15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Italienske møblerideer – kongelig spisestue og soveværelsesmøbler

elegant fotovæg soveværelse

GIMO er en verdensberømt italiensk møbelproducent, der med sin håndlavede spisestue og Soveværelsesmøbler har opnået verdensomspændende anerkendelse. Deres designs er meget populære ikke kun i Italien, men også i Vesteuropa, Nordamerika og mange andre dele af verden. Virksomheden repræsenterer den unikke italienske stil og kreativitet samt førsteklasses kvalitet.

Italiensk spisestue og soveværelsesmøbler i kongelig stil

spisestue i kongelig stil

GIMO er uden tvivl et af de bedste eksempler på en blanding mellem tradition og modernitet. Dens rige, kongelige spisestue og Soveværelsesmøbler fascinerer og inspirerer mange unge designere rundt om i verden. Men hvorfor er det, at GIMO er så speciel? Svaret på dette spørgsmål starter med et andet spørgsmål – hvad er egentlig GIMO? Det er ikke en virksomhed, distributør eller sælger – det er faktisk et konsortium bestående af mange forskellige uafhængige møbelvirksomheder. Hver møbelproducent har sin egen unikke stil og har bragt fremragende kollektioner på markedet.

Kvalitets soveværelsesmøbler fra GIMO

klassisk soveværelse design lysekrone

Gruppen på 16 virksomheder bidrager til den rige designpalet af spisestuer og Soveværelsesmøbler ved den af GIMO tilbydes. De er for det meste placeret i området tæt på Firenze og Pisa, og er kommet sammen om innovative ideer og kreative løsninger. Resultatet var noget helt unikt – virkelig fine italienske møbler af høj kvalitet. Takket være GIMO er det lykkedes alle 16 italienske virksomheder at erobre det internationale marked og popularisere italienske møbler og dekorationer med deres vidunderlige kreationer.

Elegante klassiske designs

klassisk-møblering-idé-kongelig-stil

Konsortiets styrke ligger i talenterne hos designerne, der altid er på udkig efter nye ideer og inspiration. GIMO er blevet et symbol på de bedste italienske møbler. Langvarig tradition og møbler er skjult bag navnet. Lad dig inspirere af disse fabelagtige designs og kombiner klassiske møbler med et moderne twist i dit interiør.

Hvidt toiletbord soveværelse

 hvidt toiletbord soveværelse

Moderne soveværelse med walk-in closet

moderne-walk-in-closet-soveværelse-glasdør

Stor hvid reol

stor hvid reol stue

Hvidt soveværelse med elegant sengebord

moderne-hvidt-soveværelse-natbord

Gule accenter i stuen

gule accenter stue læsekrog

Moderne kontormøbler læderstol

moderne kontormøbler læderstol

Moderne opholdsstue med blå væg

blå væg stue

100 levende ideer til soveværelsesdesign i forskellige møbleringsstile

Previous Post
Vægmaling i soveværelset – 105 ideer til afslappende nætter
Next Post
10 designtips og billedideer til at opfriske dit interiør