15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Børneværelsesideer, der sætter fantasien i gang

Børneværelsesdesign i lyse farver

At designe et værelse til dine elskede børn kan være så sjovt! Hvis du er klog i at vælge Idé til planteskole du kan også sikre tiltrængt fred og ro, mens du spiller i dit perfekte soveværelse eller legerum. Moderne designere skaber Planteskole ideer, baseret på en inspirerende række spændende emner. Her er blot et par af de bedste til din nydelse og motivation.

Børns værelse ideer – senge i to etager

Idé til børneværelset - to -lags senge

Alle Planteskole ideer skal indeholde visse ting, for at de fungerer godt. De skal være sjove og bør være så store som muligt, især på første sal. De skal også være lette, luftige, friske og rene. Også vigtigt for dig at være let at organisere og sortere. Gulvbelægning er mere end ofte den vigtigste legeplads. Dine børn vil tage deres legetøj ud og bruge jorden som et landskab til deres fantasi. Når de er færdige, kan gulvet ende med at ligne nedrivning i stedet for et ideelt hjem. Løsningen er at bygge masser af opbevaringsenheder i dit barns værelse. Inklusive kasser, skabe og skuffer, så alt hvad der falder ud af et spil kan tørres væk fra dine øjne. Hvis placeringen er logisk og rigelig, vil dine børn blive opfordret til at rydde op på egen hånd. Som små engle, som de virkelig er.

Blå børnehave ideer

Børneværelsesdesign i blå

Ideelt set bør farveskemaet til vuggestuen være lyst og opløftende. Mørke dystre interiører er normalt ikke det første valg til et børns værelse. Måske bruger du et spændende emne på dit Idé til planteskole gennem billeder eller et vægmaleri. Måske ville et jungle -tema eller et fantasielandskab eller endda et havtema være et helt særligt træk i rummet. Kæmpe fototapeter er let tilgængelige for at gøre denne opgave meget let. Uanset om du vælger et bestemt tema eller et mere fleksibelt farveskema, skal du finde måder at koordinere dette med møbler og tilbehør i rummet. Ukoordinerede børneværelser ser rodede og kaotiske ud, selv før dine børn begynder at lege.

Afrika tema i vuggestuen design

Planteskole design med jungle tema

Børnene leger og hopper på møblerne i vuggestuen, så det skal være robust. Med dette i tankerne skal du vælge stofbetræk, der er lette at skifte og vaske for at fjerne klæbrige fingeraftryk, juicefald, malingpletter osv. Fleksible møbler såsom opbevaring eller dobbeltsenge hjælper dig med at få mest muligt ud af dit barns værelse. Sidstnævnte er perfekt til sjov “overnatning” eller endda “pyjamasfester”.

af Jaz

Farverig farvepalet – ideer til børnehave

lyse farver i børnehave design børnehave ideer

Flydekoration i vuggestuen

Børneværelsesdesign - flydekoration

Pladsdesignordning i vuggestuen

Børne værelse design rum tema

Interessant idé til et kompakt børneværelse

Ideer til planteskoler

Minimalisme i vuggestuen

minimalistisk stil i design af børneværelse

Vægdekoration i vuggestuen

Børneværelsesdesign - dobbeltsenge

Børneværelsestips fra Ikea

Dobbeltseng fra ikea - design af børneværelse

Idé til børneværelse fra ikea

Previous Post
Hvad betyder grøn arkitektur
Next Post
Induktion eller Ceran – Hvilket er bedre til køkkenet?