15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forbereder en agurkekrokodille og lignende til en børns fødselsdagsfest – 12 ideer

agurkekrokodille og lignende pickles-tomat-druer

Den næste fødselsdagsfest for dit barn er lige om hjørnet, og du leder efter en god idé til festmiddagen? I den følgende artikel vil vi give dig nogle gode ideer og forslag til et lækkert festmåltid, der består af sunde fødevarer som frugt og grøntsager. Det siges, at øjet spiser med dig. Især børn, der ellers ofte foragter, tør kun prøve en bestemt mad, hvis maden er pænt præsenteret. Lad følgende ideer til attraktiv fingermad inspirere dig og overbevise dig om, at a Agurkekrokodille og lignende til børns fødselsdagsfester kan fascinere børn uden megen indsats.

Sjov fingermad til børn – sød agurkekrokodille og lignende

Agurk-krokodille-spyd-frugt-grøntsager-mozzarella

De spændende lege og aktiviteter ved enhver børns fest er afgørende for dens succes. Ikke desto mindre er den lækre mad en vigtig del af enhver vellykket fest. Dedikerede forældre vil altid servere noget særligt attraktivt og usædvanligt for deres barn og deres æresgæster. Klassikerne omfatter for eksempel kringler, grøntsagsstrimler, frugtsalater, salte og søde boller og meget mere. Men hvorfor ikke noget særligt sjovt, der vil appellere til de små store mennesker. Grøntsagspinde eller grøntsagsspyd kan omdannes til fascinerende væsner på bare et par enkle trin.

Sådan laver du en agurkekrokodille?

spyd-ost-agurk-krokodille-pickles

En sød agurkekrokodille vil for eksempel uden tvivl være et rigtigt højdepunkt på en børns fødselsdagsfest. For nogle børn er det ligegyldigt, om noget smager godt eller ej. Du vil blive meget mere imponeret over udseendet. Der er en uskreven regel om, at noget farverigt er velsmagende. En anden er, at alt, der er i god form, er godt. En agurkekrokodille opfylder begge krav.

At gøre sund mad til små kunstværker – agurkekrokodille og lignende trin for trin

deco vandmelon frø fest mad

Til den lækre agurkekrokodille har du brug for en agurk, tandstikkere og forskellige madvarer, du kan smage. Din indkøbsliste kan se sådan ud:

 • En agurk
 • tandstikker
 • Cocktail tomater
 • gulerod
 • Mozzarella bolde
 • frøfrie druer
 • fast ost
 • Pølser eller salami
 • Kapers
 • Peberkorn
 • Grøntsager efter eget valg

Inden du starter med forberedelsen, skal du blot tænke over, hvilke lækkerier fødselsdagsbarnet bedst kan lide, og designe en tilsvarende kombination af produkter, som du gerne vil spyd senere. Instruktionerne til den attraktive, børnevenlige agurkekrokodille er virkelig enkle. Vask først grøntsagerne og form agurken til den ønskede form. Skær et stykke af siden af ​​agurken på langs med kniven, så den kan ligge stabilt på tallerkenen eller på et fad. Gem denne sektion, da du kan bruge den til at danne dyrets fødder senere. Nu skal du lave et snit på cirka 5-10 centimeter langt for munden.

pindsvin-tandstikker-drue-vandmelon

Hver stor og farlig krokodille har store tænder, så du skal sætte skarpe tænder på den autentiske, spiselige krokodille. Læg en træske i munden, så den ikke bliver for stram. Så du kan nemt skære dine tænder. Skær forsigtigt tænderne i toppen og bunden af ​​begge agurhalvdele som tænder. Til krokodillens tunge kan du skære en strimmel peber eller gulerod ud og putte den i munden. En sammenrullet salamiskive, hvoraf halvdelen du putter i krokodillens mund, er også velegnet som tunge. Til fødderne kan du skære små trekanter ud af agurkafsnittet og sætte dem på begge sider af rovdyret. Skær mini mozzarella -kuglen i halve og fastgør halvdelene til hovedet med et stykke tandstikker hver. Det vil være øjnene. Hvis du vil designe øjne med elever, skal du bruge peberkorn, kapers eller måske små stykker oliven.

fest-børns-fødselsdag-mad-dekoration

Endelig kan du vie dig selv til at impalere. Læg en osteterning, en cocktailtomat, et stykke Wienerpølse, druer, mozzarella -kugler eller anden mad efter eget valg på en pind. Du kan selvfølgelig selv bestemme arrangementet. Prøv måske flere kombinationer og vælg den, du bedst kan lide. Du kan nu stikke de færdige spyd i toppen af ​​agurken, indtil den er helt dækket. Den store agurkekrokodille er klar! Du kan være sikker på, at intet barn kan modstå denne spændende festsnack.

Lav agurkekrokodille og lignende af frugt

Agurkekrokodiller ser ikke bare godt ud med ost og pølser. Hvad med en med frisk frugt? Især hvis dit barn foretrækker at nippe til frugt, er agurkekrokodillen med frugt en glimrende idé, som du let kan efterligne derhjemme. For at gøre dette kan du spydde små stykker frugt på tandstikkerne og bruge dem til at fylde agurken. Sådan skabes en sød krokodille bogstaveligt talt. Egnede frugttyper er for eksempel druer, æbler, pærer og meloner.

