15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne kontordesign – Cella Clinic i Sydkorea

futuristisk kontordesign - Cella Klinik

Cella er et nyetableret designkontor fra en klinik i Sydkorea. Det var designet til at imødekomme de specifikke behov hos kunder, der ønskede, at klinikken lignede en menneskelig celle – dens kurver, fly, binde systemer og andre celleegenskaber. Klinikken har specialiseret sig i en ny, revolutionerende metode til “personlig celleterapi”, som omhandler transplantation af hudceller. At Kontordesign klinikken er i fuldstændig harmoni med branding og specialisering.

At Kontordesign Klinikken omfatter tre områder: kontorer, operationsrum og en reception. Valget af LED -lys er perfekt, især for de besøgende som dem, der er mere fremtrædende for dem. Hele systemet er også lyn, der skal tilpasses. De forskellige områder er designet under temaet “celle” i kontordesignet, hvilket er meget kunstnerisk og kreativt. Det er ikke særlig almindeligt for en klinik.

Klinik med et moderne hvidt interiørdesign

moderne kontordesign - reception i Cella Klinik

Konceptet for at forene de forskellige områder i dette kontordesign er en innovativ idé fra de talentfulde Arkitekter for Metropolitan United Studio. Denne forening ville ikke være mulig uden flashenhederne og de ekspansive glasdøre samt den ekstraordinære kombination af farver og designelementer. Det her Kontordesign er futuristisk, stilfuld og gør klinikken meget indbydende. Det er alt, hvad Cella skal være.

De tilpassede egenskaber ved kontordesignet inkluderer også branding -elementer, der faktisk er integreret i designet. Hovedfarverne er himmelblå og pink. Designet indeholder også klinikkens logo. Udvendigt og indvendigt af Cella er omhyggeligt planlagt for at repræsentere den innovative idé om celleterapi og også at passe ind i de medicinske faciliteter. De hvide vægge giver en følelse af renlighed og komfort. Alle kontordesignkomponenter er tilpasset og er de virkelige elementer, der gør Cella så unik og speciel.

Design: www.mu-studio.com

Futuristisk kontordesign i Cella Clinic

moderne kontordesign - venteværelse i klinikken

futuristisk kontordesign - Cella Clinic i Sydkorea

Klinik i Sydkorea - indretning

  futuristisk kontordesign - kirurgi i klinikken  Cella Klinik - futuristisk kontordesign

futuristisk kontordesign - badeværelse i klinikken

futuristisk kontordesign - klinik i Sydkorea

Previous Post
Hvad betyder grøn arkitektur
Next Post
Induktion eller Ceran – Hvilket er bedre til køkkenet?