15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilken frakke passer til mig? – Tips til hver figur og hvert outfit

hvilken frakke passer-mig-passer-figur-typer-modeller-silhuetter

En varm pels er vigtig om vinteren. Parkaer, trenchcoats, dun, frakker i O-, H- eller A-line- sorten af ​​vinterfrakker er virkelig stor i disse dage! Spørgsmålet om hvilken model du vælger, afhænger ikke kun af din personlige smag, din mode stil, budget og din hverdag, men også af din figur. I dag vil vi fortælle dig, hvilke pelsformer der passer til hvilke figurtyper og hvilke snitdetaljer du kan bruge for at maksimere din figurs styrker og skjule dine svagheder. Hvis du kender dine kropsproportioner godt, kan du hurtigt afgøre, hvilken frakke der passer bedst til dig, så dit udseende og din figur kan ses fuldt ud.

Hvilken frakke passer til hvilken figur

hvilken frakke-figur-type-kvinder-passer bedst

De tidløse frakkeklassikere som trenchcoaten, parkaen og blazerfrakken hænger sandsynligvis allerede i din garderobe. De nye silhuetter af den nuværende frakkemode er imidlertid så forførende, at det er svært at modstå fristelsen til at købe en ny trendy frakke. Hvis du i øjeblikket leder efter den perfekte vinterfrakke, kan du gå til P2 -tilstand & Tilbehør – jakker til kvinder & Frakker finde det du leder efter. Så du ikke bliver skuffet over, at den trendy oversize -frakke ikke ser så godt ud på dig, som du har ønsket, bør du være klar over, hvilken frakkemodel, der ville være bedst til din figur.

De fem grundlæggende figurtyper er A, V, H, X og O, og hver af dem kan tildeles visse karakteristika (proportioner). Gunstigt tøj kan bringe disse proportioner i balance.

Hvilken frakke med en stor byste? – V -type

Dem af V-typen har brede skuldre, smalle hofter og smukke slanke ben, der kan understreges. Problemområderne som overarme og mave kan skjules godt med en løstsiddende, enkeltbrystet frakke med en dyb V-udskæring. Små revers kraver og smalle små kraver ser fordelagtige ud. Frakker med voluminøse sjalskraver og patch -brystlommer er mindre flatterende.

Den rigtige frakkemodel til X-typen

frakke-grøft-look-plaid-bælte-x-figur-type

X-typen er meget feminin og omtales også ofte som et timeglas. En monteret frakke kan bedst fremhæve den smalle talje og få dine feminine kurver frem. X-figurer kan holde øje med blazerfrakker, trenchcoats eller wrapcoats. Undgå formløse eller for brede modeller!

Hvilken frakke til brede hofter? – En type

Med A-typen er de normalt stærke lår og udtalte hofter særligt tydelige, hvorfor den også er kendt som en pære. Skuldre, bryst og talje er ret smalle. Hvis du vil skjule dine hofter, kan du gøre dette med en let blusset frakke eller A-line frakke. Ægformede frakker ser også harmoniske ud og omslutter hele overkroppen i et omfangsrigt design. Vandrette detaljer som lommer, sømme eller gardiner får skuldrene til at se bredere ud. Hold dig væk fra frakker med patch -lommer i taljehøjde.

Den perfekte frakke til H-typen

hvilken-frakke-parka-skræddersyet-figur-type-h-store-tasker

H-type kvinder har smalle skuldre og hofter, lange arme og ben, men lidt talje og bryst. Med et par små tricks kan du fremkalde feminine kurver. H-typen klipper en fin figur i en A-line frakke eller omviklet frakke med et bredt bælte.

Hvilken frakke til den buttede? – O type

Kvinder med denne fyldige, fyldige figur legemliggør ren femininitet – bløde kurver på maven og brystet, stor bryststørrelse, udtalte hofter, lille eller ingen talje. O -typen skulle først og fremmest forsøge at fjerne fokus fra sin stærke kerne og henlede opmærksomheden på hans spaltning og ben. Generelt er enkle, let blussede frakker i A-form, der når ned til hofterne, ideelle. Så overkroppen kan forlænges visuelt. Undgå flaplommer, jakkesæt med dobbelt bryst og frakker med bælte.

Hvilken frakke passer til korte kvinder?

Små kvinder bør undgå lange frakker og omfangsrige modeller. Grundlæggende, jo mindre din højde, jo kortere skal din frakke være. Hvis du vil se høj ud, skal du foretrække korte frakker eller smalle frakker med revers. Vælg en længde, der ikke er mere end en tomme over dine knæ. Med en imperium talje og høje bælter kan du visuelt strække din krops udseende.

Hvilken frakke over blazer eller jakkesæt?

hvilken-frakke-over-blazer-jakkesæt-damer-blazer-frakke-wrap-frakke

Sidst men ikke mindst vil vi gerne give dig et par tips til, hvad du skal passe på, når du kombinerer frakken med andre beklædningsgenstande.

Starter du et nyt job i november og skal have en blazer på? Det store spørgsmål er, hvilken slags frakke du kan bære over den. Frakken i trenchcoat -look, blazerfrakken og wrap -frakken passer godt til kostumet med nederdel eller buksedragt. Undgå frakker, der er for stramme og korte, og vælg løstsiddende frakkemodeller. Det er bedst at holde pelsen åben.

Hvilken frakke skal gå med nederdelen?

hvilken-frakke-nederdel-oversize-model-sennep-gul

Med denne kombination skal du være opmærksom på den optimale jakkelængde. Tommelfingerreglen bruges til at anvende: pelsen skal være længere end nederdelen eller kjolen. I dag behøver du ikke holde dig til denne regel, for det moderne lagdelte look gør alle variationer mulige. Hvis længdeforskellen mellem de to er mindst en hånds bredde eller mere, kan nederdelen af ​​nederdelen kigge ud under pelsens kant. I princippet er alt muligt – for eksempel iført en kort frakke med et maxiskørt.

Hvilken frakke skal bruges med en aftenkjole?

hvilken-frakke-aften-kjole-skift-kjole-en-linje-knælængde-sort-mørkeblå

Hvis du inviteres til en formel lejlighed, er det bedre at forblive på den sikre side med en knælang eller læg i en A-linje eller en slank blazerfrakke. Disse modeller er klassiske og ser flotte ud selv over en skiftekjole eller blyantskørt. Pelsen skal supplere kjolen og ikke spille sig selv i forgrunden. For at få kjolen til at skille sig bedre ud, kan du overveje at bære den åben.

Previous Post
Sengen i soveværelset – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Dækning af bord med jute til enhver lejlighed – 24 ideer