15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tone på tone mode til foråret / sommeren 2016 – 20 flotte outfits

Tone på tone mode-forår-sommer-2016-pastel-farve-trends-hverdag

Pastelfarverne er særligt relevante i foråret og sommeren 2016. De udstråler ro og afslapning, fremstår meget feminine og romantiske. Sådanne specifikke farver er imidlertid ikke særlig lette at kombinere med hinanden eller med andre allerede eksisterende beklædningsgenstande. Vores stylingtip til at sikre et stilfuldt udseende er Tone på tone mode. Det betyder at designe et helt outfit i en farvefamilie.

Tone på tone mode – trendfarver i foråret / sommeren 2016

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-trends-pantone-farver

Hvert år specificerer farveinstituttet de 10 trendy farvenuancer for den kommende sæson og har en meget stærk indflydelse på mode og design i enhver henseende. De farver, der er valgt til foråret / sommeren 2016, fremstår meget feminine og reserverede, med nogle få undtagelser som smørblomst og Flash Green, og fjerner grænsen mellem kønnene. Det gengives i farveforløbet mellem det lyserøde og blå, og farvevalget er til stede på både dame- og herremode.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i kvarts

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-pink-kvarts-bukser-brede ben

Rosenkvarts er en varm, lys rosen tone, der fremstår særligt feminin og sart. Det tjener ganske godt til at blødgøre det strenge klassiske snit og ikke få det til at se så officielt ud. For ton-i-ton mode er det tilrådeligt at bruge lysere nuancer og store bredder for optisk at forfine silhuetten.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i Peach Echo

SPL972296_006

Den muntre abrikosfarve er måske ikke rigtig velegnet til tone -i -ton mode, da det får figuren til at fremstå lidt mere omfangsrig. Som en vid frakke vil denne særlig feminine farve præsentere din kvindelighed på en meget sofistikeret måde. De lysere varianter, såsom koral eller fersken, bruges som accenter.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i Serenity 

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-sindsro-lyseblå-blonder

Serenity eller lyseblå med en let lilla undertone ser virkelig elegant og elegant ud. Det ville være et godt valg som tøj til en særlig lejlighed og hvorfor ikke til brudepigekjoler. Spids og klassisk snit ser rigtig godt ud i denne nuance.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i Snorkelblå

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-mørke-blå-bukser-bred-ben

Snorkel Blue er en smart variant af den populære mørkeblå, men med en varm undertone. Tone -on -mode mode i denne nuance ser særlig godt ud på kvinder med brunt hår eller med blå øjne og lader disse farver komme til sin ret.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i Buttercup

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-gul-dragt-beyonce

Buttercup er en lys gul nuance, der ikke er for generte damer. Han, såvel som Fiesta og Green Flash, kan beskrives som en outlier fra Pantons farvepalet til foråret / sommeren 2016. Farven ser meget dominerende og stærk ud. Damedragten med lange bukser (også af designeren David Hart), som blev kombineret med tilbehør i blåt på catwalken, er meget populær. Beyonce bærer det også sådan.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i limpet shell

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-mynte-grøn-frakke-nederdel

Limpet skal eller en noget mættet mintgrøn, også gengivet som Tiffany turkis, er en særlig nuance, der, når den er set, ikke er glemt. For tone på tone -mode anbefaler vi at bruge klassiske eller basale stykker, der vil præsentere den specifikke farvenote korrekt. Lad outfittet se enkelt og elegant ud.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i en mørk version af Limpet Shell

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-mørkegrøn-læder-nederdel-flade sko

Den mørkere version af Limpet Shell ligner benzingrøn og er meget populær med street tone -on -mode. Smarte monokrome stykker uden dekorative elementer kan bæres med succes i hverdagen med flade sko og på samme tid, når de går ud om aftenen og sikrer et stilfuldt udseende.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i lilla grå

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-lilla-farve-fedora

Lilac Grey er faktisk den populære lilla farve, især til forår og sommer mode, men lidt røget. Denne pastelfarve kombinerer meget godt med andre fra paletten og ser virkelig stilfuld ud som en variant af gråt som en tone på tone outfit.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i fiesta

