15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Usædvanligt tæppedesign med stempelmotiv

tæppe frimærke form fra stempel tæppe lilla

Bring en lille britisk kongelig charme ind i dit hjem med det usædvanlige Tæppet design fra Frimærketæpper. Samlingen af ​​måtter i form af et frimærke har også en model med Hendes Majestæt Dronningen i Storbritannien på. De usædvanlige tæpper er lavet af 100% New Zealand uld og blev håndvævet i Kathmandu-dalen i Nepal.

Tæppedesignet i form af et frimærke

tæppe design frimærke form fra stempel tæpper rosa

Hvis du ser på detaljerne, kan du se, at tæppets kanter er designet til at være identiske med kanterne på et ægte frimærke med en savtakket form for at få det til at se mere autentisk ud. Frimærkemåtterne fås i forskellige farver og størrelser og er endda lavet efter kundens specifikationer. Således er de også velegnede til enhver rumstørrelse. Uanset om det er på gulvet eller på væggen som dekoration, er denne usædvanlige tæppemodel en forfriskning til dit hjem.

Tæppet design – samlingen

tæppe design frimærke form fra frimærke tæpper grøn

Som allerede nævnt kan du ikke kun bruge stempletæppet som en måtte til gulvet. Også i form af et vægmaleri forbedrer det dit interiør og dekorerer bare vægge på en stilfuld måde. Vælg måtterne i en skygge, der ligner væggen, eller skab en kontrasterende dekoration af to meget forskellige farver.

Lyserød stempelformet tæppe model

tæppe-stempel-form-af-stempel-tæpper-dronning elisabeth

Du kan vælge mellem ni forskellige farver. Forbedr ethvert rum med det smukke tilbehør. Ligesom det ser perfekt ud i stuen, kan det lige så let bruges i soveværelset, køkkenet, spisestuen eller endda på gangen. Og hvis du ikke kan bestemme mellem de mange farver, skal du blot udstyre dig selv med flere og kombinere dem i dit boligareal, da de ofte kombineres på konvolutten. Så vent ikke længere, tag dine hænder med det samme!

Stamp Tæpper -kollektionen i ni forskellige farver

tæppe-frimærke-form-fra-frimærke-tæpper samling

Previous Post
Interessante uldtæppet designs af Gan Rugs
Next Post
Italienske møblerideer – kongelig spisestue og soveværelsesmøbler