15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sengen i soveværelset – moderne modeller fra LeComfort

seng-soveværelse-dylan-parket-lurvet-industriel-møbleret-stil

At Seng i soveværelset danner centrum. Det er også et møbel, der ikke kun skal se æstetisk ud og matche resten af ​​møbleringsstilen i soveværelset, men også skulle garantere den nødvendige komfort. Det er et smykke, der skal bidrage til genopretning. I dag vil vi gerne præsentere dig for nogle unikke modeller til sengen i soveværelset, der er moderne og luksuriøse. Disse er modeller fra LeComfort. Sengene imponerer med deres italienske elegance og kvalitet og gør søvn til en særlig afslappende oplevelse.

Seng i soveværelset “Fris “

seng-soveværelse-frisure-model-farve-blå-grå-inspiration-bar-stol-billeder-turkis-tæppe-puder

Sengen i Fris-soveværelset bliver et rigtigt blikfang, når den er sat op i et neutralt designet værelse. Dens stålblå farve ser moderne og samtidig subtil ud og derfor ikke for påtrængende.

Metropolitan Seng i soveværelset

seng-soveværelse-storby-hylde-væg enhed-træ-sort-dyb bunke

En seng i en neutral farve kan krydres vidunderligt med farvet sengelinned. Denne seng i soveværelset står på flotte ben og har et enkelt, men moderne design. Derudover er der et moderne, monokromt vægdesign, hvor farverne kommer til sin ret.

Calvin seng

seng i soveværelset calvin mørkeblå monokrom værelse design lowboard

Denne model er også slående. Calvin -sengen giver ikke kun maksimal komfort, men forbedrer også den overordnede atmosfære. Kombiner med møbler i samme farve, eller vælg en neutral indretning, hvis du vil have sengen til at være omdrejningspunktet i soveværelset.

Soveværelse interiør med Illy

seng-soveværelse-illy-farverig-dekoration-grøn-gul-tapet-originale-planter

Illy -sengen med sin lyse og neutrale farve er fantastisk velegnet til at sætte accenter med lyse farver. Derudover er der det enkle design, der ser elegant ud og giver mulighed for en bred vifte af dekorationer ved siden af ​​sengen i soveværelset uden at risikere en kitschig stemning.

Pause

seng i soveværelset bryde-stål-blå-idé-gul-tæppe-plante-dekoration-søjle

Et enkelt design kan også findes i denne model til sengen i soveværelset. Et let buet sengegavl giver komfort når du sidder og gør læsning før sengetid mere behagelig. Sæt en flot farve accent på den mørke seng med kastepuder eller et tæppe.

Theodore

seng-soveværelse-theodore-orange-sengelinned-tøjstativ-original-sidebord-vægmalerier

Du ved allerede, at hvid kan kombineres med enhver farve. Hvis du indretter dit soveværelse i denne farve, kan du tilføje farve accenter med dekorative genstande, tekstiler og tilbehør og til enhver tid ændre dem. Her kan du se en hvid seng i soveværelset med orange lagner.

Mørkt soveværelse med gauchoseng

seng-soveværelse-gaucho-hvid-frakke krog-sofabord-afslapning-design

Et mørkt soveværelse bør så vidt muligt være indrettet med lyse møbler for at skabe den nødvendige balance. Her kan du se en hvid seng i soveværelset med et sort design. Accenter i guld, som kan findes i tapetet, giver soveværelset den nødvendige elegance.

Hed

seng-soveværelse-hot-chic-stil-sort-læder-lænestol-lille-gulvlampe-brun-tæppe

Denne model beviser også, at det italienske design næppe kan sammenlignes med andre. Det polstrede sengegavl og den grå sengeboks udgør en unik model for sengen i soveværelset, som skal indrettes neutralt.

Elsker seng

seng-soveværelse-kærlighed-beton-optik-vægdesign-shabby-stil-hvid-gulvlampe-tæppe-beige

Grå er en populær farve i moderne indretning. Det kan også kombineres med forskellige gråtoner, men det tåler også meget farverige accenter. Love-sengen i soveværelset med konkret udseende beviser denne teori. Det er også kombineret med en lys, varm beige tone, der kan findes i gulvtæppet og loftet.

Belmondo seng

seng i soveværelset belmondo-moderne-model-mørkegrå-væg-tapet

Hvis du vil indrette dit soveværelse monokromt, men stadig varmt, kan du vælge Belmondo -sengen. Sengen i soveværelset er kombineret med sort tapet og et brunt tæppe. I stedet for lige linjer har denne moderne model afrundede hjørner dækket med fint læder.

Sir i elegant creme

seng-soveværelse-sir-creme-farve-hylde-originale-dekorationer-væg-tapet-sekskant-mønster

Den lyse seng i soveværelset med et mørkt design har et slående sengegavl med polstring. Der kan også opsættes en hylde, der matcher sengen, som kan bruges vidunderligt til dekoration. Den attraktive cremefarve skiller sig fantastisk ud gennem det mørke parketgulv og det lige så mørke tapet.

Moderne elegance med et hul

seng-soveværelse-gap-elegant-interiør-træ-bord-vintage-lampe-pot-metal

Kan du ikke vælge mellem de moderne og vintage stilarter? Så er det bare at kombinere begge stilarter. “Gap” -sengen i soveværelset har både lige og moderne linjer samt buede i form af et sengegavl. Modellen kan vidunderligt forlænges med nogle vintage accenter og dekorationer, som her med et sofabord og en matchende lampe.

farve

seng-soveværelse-farve-dekoration-spejl-side bordlampe-hvide-møbler-stige-træ

Du kan opnå et elegant look med en hvid seng i soveværelset. Hovedgavlens design ligner mere en pude, hvilket giver et originalt udseende. På trods af det enkle design bliver sengen et rigtigt blikfang i det lige så enkelt indrettede soveværelse.

Lara med et smukt sengegavl

seng-soveværelse-lara-sengegavl-idé-form-ternet-smide puder-lys-gulv

Hvis et lige sengegavl er for simpelt for dig, kan du opsætte Lara -sengen i soveværelset. Frem for alt, placeret på væggen, kan du skabe en bestemt vægdekoration med sengegavlen. Den grå farve ser subtil og elegant ud og understreges igen af ​​dekorationer og tilbehør i samme nuance.

Ler

seng i soveværelset ler-farve-hvid-møbler-brun-accenter-billedramme

Brown er moderne og har en virkelig stor udstråling. Fremhæv chokoladefarven med en hvid seng i soveværelset. Læderet som materiale ser luksuriøst ud og forbedrer hvert soveværelse perfekt. Ved at bruge kontrastfarver kan du understrege enhver nuance.

Tårn med justerbare ryglæn

seng-soveværelse-tårn-mørkt-interiør-kunst-parket-grå

Ikke alle værdsætter et sengegavl. Dette kan dog være virkelig nyttigt til læsning, inden du går i seng eller taler i sengen. Du kan gå på kompromis med tårnsengen i soveværelset. Modellen har praktiske ryglæn, der kan hæves om nødvendigt og derefter foldes tilbage igen.

Perla

seng-soveværelse-perla-blå-grå-gul-kontrast-farve-kommode

En attraktiv og moderne farvekombination er grå og gul. På denne måde kan du kombinere den moderne stil med en solrig atmosfære. Perla -modellen som seng i soveværelset har også skinnende metalfødder, der kan udvides med et natbord. Træ kommoden er også et blikfang.

Atrium seng

seng i soveværelset atrium-grå-design-monokrom-møblering-lænestol

Polstring sikrer komfort. Og dem, der værdsætter maksimal komfort, bør vælge Atrium -sengen i soveværelset ved LeComfort. Med sin lysegrå farve får du et møbel af den mest moderne slags, og det polstrede sengegavl giver designet prikken over i’et.

Seng i soveværelset – Java

seng-soveværelse-java-rød-grå-farver-idé-tekstil-design-lænestol-moderne

Med farven rød kan du sætte utroligt attraktive accenter. Kombineret med en beige nuance, som det gøres her med Java -sengen i soveværelset med et monokromt design, får du ikke kun et moderne interiør, men også en varm atmosfære på samme tid.

Jaqueline

seng-soveværelse-jaqueline-farve-accent-orange-blomstermønster-lænestol-vedhæng lampe

Spil med dine yndlingsfarver! Etableringens formål er jo, at det afspejler din personlighed. Den hvide seng i soveværelset har et slående sengegavl og modsvares af blomster accenter. Disse findes i hynderne og lænestolen. Dette vil fremhæve begge møbler.

dobbelt

seng-soveværelse-dobbelt-pejs-minimalistisk-væg-design-3d-tapet-rød-stol

Dobbeltsengen i soveværelset var også dekoreret med blomstermotiver. Det store sengegavl efterligner puder og er en ægte perle. Hvilken farve du vælger til sengelinned er helt op til dig. Den moderne og neutrale grå tillader enhver kombination.

Fantasi

seng-soveværelse-fantasi-blå-accenter-tæppe-gulve-beton-look

En kombination af neutrale grå og blå accenter, som du også kan supplere med en optimistisk og varm nuance af gul, ser også meget stilfuld ud. De skinnende og smalle metalfødder får designet til at se mere elegant ud. Kombiner sengen i soveværelset med et matchende orientalsk tæppe, som i øjeblikket er meget populært.

Violet

seng-soveværelse-violet-farve-møbler-pink-accent-værelse-design-monokrom-pude-sekskant

Tør vælge en lyserød seng i soveværelset. Det moderne mønster af denne seng i soveværelset, der efterligner et smukt kurvdesign, sætter den violette model i søgelyset i det monokrome rumdesign og ser moderne og romantisk ud på samme tid.

Akademi

seng i soveværelset akademi-lys grå-idé-gulvlampe-vintage-træ-trapper-rustik

I denne attraktive model ligner sengegavlen ikke bare puder. Puder bruges endda. Disse er fastgjort til et smalt bord og garanterer fuld siddekomfort. Den enkle seng i soveværelset er omgivet af forskellige dekorationer, hvoraf nogle emmer af vintage stil.

Ipanema

seng-soveværelse-ipanema-vægbeklædning-skammel-monokrom-beige-accent

Hvis du kan lide lige linjer, der afspejler den minimalistiske møbleringsstil, er Ipanema -sengen i soveværelset det helt rigtige valg. Designet kan fortsættes i sin enkelhed i resten af ​​rummet eller udvides med mere slående tilbehør.

Sengedesign Giselle

seng-soveværelse-giselle-væg-dekoration-idé-ur-træ-trapper-grå-møbler-lænestol-tæppe

Endelig vil vi gerne præsentere dig for Giselle -sengen. Sengen i soveværelset er et rigtigt blikfang på trods af hele det monokrome design. Opret teksturer ved hjælp af mønstrede tæpper eller andre tekstiler. Yderligere træmøbler kan også skabe en betagende atmosfære.

Designet af LeComfort.

Previous Post
Hvad betyder grøn arkitektur
Next Post
Induktion eller Ceran – Hvilket er bedre til køkkenet?