sved løg og hvidløg i tern i en gryde, tilsæt derefter de hakkede tomater og fyld hvidvin og fiskefond på. Krydr væsken med salt og peber, kog den kortvarigt, og tilsæt derefter den skårne fisk og skaldyr, og lad alt sidde i cirka 10 minutter. Anret i skåle og server drysset med persille.

Kammuslinger i appelsin, kanel og vaniljesovs

Kombineret mad-opskrifter-kammuslinger-asparges-løg-appelsinsauce-tallerken-bestik-stor-frugtig-hovedret

Hvis du vil tilbyde variation og leder efter elegant mad, der kombinerer opskrifter til aftenen, så er kammuslingerne i appelsin-kanel-vaniljesovs en god mulighed for din proteinrige og lækre middag.

 • 6 kammuslinger
 • 2 appelsiner
 • 1 gulerod
 • 1/8 liter grøntsagsfond
 • en halv vaniljestang
 • Salt, peber, kanel
 • 1 spsk ghee

Mad, der kombinerer opskrifter med skaldyr

Madkombination-opskrifter-skaldyr-kammuslinger-grillet-spyd-purløg-lime-skiver-tallerken

Pres den ene appelsin og fileter den anden. Kog appelsinsaften med bouillonen og vaniljemassen og gnid guleroden i saucen. Reducer saucen til en tredjedel og tilsæt krydderierne efter smag. Fjern fra varmen og rør det kolde smør i. Til sidst steges kammuslingerne i ghee i 2 minutter på begge sider. Læg muslingerne oven på saucen og server med sprøde, dampede grønne asparges.

Paprika og fennikelsalat med rejer

Madkombination-opskrifter-salat-protein-rejer-skaldyr-tallerken-træske-krydderurter-paprika-fennikel-løg-sæson efter smag

For mad, der kombinerer opskrifter uden kulhydrater, behøver du ikke nødvendigvis at planlægge en masse forberedelsestid. Hvad synes du om at have en lækker salat med grøntsager og rejer til aftensmad? Bland blot den skivede agurk, peberfrugter og fennikelpære med de kogte rejer. Bland lidt farin, olivenolie, limesaft, salt og peber og smag salaten til med dressingen.

Hakket kugler til adskillige madopskrifter

Madkombination-opskrifter-hakket-kød-kugler-gylden-brun-skærebræt-protein-indeholdende-persille-cut-pande

Frikadeller er hurtige og lette at tilberede og kan også indtages uden tøven som en del af en madkombination. Uanset om de er lavet af hakket oksekød, svinekød eller lam, er frikadellerne en rigtig godbid og et proteinrigt måltid til aftenen. Frikadellerne kan variere i smag. Krydret med friske krydderurter og sennep, krydret med hakkede grønne oliven eller serveret med yoghurtsauce, de er en lækker proteinkilde.

Fedtfattig mad, der kombinerer opskrifter

Kombinerede mad-opskrifter-gryderet-hakket kød-tomatsauce-yoghurt-urte-skål-middag-skærebræt-salat

Serveret som kød i grøntsagssupper, karryretter eller med en frisk græsk salat eller gratineret i tomatsovs, de er et varieret fyldstof til aftenen. Hvis du har valgt at kombinere fedtfattig mad, er du velkommen til at tilberede frikadellerne i ovnen.

Kyllingebryst fyldt med spinat og flødeost

Madkombination-opskrifter-kød-kalkun-fyldt-spinat-flødeost-fyldning-bagt-spinat blade-skærebræt-purløg

 • 4 kyllingebryst
 • 300 g spinat (optøet)
 • 225 g flødeost
 • 90 g parmesan, revet
 • 60 ml olivenolie
 • salt og peber

Skær forsigtigt siden af ​​kyllingebrystene for at skabe en lomme. Bland alle de andre ingredienser sammen og fyld kødet med spinat- og flødeostblandingen. Steg kyllingebrystene for første gang, og bag dem færdig i ovnen.

Stegt kyllingebryst med svampe

Kombineret mad-opskrifter-kyllingebrystfilet-persille-citron-svampe-skåret-tallerken-gaffel-salt-grovkornet

Hvis du ikke ønsker et fyld i øjeblikket, kan du stege kyllingebrystfileten med skivede svampe eller andre grøntsager i gryden, til den er sprød og saftig. For at sikre at det magre kød ikke bliver tørt og sejt, og at du kan nyde et lækkert aftensmåltid, skal du brænde de jævnt tykke fileter i højst 5 minutter på hver side.