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-rød-mørk-lys-bluse

Fiesta er en rød tone også meget populær som koralrød. For et monokromt outfit anbefaler vi at bruge flere nuancer – at kombinere mørkt og lyst, så udseendet ikke fremstår kedeligt. Vær forsigtig, når du vælger tøj af denne farve, da det ikke passer til alle hudtyper.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i Iced Coffe

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-nøgen-brun-toner-læderbukser

Iced Coffe er en beige nuance, der fremstår lidt ryger end den populære kamelfarve. Til ton-i-ton mode leder du helt sikkert efter et stykke tøj i læder eller med et lignende look. Blazer eller stramme læderbukser er ligegyldigt, det vil ikke gå ubemærket hen.

Tone på tone mode – forår / sommer outfit i Green Flash

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-lys-farve-neon-grøn

Grøn Flash kan virkelig blænde dig. Det er lyst, iøjnefaldende og fedt, med kun en del af outfittet i denne farve vil du bestemt ikke gå ubemærket hen. Dette er ikke rigtig velegnet til tone-i-tone-mode, men som et helt ensemble, som Versace, er det.

Klassisk tone -til -ton kombination – forår / sommer outfit i hvidt

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-hvide-revne jeans

Hvid er især populær om sommeren og foråret, da den lyse farve ikke tiltrækker varmen. Hvid tone på tone mode er let at sammensætte. Det er kun vigtigt at kombinere de forskellige stoffer med succes, så den ene eller den anden del ikke ser snavset hvid ud.

Klassisk tone -til -ton kombination – forår / sommer outfit i blød pink

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-blød-pink-kvarts-frakke

Blegrosa er ikke lyserød, siger nogle, og vi er af samme opfattelse. Denne farve ser særlig godt ud på kvinder med blondt eller lyst hår, der ser ømme og feminine ud i lyserød.

Klassisk tone -til -ton kombination – forår / sommer outfit i nøgen

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-nøgen-øm-rock-bluse

Nøgen kan ikke rigtigt beskrives og kan ikke henvises til nogen grundfarve – nøgen skal dog være lidt anderledes for hver person og matche hudfarven. Så for den mørke hudtype er kamel ens i farven, for kvinder med porcelænshud vil den fremstå mere lyserød osv. Find den rigtige nuance og undgå online køb i denne farve, da det måske ikke ser godt ud på dig.

Klassisk tone -til -ton kombination – forår / sommer outfit i beige / kamel farve

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-beige-kamel-frakke

Den beige kamelfarve, der ligner den grå, bruges ikke kun på en praktisk måde i kvinders garderobe. Udvalget af forskellige nuancer er så mangfoldigt, at du aldrig kan finde to dele i 100 procent den samme tone. Derefter skal du blot kombinere forskellige.

Klassisk tone -til -ton kombination – forår / sommer outfit i denim

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-denim-jeans-skjorte

Denim er altid i, og der er ikke noget andet tøj, der er så populært som jeans. Tonen på tonemoden fra 70’erne er også relevant i dag. Jeans med denimbluse kan kombineres fantastisk!

Klassisk tone -til -ton kombination – forår / sommer outfit i gråt

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-grå-frakke-moderne

Grå er den mildere variant af sort. Det ser sporty og elegant ud på samme tid, passer bare til alt. Du kan ændre det samme grå outfit til en aften, kun hvis du udskifter sneakersne med et par høje hæle. Det ser ret perfekt ud.

Klassisk tone -til -ton kombination – forår / sommer outfit i sort

tone-tone-mode-forår-sommer-2016-sort-læder-jakke-hverdag

Sort er altid i og især velegnet til daglig brug. Damer foretrækker, at sort -på -ton -tøj ser slankere ud, men det kan se ud som klædt til en begravelse. Vær opmærksom på valget af tøj.

Previous Post
Sengen i soveværelset – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Dækning af bord med jute til enhver lejlighed – 24 ideer