15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav din egen altandekoration – krydder dit udendørs område hurtigt og nemt!

Hvis du ikke er begyndt at forberede din altan til sommer, bør du gøre det snart. Fordi de varme sommerdage nærmer sig, og hvor kan du nyde de smukke aftentimer bedre end udenfor? Men for at udendørsområdet skal være rigtig hyggeligt og fristende, er ikke kun de rigtige altanmøbler vigtige, men også de små detaljer omkring det – dekoration til altanen giver det prikken over i’et! Hvis du vil dekorere altanen, finder du naturligvis et uendeligt udvalg af muligheder i butikkerne. Men hvis du foretrækker noget unikt og også elsker at pille og arbejde, kan du også selv lave din altanindretning. Og vi vil give dig nogle gode ideer i dag!

Altan dekoration med lys

Lav selv romantiske altanpynt - kæde af lys med små flasker til belysning

Hvis du gerne vil belyse altanen med din dekoration på samme tid, anbefaler vi bestemt, at du ikke kun har stearinlys i lanterner (du finder en idé herunder) samt eventyrlys. Den letteste mulighed er naturligvis at købe en kæde af lys til altanindretningen og blot vedhæfte den. Men alle kan have en. I stedet tilbyder vi dig denne balkon dekoration idé. Bare køb en simpel række lys og glasflasker med propper som lukninger. Stik huller i korkene med en hakke eller en anden spids genstand, og sæt lyspærerne gennem hullet, indtil du kan se det på den anden side (inde i flasken). På denne måde kan du selv lave en lang række eventyrlys som altandekoration. Udover flasker er mange andre varer også velegnede.

Balkondekoration til væggen med hula hoop

Lav din egen altandekoration med en hulahop og blomster til væggen

En simpel hula hoop er et vidunderligt grundlag for dekorationsideer til at lave dig selv til altanen. Den kan derefter hænges på væggen, men kan også hænge frit i luften på et passende sted eller læne sig op ad en væg. Det eneste du skal gøre er at male dækket i enhver farve du ønsker ved hjælp af spraymaling. Så kan du designe det, som du vil. Kunstige blomster, der er viklet rundt om bøjlen, er særlig populære til dette formål. Men du kan også lade smukke strimler stof hænge ned ét sted eller krydre interiøret med macrame.

Dekorer med et hjemmelavet spejl

Lav selv altanpynt - design spejle som vægdekoration til udendørs

Et spejl gør hvert område mere hjemligt. Og hvis du designer det selv, får du en unik altandekoration. Grene blev brugt i eksemplet, men du kan selvfølgelig også finde på andre ting (f.eks. Metalrør, små sten til mosaikker eller havglas, skaller, kunstige blomster osv.).

  • pap
  • spejle
  • Dekorationer
  • Lim
  • Skål / tallerken med større diameter end spejlet (til en rund version), lineal til firkantede spejle
  • Blyant og saks eller fræser
  • muligvis farver at male i, hvis du bruger pinde
  • linje
  • Perforator

Lav en dekoration med et spejl i pap og dekorér den med grene

Hvis du selv vil lave spejlet som altanpynt, behøver du ikke være kunsthåndværker. Du skal blot lægge kartonen foran dig og tegne en cirkel på den med skålen eller tegne den samme form som spejlet, kun større. Skær derefter denne form ud og stans huller i kanten to steder, så du senere kan hænge spejlet op (hvis spejlet allerede har en kæde til at hænge det op, som i eksemplet, forsegl dette med klæbemidlet).

Dekorere altanvæggen med spejle - enkle håndværksinstruktioner

I det midterste område, hvor spejlet skal være, påføres lim og fastgør spejlet. Derefter kan du designe den fremspringende papkant, som du vil, ved blot at sætte de valgte dekorationer på.

Håndværk med naturmaterialer til altandekoration - mal grene og brug dem som spejlramme

Vintage kurv som planter til planter

Lav selv altanpynt - pyntet kurv som planter til blomster og planter

Balkondekoration med planter er ideel til at bringe naturen ind i dette lille udendørs område. Og med de rigtige krukker eller plantager ser planterne endnu bedre ud. Du kan få et strejf af romantik, når du bruger smukke, vævede kurve. Du kan også dekorere disse med smukke stoffer, som i dette eksempel, hvis du selv laver dem som altanpynt. En bred strimmel hør, derover et blondebånd og eventuelt garn, som du limer sammen og smykket er klar. Sæt gryden i eller brug blomsterskum til at skabe et helt arrangement af mos og andre dekorationer.

Enkle lanterner

Lav simple lanterne som altanpynt selv med glas, tråd og blomster

Vi har allerede nævnt, at lanterner er smukke ideer til balkondekoration. Vi vil gerne præsentere dig for en virkelig meget enkel variant, som du spontant kan redesigne igen og igen. Du kan bruge enkle transparente glas, som du også kan designe med akrylmaling. Du kan binde snor eller tråd om glassene og derefter stikke friske engblomster fra en tur mellem glasset og snoren. Når disse er visnet, skal du bare udskifte dem med nye. Hvis du vil have denne dekoration til at vare længere, skal du bare bruge kunstige blomster. Disse lanterner ser endnu smukkere ud, hvis du drysser lidt sand på gulvet – ægte eller farvet dekorationssand.

