15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lys og venlig – interiøret i et moderne arkitekthus

Lyse og venlige møbler-moderne-hus-glas-fronter

Et moderne arkitekthus i Plymouth, England ser lyst og venligt ud og overbeviser med en positiv atmosfære. Dette formidles gennem møblering og planlægning af det åbne rum. Mørke møbler og farver får generelt værelserne til at virke dystre og svage. Dette er især mærkbart i vintermånederne, og når lejligheden eller rummets orientering ikke er optimal. Den direkte forekomst af dagslys skaber derimod en behagelig og hyggelig atmosfære.

Lys og munter – et moderne arkitekthus i Plymouth, England

Lys og venlig -indretning-moderne-arkitektur-hus

Formålet med den åbne rumplanlægning af det moderne arkitekthus er at orientere huslivet udad. Glidende vinduer i stort format, der også fungerer som terrassedøre fra gulv til loft, og glasvægge i det indre fjerner helt grænsen mellem indvendig og udvendig. En delvist overdækket terrasse, som kan nås direkte fra stuen, forlænger boligarealet til ydersiden.

Gulv-til-loft terrassedøre åbner opholdsområdet udenfor

lyse-venlige-møblering-moderne-terrasse-tagdæk-terrassedøre

Lyse værelser fremstår automatisk venligere og mere rummelige. Hvis denne effekt forstærkes af en moderne indretning i neutrale toner, er resultatet en behagelig, indbydende atmosfære. Men lys betyder ikke bare hvidt. Naturmaterialer som sten og træ har ofte et let udseende og fremkalder en hyggelig stemning med deres varme følelse.

Indretningen til et arkitekthus: moderne, lyst og venligt

Lyst og venligt indrettet-moderne-lyst trægulv

I stueetagen i det moderne arkitekthus er der et lyst køkken-stue med en bar og et opholdsområde med to sofaer og en dekorativ pejs. Gulvbelægningen på de to opholdsniveauer består af lyst træ med et naturligt udtryk. En moderne indvendig trappe med glasrækværk fører til soveværelserne på øverste etage.

Lys og venlig-møbleret-moderne-neutral-farver-stue

Det moderne åbne køkken og stue møbler er meget enkle og minimalistiske, hovedsageligt i gråt og beige. Takket være den vidunderlige udsigt over haven, der er muliggjort af terrassedørene fra gulv til loft, fremstår det rummelige værelse lyst og venligt. Metaloverflader, der afspejler de lyse sæt accenter.

lyst-venligt-møbleret-moderne-stue-sofa-grå

I et lyst hus som dette savnes kunstigt lys ikke rigtigt. På de rigtige steder og smukt iscenesat doneres tilstrækkeligt lys, hvor det virkelig er nødvendigt. Lys over bordpladen i køkkenet og endda lys fra indirekte belysning er perfekte nok til at holde atmosfæren lys og venlig om aftenen.

lyse-venlige-møbler-moderne-køkken-hvid

Arkitekthusets lyse og venlige atmosfære forstærkes af reflekterende overflader, glas og yderligere vinduesåbninger. Et særligt arkitektonisk højdepunkt er ovenlysvinduerne i køkkenet over bordpladen og over den indvendige trappe, der fører til soveværelserne. Metaller og glasoverflader, der reflekterer lyset, tilføjer et legende præg, der perfekt supplerer den moderne arkitektur og inventar.

lys-venlig-møblering-moderne-lys-belysning

lyst-venligt-møbleret-moderne-trappe-træ-glas gelænder

lyse-venlige-facilitet-moderne-glas væg-hjemmekontor

lys-venlig-facilitet-moderne-arkitektur-have

* et projekt af BARC Arkitekter

Previous Post
Hvad betyder grøn arkitektur
Next Post
Induktion eller Ceran – Hvilket er bedre til køkkenet?