15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Havedesign og havekunst – 42 ideer fra hele verden

landskabspleje-have-kunst-rede-træ-stænger-selvfølgelig-skulpturer

Havedesign og havekunst har været i centrum for menneskelig aktivitet siden oldtiden. Beviset for dette er i dag på tegninger i huler og på sten. I dag er det kunstneriske drivkraft forbundet med tekniske innovationer, der giver talrige havedesignere mulighed for at udvikle nye koncepter og kombinere skulpturel og moderne arkitektur i ét. Nogle af disse er betagende og store haver, andre er meget tankevækkende og udført med stor sans for detaljer.

Havedesign og havekunst – interessante og imponerende ideer

havedesign-have-kunst-skulpturer-kande-rede-Dougherty

England Patrick Dougherty Have Art

Ideerne til Havedesign og havekunst  fra Patrick Dougherty omfatter store reder, store konvolutter, buske med dyreformer, vogtere, dynger af dynger og interessante naturlige former. Mange af hans ideer ligner mere fundet end hjemmelavede. Dougherty arbejdede oprindeligt som tømrer, men opgav derefter dette job og fandt sin passion for havearbejde. Han lægger stor vægt på plantens naturlige vækst, og hans kreationer ser næsten uorganiserede, meget organiske og endda lidt kaotiske ud. Den unikke stil giver designet en uimodståelig charme.

Havedesign og havekunst af Andy Goldsworthy

havedesign-havekunst-efterårsblade-farve-gul-grøn-guldsværdig

interessant havekunst-Andy Goldsworthy

Andy Glosworthy er uden tvivl en af ​​vor tids mest berømte og populære havekunstnere. Hans arbejde på det moderne felt Havedesign og havekunst gjort ham populær rundt om i verden. Dens kendetegn er de stærke farver og de interessante detaljer. Hvordan han formår at skabe en hel regnbue af efterårsblade forbliver et mysterium. Hans mest berømte kreationer minder om smukke fotosammensætninger, de er kun lavet af naturlige materialer og viser tydeligt hans talent.

Havedesign og havekunst – den skjulte have

havedesign-have-kunst-skulptur-design-planter-have-heligen

Havedesign Cornwall

Sjove karakterer og interessante ideer til Havedesign og havekunst kan gøres i Heligans have – i dag en af ​​de mest populære botaniske haver i Storbritannien. Disse landskabsideer er simpelthen inspirerende og får os til at drømme om fremmede lande og andre kulturer.

Havedesign og havekunst – skulpturer lavet af sten

havedesign-have-kunst-åbent-rum-landskab-opus-40

Havekunst med stenideer

Harvey Fite har designet et moderne udendørs kunstgalleri og “udstillet” sine skulpturer der. Årtier senere er hans arbejde blevet omdannet til en smuk have. Den utraditionelle metode fra Egypten til Havedesign og havekunst i den ene har ført til et smukt slutresultat. Haven kaldes Opus 40 og er stadig et symbol på moderne kunst i dag. Hans schuffer Fite blev offer for hans livsværk – han havde en ulykke lige der.

Havedesign af Jim Denevan

Havekunst jorden danner smuk have

De næste ideer til Havedesign og havekunst kommer fra Jim Denevan – Han er kendt for sine store geometriske former. Besøgende kan kun se hans værker på afstand, så designet kommer til sin ret.

Havekunst af Richard Long

Sten som dekoration

Til Richard Long havekunst er så tæt på naturen som muligt. Han beskriver nogle af sine kunstværker som skulpturelle, kreative og mangfoldige. Hans arbejde byder på fremragende og æstetiske ideer til den moderne have.

Havedesign og havekunst af Nils Udo

Nils-Udo havedesign rede

Nils Udo er en tysk kunstner, der også er kendt som en maler. Hans værker inden for Havedesign og havekunst er kendetegnet ved interessante kombinationer af frugttræer og buske. Han tilpasser det naturlige landskab uden at ændre det permanent – det er også grunden til den store tiltrækning af hans projekter.

Projekter til Mauris have

Korridor træer havedesign

Mauri er meget populær inden for Havedesign og havekunst– en kunstner, der dygtigt kombinerer kunst og natur og viser en særlig stor kærlighed og respekt for træer. Hans unikke projekt – korridoren lavet af træer er et perfekt eksempel på, hvordan fremtiden for moderne havearbejde ser ud.

 Havekunst af Chris Dury

Chris Drury moderne havedesign

Chris Dury er en meget talentfuld havedesigner, der arbejder med talrige materialer og designideer. Nogle gange søger han inspiration i naturlige nuancer, nogle gange skaber han levende havekunst og kombinerer geometriske og organiske former.

Futuristisk havedesign og havekunst af Christo og Jeanne Claude

Christo interessant haveide

Christo og Jeanne Claude bare prøv at vise naturens skønhed og inspirere mennesker over hele verden med deres moderne havedesign -ideer. Over 1 million kvadratmeter stof blev brugt til denne installation. Indsatsen var det værd, for en imponerende idé blev realiseret – som du kan se selv på billederne.

Havedesign og havekunst – installation med parasoller

Parasoller i haven

Hendes andet værk er en interessant kombination med parasoller, som er en del af en større installation. Designerne finansierede selv projektet og fik tilladelse fra grundejerne til at gøre det.

 Futuristisk havekunst

Biler futuristisk havedesign

Biler kan næsten ikke kaldes stenhul, men disse biler er en futuristisk postmoderne fremstilling af pyramiderne i Egypten. Måske flere hundrede år fra nu, vil folk undre sig over det, ligesom vi undrer os over Stonehenge.

Bygninger lavet af træer

Byggeprojekt bløde strukturer

Her kommer en spændende idé – en bygning lavet af levende træer, der helt sikkert bliver et samlingspunkt for moderne kunstnere og turister om 20 år. Projektet af Bløde strukturer har bragt miljøvenlig arkitektur til et højere niveau.

Interessant havedesign og havekunstidé

Havedekoration ideer træ

I modsætning til nogle kunstnere, der bruger moderne plast til at lave dekorationer i haven  Bruni og Barbarit Helt omdannet et gammelt træ og beviste dermed, at de naturlige materialer og former også kan skabe kontraster og sætte accenter.

Interaktiv havekunst af David Nash og Mikael Hanson

moderne havekunst lavet af træ

David Nash og Mikael Hanson arbejder med naturlige materialer og bruger dem til at skabe moderne geometriske figurer og former. Under alle omstændigheder bruger de kun genbrugstræ, så de ikke skader miljøet.

Monument af Michael Heizer – havedesign og havekunstideer

Havedesign og havekunstmonumenter

Dette fantastiske monument er et resultat af arbejde inden for Havedesign og havekunst af Michael Heizer, der alene skabte måske det største kunstværk på jorden. Hans livsværk kostede mere end tyve millioner dollars og er udstillet i Nevada for besøgende og turister.

Havedesign og havekunst – labyrinter

Mazes moderne havedesign

Dels moderne arkitektur, dels Havedesign og havekunst er disse moderne labyrinter, der ligner noget ud af sagn og eventyr. Ovenfra ligner de rigtige gåder – disse fantastiske moderne havedesign- og havekunstideer viser to sider af den menneskelige natur – det intuitive og det praktiske.

Tips til havedesign-interessante ideer

Previous Post
Sengen i soveværelset – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Dækning af bord med jute til enhver lejlighed – 24 ideer