15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sunde opskrifter på juicere og smoothieblendere, der giver dig et energispark

Opskrifter juicer og smoothie mixer dejlig sund

Forfriskende, velsmagende og mættende: juice og smoothies giver kroppen et energispark. Men saft er ikke bare saft. Frugtsaftdrikke fra supermarkedet fortyndes normalt og indeholder sukker. Så hvis du vil forsyne din krop med vitaminer, enzymer og antioxidanter, er det bedst at lave saften og smoothien selv derhjemme. Vi viser dig flere opskrifter, som du kan tilberede med en juicer eller en smoothie -mixer og forklarer, hvordan du kan kombinere ingredienserne korrekt.

Opskrifter til juicere og smoothieblendere: Sellerijuice som skønhedseliksir

Opskrifter juicer og smoothie blender grøn

Grønne smoothies og juicer har allerede etableret sig som detox -midler, der kan gøre virkelige underværker for kroppen. Fra nu af er der en ny ingrediens i juiceren: sellerien. Sellerisaften er ikke kun rig på vitaminer, men også på vigtige mineraler og sporstoffer. Det har en antiinflammatorisk virkning, styrker bindevævet og afgifter tarmene. Et glas selleri smoothie eller juice dagligt garanterer glødende hud og et modstandsdygtigt immunsystem. Da sellerien hovedsageligt består af vand, er den bedre egnet til fremstilling af juice end smoothies.

Hvem er drinken egnet til: Mennesker med maveproblemer, mennesker med følsom hud.

Kombiner med: Drikken smager særligt forfriskende, hvis du tilsætter æblejuice og krydrer den med et par mynteblade og lidt citronsaft. Den frugtagtige kombination med ananas er ideel til sommersæsonen. En selleri og gulerodssmoothie er mættende og kaloriefattig på samme tid.

Ingredienser og tilberedning: 1 selleristængler (kun selleristængler), 1 kop æbler / gulerødder / ananas, 1/3 kop friske mynteblade. Kom alt i juicemaskinen eller smoothiemixeren og saft eller fint puré. Serveres kølet, opbevares i køleskab i højst en dag.

Opskrifter juicer smoothie mixer forberede sundt lækkert

Vores tip: Uanset om du vælger en juicer, en smoothie-mixer eller begge dele: Det er bestemt værd at investere i udstyr af høj kvalitet. på Saftland.com kan du finde en guidebog med masser af nyttige købstips. Talrige mærker og modeller sammenlignes også der, så du kan orientere dig bedre og vælge den rigtige efter dine egne behov.

Opskrifter til juicere og smoothieblendere: Rips er lokale superfoods

Opskrifter juicer og smoothie mixer sund

Rips betragtes som en lokal superfood og kan med succes erstatte de eksotiske gojibær i mange opskrifter. De indeholder vigtige næringsstoffer som frugtsyre (æblesyre og citronsyre), fibre og er en vigtig leverandør af C -vitamin..

Hvem er drinken egnet til: For alle, der vil spise sundt. Du kan også tilberede smoothies og juice med ribs som forfriskende drinks til børns fødselsdagsfester.

Kombiner med: En smoothie lavet på ribs, bananer og limesaft smager super lækkert, især i sommermånederne, og er ekstremt mættende. For en eksotisk smag kan du kombinere bærene med kiwier og æbler. Vores favorit er en smoothie med friskpresset appelsinsaft, citronsaft, abrikoser og bananer.

Ingredienser og tilberedning: En håndfuld ribs og 1 kop frugt efter eget valg, limesaft (valgfrit). Ripsen kan fint pureres eller saftes uden problemer. Hvilken du vælger afhænger mere af de andre ingredienser. Bananer og abrikoser kan laves til cremede smoothies, og kiwier kan også presses.

Opskrifter til juicere og smoothieblendere: sorbet med mango

Opskrifter juicer og smoothie mixer er lækre

En sorbet køler dig ned på varme dage. Desserten kan tilberedes af forskellige frugter såsom citron, abrikos, vandmelon eller appelsin, og mangoen er særlig sund. Frugterne er rige på beta-caroten og indeholder også vitamin B, E og folsyre.

Til hvem er desserten egnet: Perfekt som dessert til en familiefest eller til en havefest med venner.

Kombiner med: Mango og citroner eller limefrugter passer perfekt sammen.

Ingredienser og tilberedning: Pres først citronen eller limen, og purér derefter mangoen fint. Tilsæt citronsaft til mangoblandingen og rør det hele godt sammen. Hæld sorbeten i en skål og stil den i fryseren i flere timer. Rør hver halve time.

Opskrifter juicer smoothie blender selleri juice

Previous Post
Interessante uldtæppet designs af Gan Rugs
Next Post
Italienske møblerideer – kongelig spisestue og soveværelsesmøbler