15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dækning af bord med jute til enhver lejlighed – 24 ideer

borddæksel burlap broderi inskription bordløber bordlys sidebord

Jute -stoffet med sit rustikke udseende er velegnet som en del af dekorationen til enhver lejlighed. Ja, dette materiale er vidunderligt selv i hverdagen. Denne artikel handler om dette vidunderlige materiale, og mere præcist vil vi gerne præsentere dig for nogle ideer, som du kan bruge Dæk bordet med burlap at kunne bruge. Du får en drømmeagtig atmosfære takket være den smukke dekoration.

Dækning af bord med burlap – en idé til efteråret

borddæksel med burlap bordløber grå græskar guld bestik

Når du dækker bordet med burlap, har du flere muligheder at vælge imellem. En bordløber, der kan dekoreres med andre materialer, er særlig populær. En anden variant er at bruge jute som mindre accenter, for eksempel i form af dikkedarer på dugen eller i blomsterarrangementer. Men se selv! Uanset om det er forår, sommer, efterår, Halloween, vinter eller jul. Hvis du dækker bordet med burlap, kan du ikke gå galt.

Til jul skal du dække bordet med en jute

borddække jute jul idé snefnug papir klokke krukke stearinlys

Burlap -bordløberen kan være vidunderligt dekoreret med andre ting og understreges på denne måde. I julen, for eksempel, hvis du dækker bordet med burlap, har du mulighed for at dekorere bordløberen med sådanne snefnug. Disse kan også være hjemmelavede.

Burlap som accent

borddække jute dikkedarer idé hvid dug halloween efterårsgræskar

Burlap behøver ikke at være på bordet for at have en stor effekt. Hvis du ejer en hvid dug, synes det er for kedeligt og har lyst til at sy, kan du tilføje sådanne dikkedarer.

Rustik borddækning

borddække burlap bordløber kombination guld borddekorationer julekugler

Kombiner to bordløbere for at dække bordet med burlap, som det ses her. Tilføj derefter nogle gyldne accenter og en glamourøs og samtidig rustik stemning er garanteret.

Tinker borddekoration

borddæksel med burlap rose tinker romantisk dekorationside

Hvis du ikke har nogen friske snitblomster der, kan du lave sådanne smukke roser af burlap. På denne måde sætter du en særlig accent, som du også selv har lavet. En rigtig god idé at dække bordet med en burlap!

Burlap som accent

borddække burlap vinter juledekoration sølvkugler stedsegrønne

Opret et arrangement til jul fra juletræskugler, periwinkle og sæk. Hvis du vælger kuglens farve i sølv, guld eller kobber, ser dekorationen særligt elegant ud. I princippet kan du selvfølgelig selv vælge farverne til at dække bordet med burlap.

Efterårsbord

borddække burlap fletning mønster striber idé

Jute i form af striber kan arrangeres vidunderligt som et flettet mønster, som vist her. Hvis striberne også har dekorative elementer, såsom de to mørke striber på hvert bånd, ser det hele endnu mere interessant ud.

Enkelt flettet mønster til bordet

borddække burlap væve idé rustik påske dekoration fugleæg tulipaner

Her kan du se, at almindelige hørstrimler i et flettet mønster også ser smukke ud. Så hvis du ikke har noget stof med dekorative elementer, skal du ikke bekymre dig om det, men designe borddækningen med burlap.

Farvet burlap

borddække burlap idé rueschen orange rød romantisk design inspiration sy

Hvis en ensfarvet bordløber til at dække bordet med burlap er for kedelig for dig, kan du også bruge farvet burlap og sy den på bordløberen i et par striber som flæser.

