15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forbered pastasalat til børn – 15 lækre opskriftsideer

Pastasalat til børn forskellige-opskrifter-bundt-skål-skeer

Uanset om det er picnic, pool eller grillfester, er salater med pasta en fast mad til sommermånederne. De er nærende og indeholder samtidig mange friske ingredienser. EN Pastasalat til børn skulle have et interessant udseende og være sundt for dem. I denne artikel vil vi give dig nogle opskriftsideer til at lave farverige, børnevenlige pastasalater.

Pastasalat til børn – sund mad til frokost

Pastasalat til børn brødkasse-farfalle-basilikum-kikærter-jordbær

De fleste børn elsker pasta i alle dens former. Retter med pasta er ofte vanskelige at fordøje på grund af de forskellige saucer og kød, de serveres med. Et sundere alternativ er pastasalaten, som indeholder en masse friske grøntsager udover pastaen. En frugtdessert er den perfekte tilføjelse til dit barns sunde kost.

 Forskellige typer pasta er velegnede til pastasalaten til børn

Pastasalat til børn forskellige slags pasta-skåle-italiensk mad

For børnene er madens tiltrækning vigtigst, så at bruge pasta til madlavning er en korrekt strategi. Pastaformer er forskellige – fra de konventionelle Fusilli, til Farfalle, der minder om sommerfugle, til de børnevenlige former som små dyr, stjerner og hjerter. Du har et stort udvalg og kan bruge forskellige former til de forskellige opskrifter.

Sjov dekorationsmad til børn

Pastasalat til børn vegetarisk-tomat-agurk-paprika-skåle

For at tiltrække børns opmærksomhed kan du dekorere maden på en interessant måde. For eksempel serveres denne vegetariske pastasalatopskrift i små paprikakurve, der ikke kun tjener som skåle, men også tilføjer smagen af ​​pastasalaten. Ingredienserne til fremstilling af 3 skåle pastasalat er:

– 200 g fusilli

– nogle cherrytomater skåret i halve

– 1 lille agurk

– 1/4 hakket rødløg

– 1 hakket hvidløgsfedd

– 2 spiseskefulde olivenolie

– 1 spsk æblecidereddike

– Krydderier – basilikum, oregano, timian og salt.

Kog først fusillien, tilsæt derefter alt i en stor skål og rør godt, til salaten er klar. Kern paprikaen og fyld til sidst pastasalaten til børn i de nye “skåle”.

Hvert barn kan lide Zoo Pasta

Pastasalat til børn farverige-zoo-pasta-gulerødder-paprika-basilikum

De fleste børn elsker dyr og vil helt sikkert også prøve en pastasalat i zoologisk have. De smukke former er et trick, der også virker på børn med spiseproblemer. Ud over de dyreformede nudler, bør du vælge de ingredienser til salaten, som dit barn især kan lide.

Pastasalat i et glas – perfekt til picnic med børnene

Pasta salat-børn-glas-fusilli-majs-tomat-kylling-broccoli

En stor fordel ved pastasalaterne er, at på den måde kan de små endda spise mad, som de ikke kan lide hver for sig. For eksempel er broccoli upopulær hos de fleste børn, men de er stadig en vigtig fødevare med mange mineraler og vitaminer. Hvis du tilføjer broccoli til pastasalaten, er der større chance for, at barnet i det mindste vil smage det. Det er også vigtigt at tilføje andre ingredienser, såsom tomater, majs og kylling. Dette gør pastasalat til børn lige så rig på proteiner og naturligvis i smag.

Form pastasalaten Kritharaki som en skildpadde

Pastasalat-børn-kritharaki-skildpadde-agurk-peberfrugt-majs-barns fødselsdag

Præsentationen af ​​maden er meget vigtig for små børn. Især til fester som børns fødselsdage bør du gøre en indsats og ankomme med sjove dekorationer. Vi introducerer ideen om at lave en pastasalat med kritharaki som en skildpadde. Instruktionerne til dekorationen findes i videoen:

Tilbered en hurtig pastasalat sammen med barnet

Pastasalat-tilberedning-barn-mor-grøntsager-paprika-sjov

Pastasalaten til børn er hurtig og let at tilberede. Det er slet ikke nødvendigt at følge særlige opskrifter, du kan eksperimentere og bruge dine yndlingsingredienser. Du kan endda lave mad med barnet under forberedelsen – så du kan tilbringe hyggelig tid sammen, og barnet lærer en masse nye ting.

