15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Badeværelsesdesign – 17 gode ideer at blive forelsket i

stort badeværelses badekar i midten af ​​badeværelsesskabet traditionelt

Badeværelset bruges hver dag i ethvert hjem. At beslutte, hvad det perfekte look til dit badeværelse skal være, kan til tider være lidt overvældende. Det er ligegyldigt, om du har valgt en traditionel optagelse Badeværelse design Leder du efter en moderne stil eller tilføjer et luksuriøst præg til dit badeværelse, har vi ideer og tips til dig, som du helt sikkert vil finde gode!

Badeværelsesdesign til trendsættere

design idé badeværelse moderne sort hvidt badekar næb

Hvis du vil have dit badeværelse til at være meningsfuldt, er den moderne stil noget for dig. Kendetegnet ved fine linjer og lidt eller ingen irriterende kitsch, bruger denne moderne stil monokrome farver og ser godt ud med bordplader i granit eller en forfængelighed eller badekar i granit. Disse store badeværelsesdesignideer viser, hvor utroligt godt et moderne badeværelse kan se ud i dit hjem.

Badeværelsesdesign i sort og hvid marmor

marmor sort hvid badeværelse design elegant moderne luksus

Det sort / hvide farveskema på disse to badeværelser er også populært blandt moderne badeværelsesdesign. Det refererer til fine linjer og rumlige arrangementer, en åben, luftig atmosfære skabes i rummet.

Badeværelsesdesign med effektiv belysning

forsænket badekar gulvkonsol vask mursten rød væg

Så du lysene? De hjælper med at fremhæve den moderne indretning i disse badeværelser. De er enkle, men uforglemmelige. Alle ville elske at bruge lidt tid i disse to værelser, ikke sandt?

Badeværelsesdesign til folk, der kan lide luksus

belysning badeværelsesdesign badekar moderne hvide badeværelsestæpper

Hvis du elsker de finere ting i livet, er det sandsynligt, at du vil gå efter luksus, når det kommer til badeværelsesdesign! Fra belysning til håndklæder handler det hele om dyre varer, der emmer af luksus. Her er et par luksuriøse designs, der vil tage pusten fra dig. De store LED -lys i dette badeværelsesdesign er bare fantastiske! Den sorte gulvbelægning, der fører til et højere badekar, er et rigtigt blikfang, og de kontrasterende farver hvid og sort krydrer hele badeværelset!

Design badeværelset med røde accenter

luksus badeværelse sort hvid rød accent konsol fliser højglans marmor

De røde skabe er de perfekte accenter i et sort og hvidt badeværelsesdesign som dette. De gør et godt indtryk med dette luksuriøse badeværelsesdesign. Det unikke arrangement af funktionerne og de indbyggede lys over bruseren hjælper også med at få dette store interiør til at virke endnu mere rummeligt.

Badeværelse i orientalsk stil

orientalsk luksus badeværelse marmor guld stil badekar rundt

Omdrejningspunktet for dette storslåede badeværelsesdesign er det høje badekar. De neutrale farver i dette badeværelse bruges med vilje, øjet glider til andre fine detaljer i rummet såsom gulvet og gardinerne, der fungerer som smukke accenter.

Badeværelsesdesign for elskere af traditionel stil

luksus badeværelse design traditionelt badekar brusebad badeværelse skab

Den traditionelle stil omfatter enkel elegance, klassiske former og rolige detaljer. Dette skaber komfort og afslapning med varme, neutrale farver, der har stået tidstesten. Skønheden ved et sådant badeværelsesdesign ligger i detaljerne, du kan fange designet gennem ægte pragt og elegance. Her er et par eksempler på smukke badeværelser i traditionel stil, der ikke kan gå ubemærket hen.

Luksus badeværelser i lyse, neutrale farver

traditionelt luksus design hvidt rundt karbad hjørnegardin

De neutrale farver i dette badeværelsesdesign henleder din opmærksomhed på detaljerne i rummet, såsom trækornet, de smukke fliser, de pletfri opbevaringspaneler og de elegante lysarmaturer. Hele designkonceptet fungerer godt sammen, så du kan skabe det perfekte sted for afslapning.

Moderne badeværelsesdesign lavet af grå, vandrette fliser

fliser grå bruser moderne badeværelse design belysning spejl

beige flise badeværelse design bruser badekar

badeværelse design moderne hjørne bad wellness træ lys

moderne badeværelse middelhavs fliser beige badekar niveau håndvask

marmor look luksus stil badeværelse idé møblering lysekrone

industriel stil badeværelse design rør brusebad mursten mur

minimalistisk design badeværelse badekar brusebad toilet toiletbord

rustik badeværelse badekar badekar glas bruseniche træ

Previous Post
Sengen i soveværelset – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Dækning af bord med jute til enhver lejlighed – 24 ideer