Sløjfer accent lavet af burlap

borddæksel med burlap loop idé hvide blomster mason krukker æske træ

Du kan også bare tage et stykke linned og binde det i en sløjfe. Denne subtile accent vil tiltrække opmærksomhed. Et godt eksempel er det øverste arrangement med hvide blomster i murede krukker som vaser.

borddække burlap blomster indpakning idé rustikt bånd hvidt

Brug burlap -stoffet til at pakke blomsterarrangementer ind. Sådan får du en original vase. For at gøre dette skal du først lægge blomsterne i en beholder. Fordel derefter buketterne på bordet.

borddække burlap romantisk forårsbord dekorationer blonder bordløber service

Du kan dække bordet med burlap på en særlig romantisk måde, hvis du også tilføjer lidt blonder. I dette eksempel var en burlap bordløber dekoreret med det. En drømmeagtig forårsdekoration skabes.

borddæksel med burlap bordunderstoppere poser bestik punkt accent

Hvis du ikke kan finde sådant tilbehør klar. du har også mulighed for selv at lave dem. Tilføj også nogle siddepladser rundt om kanterne for en romantisk, rustik stemning. Bestiklommerne er også særligt tiltalende.

borddække burlap stearinlys idé deco rustikt garn

Naturligvis bør stearinlys ikke mangle på bordet, især hvis det er en særlig lejlighed, dvs. en fest. Brug lave murede krukker som lanterner, og dekorér dem med burlap, tråd, perler, blonder eller andre rustikke ideer, du kan tænke på at dække bordet med burlap.

borddækning høst tema hvede strudse plade guld græskar lanterner

En bordløber med motiver, der matcher sæsonen, er praktisk og en god idé. Du kan også selv printe disse motiver ved hjælp af frimærker. Efterårets idé om at dække bordet med burlap er gjort særligt original af hvedebuketterne.

borddæksel med burlap moderne bordløber brune efterårsmotiver

Den moderne bordløber lavet af burlap er blevet forlænget i enderne med et interessant flæsedesign. På denne måde er to stilarter knyttet sammen. Dette gør resultatet af at dække bordet med burlap særligt interessant.

borddæksel med burlap fjeder valentinsdag striber rød accent

Med de røde striber på kanten af ​​burlap kan du vælge ideen om at dække bordet med burlap til Valentinsdag såvel som til foråret generelt.

borddække burlap dug ide idé dekoration fast kurv bord coaster

Du behøver ikke nødvendigvis at sprede bordløberen langs bordets længde. I stedet kan du bruge flere kortere og placere dem på tværs af bordet. Under alle omstændigheder ser det meget originalt ud.

borddække burlap halloween efterår romantisk fyrretræer græskar lys

Denne efterårsborddekoration fanger øjeblikkeligt øjet med den håndmalede burlap bordløber. Afhængig af lejligheden skal du vælge passende motiver og lade din kreativitet løbe frit. Hvis du ikke føler dig så sikker på dette, kan du også bruge stenciler.

borddække burlap forårsblomster bordløberbræt spandkande

Hvis du vil have det virkelig rustikt på bordet, kan du også bruge andre egnede genstande til dekorationen. I dette tilfælde tjener en træplade, spand, murerglas og en kande som en vase til dette formål.

borddække burlap farverig idémaling aztec mønster ananas vase forårsblomster

For at føje til forårsstemningen kan du bruge mange lyse farver, når du dækker bordet med burlap. Hvad med for eksempel med sådan et mønster. Du kan også sagtens lave denne dekoration selv.

borddække burlap blomsterarrangementskasse lurvet træbord

Træblomsterkassen i lurvet stil suppleres vidunderligt med burlap -accenterne. Derudover bruges flere linnedduilies som coasters til at understrege den rustikke flair.

borddæksel med burlap dug hvid beige romantiske folder

Denne dug til et rundt bord er ekstremt smuk. Den består af to burlap -farver (hvid og beige), som skifter nedad og danner et romantisk foldemønster. En vidunderlig idé, der også er velegnet til et firkantet eller rektangulært bord.

Previous Post
Elegant børnehave dekoration med pastelfarver og dyremotiver
Next Post
Luksuriøst tæppedesign med kalligrafiske mønstre