Ost tortellini og grøntsager på træspyd

nudelsalat-børn-pasta-træspyd-basilikum-kirsebær-tomat-paprika

Grillfester er den ideelle måde at tilbringe sommeren weekend eftermiddage. En picnic med hele familien kræver et passende måltid. Her foreslår vi en anden opskriftside til pastasalat til børnene, nemlig lækker ostetortellini på træspyd. Du kan bruge alle grøntsager og skifte dem med tortellini.

Spaghettisalat med broccoli, sesam og edamame

pasta-salat-børn-spaghetti-salat-fuldkorns-broccoli-sesam-edamam

Denne opskrift er let at lave selv igen. Først skal fuldkornsspaghetti koges, i sidste minut af tilberedningen tilsættes broccoli og edamame og dryppes til side, når de er færdige. Saucen til denne opskrift indeholder 1 spsk sojasovs, 1 tsk hver af honning og olivenolie og lidt salt. Pastasalaten serveres varm og drysset med sesamfrø. Opskriften er sund og perfekt til dine børn.

Salat med trefarvet pasta og dressing

pasta-salat-børn-tre-farvet-pasta-fiori-ærter-gulerod-ost

En farverig pastasalat til børn kan tilberedes med farvet pasta, gulerødder, ærter, fedtfattig cheddar og kalkunskinke. En lækker sauce kan laves med 1/2 skål lys mayonnaise, 2 spsk fedtfattig mælk og 2 spsk ranchedressing.

Madpakke med pastasalat til børn i stedet for sandwich

pasta-salat-børn-frokost-farfalle-ærter-majs-gulerod-frugtsaft

Frisk mad hører hjemme i børnenes madkasse til skolen. Så dit barn kan få en lækker hjemmelavet pastasalat til frokost i stedet for sandwich eller pizza.

Vegansk pastasalat til børn og voksne

Pasta-salat-børn-sunde-fuldkorns-conchiglioni-majs-tomat-persille

Pastasalater til børn kan også tilberedes vegansk. Mayonnaisen erstattes med en blanding af olivenolie, frisk limesaft, grøntsagsbouillon og æblecidereddike.

Farverig pastasalat med grøntsager til en sund kost

Pasta-salat-børneskål-broccoli-gulerødder-ærter-parmesan-ske

Pastasalater med gulerødder, broccoli, ærter og peberfrugter indeholder mange vigtige stoffer og vitaminer, der er vigtige for, at børn vokser ordentligt op.

Lækker pastasalat med græsk yoghurt og let mayonnaise

Pastasalat-børn-let-mayo-yoghurt-croissant-nudler-grøntsager

Græsk yoghurt har en række fordele, der gør det godt for helbredet. For det første indeholder den dobbelt så meget protein end almindelig yoghurt. Det er også lavt i natrium, lavt i kulhydrater og indeholder probiotika, som er gode for maven. På grund af dette er denne type yoghurt en god opskriftside til dressing af børns pastasalat.

Pastasalat til børn med tomater og cheddar

Pastasalat-børn-mayo-bacon-cherrytomater-cheddarost-løg

Pastasalater er børnevenlige og er faktisk meget populære hos de små. De kan tilberedes varme eller kolde, smagen er meget god i begge tilfælde.

Kold middelhavspastasalat med tun

Pastasalat-børn-penne-tun-oliven-sommer-frokost

En opskriftside til kold pastasalat til børn og voksne er at tilføje ingredienser som tun, oliven og cherrytomater til pastaen. Sådan tilberedes en middelhavsret, der vil glæde hele familien.

Sund salat til børn med fuldkornspasta

Pastasalat-børn-fuldkorn-conchiglioni-tomat-cheddar-kikærter

En anden fordel ved pastasalaten er, at den er hurtig at tilberede. Det tager kun 8-10 minutter at tilberede pastaen og yderligere 15 minutter at forberede ingredienserne. Så mindre end en halv time og frokost eller aftensmad er klar!

Lækker pastasalat til alle aldre

Pastasalat-børn-ærter-bacon-sauce-cheddar-cevatappi

Den traditionelle pastasalat med mayonnaise og bacon er også velegnet til børn, men bør bestemt ikke være en daglig ret.

Lækre nudler med kylling, sesam og grøntsager

Pastasalat-børn-kylling-sesam-gulerod-frokost

Denne kyllingnudelsalat er ved at blive meget populær blandt børnene. Hemmeligheden ligger i dressingen – en kombination af jordnøddesmør, sojasovs og farin giver salaten en lækker smag.

Previous Post
Interessante uldtæppet designs af Gan Rugs
Next Post
Italienske møblerideer – kongelig spisestue og soveværelsesmøbler