Stillads til hængende dekorationer

Enkel dekorationside med lamelramme til ophængning af dekorationer

Har du nogle gode ideer til at hænge altanpynt, men vil ikke bore for mange huller i væggen? Brug derefter et stillads! Paller er meget populære til dette formål, men de kan være ret tunge. Et praktisk alternativ er sådan en lamelramme til senge. Da væggene på balkonen normalt ikke er for store, er en rist bedst egnet til børnesenge. Hæng den bare på væggen i den ønskede højde, og du kan nemt hænge enhver dekoration som f.eks. Planter, vedhæng og endda hylder og nemt udskifte eller tilføje dem når som helst. En virkelig simpel idé, som du kan lave dig selv som altanpynt uden at skulle være teknisk begavet.

Hjemmelavet staffeli

Lav din egen altandekoration af træ - dekorativ stige eller staffeli til blomster og eventyrlys

Få et par træstrimler i isenkræmmeren (du kan også få dem skåret i størrelse på stedet) og brug dem til at bygge et staffeli eller stige i træ, som du kan hænge urtepotter og andre ting på. Du kan også male træstrimlerne, som du gerne vil matche resten af ​​altanindretningen. Sådan en balkondekoration lavet af træ skaber en særlig hygge. Du er velkommen til at lave andre altanpynt og derefter vise dem på staffeliet.

Blomst hængende kurv som altan dekoration DIY

Lav selv balkondekoration - Bluenampel med paneler lavet af krydsfiner

Hvis balkonen er for lille til at sætte alle de elskede planter på jorden eller til at fastgøre til gelænderet, så er hængende varianter den helt rigtige mulighed. Du kan oprette en multi-tier hængende kurv ved hjælp af krydsfiner udskæringer. Eksemplet er en firkant med et rundt hul, men du kan også bruge ringe. Desuden skal hullet være lidt smallere end den øvre omkreds af de udvalgte gryder, så sidstnævnte kun passer gennem hullet op til et bestemt punkt. Denne opgave er lettest, hvis du først får plantagerne og derefter skærer panelerne i størrelse i isenkræmmeren og får dem boret igennem i de fire hjørner (eller fire steder med lige store mellemrum i tilfælde af en ring). Så kan du selv lave altanpynten selv.

Håndværksinstruktioner til ophængning af kurve med krydsfinerplader og snor

Mal panelerne i den farve, du ønsker. Når malingen er tørret, kan du binde snoren. Forbered fire lange stykker (ret for lange, du kan forkorte dem bagefter). Sæt dem gennem de fire huller og knyt knuder under pladen. Bind derefter knaster i enhver afstand fra den første plade, hvorefter du træder den næste plade. Bliv ved med at gøre dette, indtil du har sat alle panelerne sammen. Bind derefter de fire snore sammen øverst. komplet!

Brug affaldstræ til plantemaskiner

Byg plantebeholdere til udendørs brug af træstrimler

Uanset om du bruger gammelt træ eller køber nye strimler, vil sådanne planter være rigtige blikkfang på din altan! Ombre -looket er særligt charmerende her, som du naturligvis kan implementere ikke kun i blåt, men i enhver farvevariant. Det er bedst at få strimlerne skåret til den ønskede længde i isenkræmmeren. Herhjemme skal du bare lime dem sammen og male dem.

Forskøn det, der allerede er der

Dekorer altanlampen med pomponer og bordet med farvet tråd

Hvis du har en altanlampe med en ret kedelig lampeskærm, behøver du ikke købe en ny lampe med det samme. I stedet kan du selv lave en lampeskærm, eller du kan krydre den eksisterende lidt. Bobbles som i eksemplet er ideelle til dette, men på ingen måde den eneste mulighed. Tekstil- eller akrylmaling, rhinestones og mange andre elementer kan bruges, hvis du selv laver en sådan altandekoration. Eller måske vil du gerne redesigne dine gamle møbler lidt? Brug akrylmaling eller enkel, farvestrålende snor til at tilføje interessante accenter!

Lav selv altanpynt – vindklokker

Lav flotte vindklokker af forskellige materialer til udendørs brug

Vindklokker er en af ​​de mest populære dekorationer til udendørsarealer, og balkonen er ingen undtagelse. Derudover kan du nemt lave disse selv, fordi du kan bruge en lang række materialer – perler, træelementer, havglas, skaller og, og, og … Afhængigt af om og hvilken slags støj det skal lave i vind, det kan vælge materiale og tilføje klokker eller andre klangfulde ting. Du kan endda selv lave en altandekoration med gammelt bestik!

Vindklokke af havglas og gammelt bestik til behagelige lyde i det fri

Hvis du foretrækker, at det er stille, eller hvis du ikke vil forstyrre dine naboer, skal du bare bruge genstande, der er lydløse! Bobbler, plastperler, stoffer og lignende. Eller hvad med at lave en drømmefanger som altanpynt selv? Det passer til enhver stil, men især med en boho -dekoration på balkonen.

Lav din egen fuglefoder som balkondekoration

Mal fuglehuset dummies lyst med akrylmaling til en smuk altandekoration

Dem, der er dygtige til deres håndværk, kan helt selv bygge et fuglehus eller bruge et byggesæt til dette formål. Men hvis du vil spare dig selv for dette trin, skal du købe et simpelt træhus og derefter designe det i de ønskede farver, med ethvert mønster og, hvis du vil, med yderligere dekorationer. På denne måde kan du selv lave en smuk altandekoration, hvilket også er nyttigt. For med lidt held hænger nogle fugle ind! Men huset kan selvfølgelig også være falsk, og hullet kan kun males på.

Eller hvad med en simpel foderstation i stedet? En malet kasse med bånd eller snor til at hænge den op og en pind til fuglene at lande på er alt hvad du behøver. Men der er selvfølgelig mange andre muligheder. Og hvilke korn der er mest egnede, finder du ud af i denne artikel.

Lav selv altanpynt - kunsthåndværk, krydder og byg

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?