15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksuriøst tæppedesign med kalligrafiske mønstre

Abracadabra tæppedesign luksuriøst

Luksuriøst tæppedesign give rummet et hyggeligt, stilfuldt og up-to-date udtryk. Den magiske samling af originale tæppedesign passer perfekt ind i ethvert hjem og kan gøre et stærkt indtryk. Denne samling af overraskelser byder på forskellige kalligrafiske mønstre, inspireret af energien fra jordens 4 elementer.

Luksuriøst tæppedesign som dekoration af en lejlighed

Luksuriøst tæppedesign hvid sort

Abracadabra tilbyder for eksempel en solid baggrund med kalligrafiske streger, der minder om et abstrakt monogram. Det magiske tæppe har kalligrafiske bølger omkring sig, hvilket skaber en følelse af bevægelse. Luksuriøst tæppedesign berige hvert værelse i en moderne lejlighed.

Originale og luksuriøse tæppedesigner

Tæppe design originale møbler ideer

The Hypnotist Carpet har en række bølgede linjer, der understreger virkningerne af de figurer, der er skabt som en optisk illusion. Mere fantastisk luksuriøse tæppedesigner omfatte skalspilstæppe, der har en solid baggrund med kalligrafiske hvirvler, origami -tæppet og andre.

Luksuriøst tæppedesign – variationer til farvekombinationer

Tæppedesign Nuværende tæpper Sort og hvidt mønster

Alle luksuriøse tæppedesigner af den danske tekstildesigner Hansine Pedersen Goran fra Current Carpets er forskellige og særligt slående – der er 84 farvekombinationer, 252 forskellige farver. Deres størrelse og form kan tilpasses dine behov.

Originale møbler i stuen – tæppe med et bølgemønster

kalligrafisk tekstilmønster tæppedesign

Previous Post
Interessante uldtæppet designs af Gan Rugs
Next Post
Italienske møblerideer – kongelig spisestue og soveværelsesmøbler