Lam med urter

Madkombination-opskrifter-lam-kød-stykker-pigget-rosmarin-kviste-salt-kniv-skål-ske-skærebræt

Kombination af madopskrifter med lammekød smager meget velsmagende og fordøjeligt. Hvis du vil forberede lammeskulder eller ben, kan du skære kødet flere steder og slikke snittene med rosmarin og fed hvidløg. Bland yderligere to pressede hvidløgsfed med en spiseskefuld honning, 100 ml olivenolie, peber, koriander, formalet sennepsfrø og timian, og gnid kødet med det.

Stegt lam på grillede grøntsager

Adskillelse af mad-opskrifter-lam-grøntsager-grillet-spinat-løg-hvidløg-yoghurt-tallerken-gaffel-serveret

Lad kødet stå i køleskabet i et par timer, krydr det med salt og steg det med låget på i cirka 1,5 time, pensel kødet med krydderiolien igen og igen. Kombineret med grillede eller stuvede grøntsager er lammet en lækker madkombination.

Æg, tomater og spinat stegepande

Kombineret mad-opskrifter-stegt æg-spinat-tomat-gryde-køkkenhåndklæde-feta-ost-peber-formalet

Æg er meget proteinrig mad, understøtter fedtnedbrydning og er derfor et perfekt aftensmåltid. Tilberedt med spinat og tomater, de er en lækker og sund kombination. Steg grøntsagerne i gryden med lidt løg og hvidløg. Pisk æggene, tilsæt dem til resten af ​​ingredienserne og lad dem stivne. En farverig og lækker ret er klar på ingen tid.

Hurtige retter – ægmuffins

Madkombination-opskrifter-protein-indeholdende-muffins-bagt-solid-mini-format-æg-grøntsager-skinke-paprika-tallerken

Hvis middagen skal tilberedes meget hurtigt, er de fyldige, luftige ægmuffins en god idé til sund mad, der kombineres om aftenen. Du skal bruge et æg med et strejf mælk pr. Muffinsform. Der er utallige variationer, så du bestemmer, hvad du er sulten efter, fylder ingredienserne i formen og hælder de piskede æg derover. Uanset om det er grøntsager, skinke, bacon eller revet ost, er muffinsene en velsmagende, proteinrig madkombination.

Fyldte tomater med flødeost og feta

Madkombination-opskrifter-tomat-fyldt-flødeost-urter-hvidløg-protein-cremet-skal-brødkrummer-grøntsager

Til din middag er du også velkommen til at få adgang til mad, der kombinerer opskrifter med mejeriprodukter. For dem, der er sultne, er de fyldte tomater et lækkert og enkelt måltid. Skær lågene af tomaterne og fjern kernerne. Til påfyldning af 8 tomater har du brug for 200 g flødeost, 150 g fetaost, 2 fed hvidløg, timian og eventuelt andre urter efter ønske. Fyld tomaterne og varm dem i ovnen.

Let courgette flødesuppe

Kombineret mad-opskrifter-fløde-suppe-courgette-viskøs-peber-ske-krydderier-skål-serveret-grøntsagsfløde

Til et kaloriebevidst og let måltid om aftenen er lækre, varme flødesupper, der fylder maven og hurtigt fylder dig op, ideelle. Courgetterne er for eksempel sunde, kaloriefattige og har også en vidunderlig afgiftende effekt. Kog først courgette, gulerod, løg og olie i tern og purér derefter suppen. Smag til med salt, peber og citronsaft, finpudse eventuelt med lidt creme fraiche og pynt efter ønske. Du er velkommen til at servere suppen fyldt med en udhulet courgettefrugt.

Aromatisk svampecreme

Blanding af mad-opskrifter-fløde-suppe-tyk-flydende svampe-skiver-skål-tallerken-ske-salt shaker-underkop-karse

Hvis du er i humør til en aromatisk, varm suppe, er svampecreme -suppen den ideelle madkombinerende ret til aften. Svampe giver meget protein, indeholder mange vitaminer og biotin og har næsten ingen kalorier. Til den lækre suppe steges de snittede svampe, derefter tages de ud af gryden og steges derefter løg og hvidløg deri. Sluk med vand eller bouillon og creme fraiche og purér derefter halvdelen af ​​de stegte svampe. Krydr suppen med salt, peber og citronsaft og tilsæt de resterende svampe til suppen. Pynt med finthakket persille.

Previous Post
Lav selv babybump -fotos – idéer og tips til graviditetsbilleder
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver