15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvad betyder grøn arkitektur

moderne-grøn-arkitektur

det grøn arkitektur, eller den såkaldte bæredygtige byggemetode, har det overordnede mål at bruge naturressourcer uden at skade naturen. Derfor er traditionel bæredygtig arkitektur normalt et holistisk system med alt, hvad du har brug for i hverdagen. De såkaldte passivhuse har moderne ventilation, drevet af ilt, de lader den brugte, snavsede luft udenfor og sikrer en behagelig temperatur i huset, så der ikke er fugt indeni.

Fremragende eksempler på grøn arkitektur

bæredygtigt husdesign

det grøn arkitektur er lavet af naturmaterialer, med store vinduer, så der kommer masser af lys ind i huset. Fotovoltaisk system og solbatterier producerer energi. Husstrukturen minder om en lille ø, hvor der er en stille atmosfære. Nogle af byggematerialerne er genanvendelige. System til genbrug af regnvand forsyner husstanden med vand. Opvarmet af paneler og kølet af smarte arkitektoniske løsninger kombinerer det bæredygtige husdesign miljøvenligt design med moderne teknologi.

Spændende design – bæredygtig, grøn arkitektur

green house futuristisk arkitektur

moderne-grønt-hus-design

Husets tag, meget ofte plantet, har normalt den bedst mulige tætning og beskytter mod fugt og støj. God ventilation øger komfortfaktoren i huset. det grøn arkitektur er kendetegnet ved sit uforglemmelige moderne look og kombinerer dygtigt natur og moderne teknologi. Det er virkelig fremtidens design.

Af B. Angelov

futuristisk arkitektur

futuristisk-bæredygtig-arkitektur

bæredygtig arkitektur med moderne design

bæredygtig arkitektur

grøn arkitektur med et futuristisk design

grøn futuristisk arkitektur

bæredygtigt husdesign

moderne-grøn-arkitektur-bæredygtigt-hus

Previous Post
Opret pink børnehave til den lille prinsesse
Next Post
Proces Chenel viser moderne loftsdesign med nedhængte lofter