15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Interessante uldtæppet designs af Gan Rugs

Tæppedesign af Gan Rugs championes

Tjek disse punkter! Den håndlavede Design af uldtæpper fra Gan Tæpper har disse yndige små prikker, der udelukkende er lavet af uld og ikke kun forkæler dine fødder, men også er en stilfuld tilføjelse til dit hjem.

Et eksempel på Design af uldtæpper er modellen “Championes”. Det minder om glatte runde sten, der tilfældigt faldt på stranden i forskellige størrelser. De uregelmæssige former fører til måttens organiske æstetik. “Championes” uldtæppet kommer i en rund og rektangulær form og har en diameter på 250 cm.

Interessante uldtæppet design – “Cordigo” modellen

Tæppedesign af Gan Rugs codigo

En anden idé til Design af uldtæpper er “Codigo” måtten, som er det modsatte af den tidligere model. De beige pletter i forskellige størrelser er sunket dybt ned i det brunfarvede stof og ligner små huller.

Eksempel på uldtæppet design – “Mota” modellen

Tæppedesign fra Gan Rugs mota

“Mota” -tæppet af Josa A. Gandia-Blasco ser pænere ud med sit prikkede motiv. I forgrunden af Design af uldtæpper der er små prikker i forskellige farver, der pryder den cremefarvede overflade.

“Trokk” -designet af Gan Rugs

Uldtæppe designs af Gan Rugs trokk

“Trokk” -modellen af ​​Francesc Rife er mere dæmpet, men ikke mindre spektakulær. Den brune overflade krydses af grønne prikker.

Previous Post
Elegant børnehave dekoration med pastelfarver og dyremotiver
Next Post
Luksuriøst tæppedesign med kalligrafiske mønstre