Agurkekrokodille og lignende som kreative alternativer til klassiske festmåltider

vandmelon frugt haj fødselsdag

Du kan også selv lave mange andre skabninger fra dyreverdenen af ​​frugt og grønt. Giv mere variation på bordet til en børns fødselsdagsfest og design noget for øjet. Lav et originalt twist på den klassiske frugtsalat – for eksempel en melonhaj eller melonmonster. Til dette har du brug for en stor vandmelon, træspyd og frugt efter eget valg. Skær først et låg af vandmelonen og hul det forsigtigt ud. Du kan kerner frugtkødet, skærer i små tern og sætter til side. Du kan også bruge frugtkødet til at lave hajens øjne. Du skal bruge to æbleringe og kugler lavet af melonmassen, som du senere vil fastgøre over munden med et træspyd. Hæld melonen med åbningen nedad. I mellemtiden kan du vaske og skære frugten. Bland frugtstykkerne sammen og hæld saften af ​​en citron ovenpå. Få om muligt sæsonfrugter, fordi de smager bedst. Skær en stor, savtakket mund og fyld den med den friske frugtsalat. I øvrigt kan du med lidt manuel dygtighed og meget fantasi omdanne en vandmelon til en frø eller en sød skildpadde, som du kan fylde med frugtsalat. Børnene ved fødselsdagsfesten vil helt sikkert have en masse sjov fest.

Agurkekrokodille og lignende fra dyreverdenen

mus-jordbær-chokolade-frugtgelé

Hvis du vil lægge et smil på fødselsdagsbarnens og alle hans æresgæsters ansigt, kan du oprette små, søde larver af druer. Stil blot druer på et shish kebabspyd og brug glasur og små dråber chokolade til at skabe små øjne. Hvert barn kan hente den søde druelarpe og hurtigt genoplade batterierne til det næste spil.

påfugl-frugt-skiver-pære-dyr-kiwi

En frugt påfugl ser også godt ud og er hurtig at forberede. Du kan lave kroppen af ​​en halv pære og derefter blot arrangere frugten efter eget valg omkring pæren for at skabe en pragtfuld fjerkrone. Du er også velkommen til at gennembore frugtspyd i kroppen. Du kan skære næb og fødder ud af en gulerod. Du kan lave to dråber til øjnene af smeltet chokolade. Små blåbær gør det lige så godt.

banan-delfiner-drue-børnefest

De banale delfiner er også sund fingermad, som du kan tilberede i et par enkle trin. Alt du skal gøre er at skære i stilken og stikke en lille drue i den. Fastgør sukkerøjne og anret de smukke delfiner pænt i kopper eller krus med andre frugttyper. Hvis du leder efter en hurtig og original idé til farverige og sunde bid, kan du måske efterligne jordbærmusene. Denne fest snack er meget let, og børnene er velkomne til at deltage i forberedelsen. For at gøre dette skal du skære de vaskede jordbær i halve og lave et hul til musehalen med et træspyd. Du kan lave dette ud af et stykke frugtgummisnor. Mal to små øjne med chokoladeglasur og fastgør ørerne. En halveret mandel har den rigtige form til den og er derfor meget velegnet til den. I øvrigt kan du også bruge cornflakes, bare suge dem hurtigt op med væske og blive bløde som følge heraf. Hvis du kun vil forberede de søde mus kort før festen, kan du bruge cornflakes uden tøven.

Magisk agurkekrokodille og lignende ud af grøntsager

grøntsagsfad-ugle-agurk-gulerødder

Hvis du vil servere råkost, kan du let forvandle et grøntsagsfad til en ugle. Det vil helt sikkert være meget populært blandt børnene, da det præsenterer forskellige grøntsager at snacke på. Når du bliver sulten imellem, kan du hente en grøntsagsstrimmel og nyde den sunde snack. Vask og skær først grøntsagerne. Vælg grøntsager med forskellige farver for at skabe en farverig, smuk ugle.

ugle-frugt-tallerken-ananas

Lad din fantasi løbe vild og arranger grøntsagsstykkerne og skiverne, så omridset af en ugle dannes. Til de store øjne kan du bruge små skåle, hvor du kan fylde en lækker, hjemmelavet kvark-yoghurtdip. Læg skålene på tallerkenen eller på et stort bord og fordel grøntsagerne ovenpå. Vingerne kan for eksempel laves af strimler af paprika og kløerne fra små gulerødder. Du kan putte halvdelen af ​​cherrytomater eller halvdelen af ​​oliven i hver af dipskålene som elev.

peberfrugter-frøer-grøntsager-farverige

Søde, farvede paprikafrøer er også en sund og imponerende festsnack. Med de farverige frøer kan du også arrangere flotte dekorationer på fødselsdagsbordet. Vask peberfrugterne, fjern forsigtigt frøene og skær dem i form af en frø. For øjnene kan du skære små huller ud og indsætte peberkorn i dem. Læg måske en gul, orange eller rød frø på hver tallerken. Ved synet af denne sjove tallerken vækkes nysgerrigheden for børnene, og den vil sandsynligvis blive tømt med det samme.

Previous Post
Steampunk tøj – ideer og tips til kostumer, tilbehør og co.
Next Post
Ideer til reagensglas som dekoration, vaser og bryllupsgaver