15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Julemanden tinker med forskellige materialer – 15 gode ideer

Julemanden simpelthen tinker-skabelon-pap-filt-knapper

Juletiden og Nikolausdag er lige om hjørnet, og det er tid til at lave kunsthåndværk med børn igen. Du kan lave en smuk en af ​​forskellige materialer som træ, papir eller stof Tinker julemanden, og dekorere lejligheden til en populær fest. Vi har sammensat kreative ideer og instruktioner, der kan inspirere og være nyttige, når du laver kunsthåndværk.

Julemanden laver kunsthåndværk med børn

Julemanden tinker skabeloner-honningkager mand-tinker-skabelon-nicholas

Hvis du laver kunsthåndværk til en særlig lejlighed, er det altid sjovt, når børnene er med. Til vores første idé har du brug for noget pap, en skabelon til honningkager fra Internettet og eventuelle rester af stof, maling, perler, garn og andre ønskede materialer til at dekorere julemanden. Skær en pap ud efter skabelonen, og brug den til at klippe et julemandskostume ud af rester af stof eller filt. Dekorer derefter julemandens ansigt passende og brug det som en juledekoration eller legetøj til børnene.

Lav en kreativ julemand med saltdej

Julemanden tinker med-børn-salt-dej-håndaftryk-træ dekorationer

Saltdej er perfekt til at lave forskellige små figurer, smykker eller hånd- og fodaftryk. Hvis du gerne vil lave en julemand af saltdej med børnene til jul, er den bedste måde at gøre dette på, at de små efterlader deres håndaftryk på dejen. Figurerne af saltdej kan males og dekoreres, som du vil, og håndaftrykket ligner julemanden med en hat.

Enkel julemand gør tingene ud af filt

Julemanden tinker stof pompon skæg filt hat

Du kan også lave en sød julemand som trædekoration til juletræet. Brug en gaffel til at lave en hvid uldpompon til skægget. Lav derefter en enkel kegle af rød filt og lim det færdige skæg til det. Hvis du ikke vil designe øjne og mund, kan du bare lime en træperle som en næse, og simpel julemand er klar.

Håndværk til jul med toiletruller

Julemanden tinker materialer-filt-vatrondeller-toiletrulleinstruktioner

Tinkering med toiletruller til jul eller andre lejligheder er blevet meget populær og er perfekt som en billig dekorationside. Hvis du vil lave en god julemand ud af tomme toiletruller, har du stadig brug for håndværksfilt, vatrondeller, små røde plastik kopper og lim.

Lav en julemand af simple materialer

julemanden-tinker-toilet-ruller-plastik-kopper-vattefilt

Først og fremmest er julemandens krop designet med rød, hvid og sort håndværksfilt. Læg derefter den lille kop på toiletrullen som en hat og sæt en vatrondel på den. Lav til sidst hvidt hår og skæg af bomuld, lim to googly øjne og en lille pompon til dit ansigt, og du er færdig.

Lav St. Nicholas ud af toiletruller og papir med børn

julemanden-tinker-med-børn-materialer-tomme-toilet-ruller

Her finder du endnu en god idé om, hvordan du selv kan lave en julemand eller med børn. Igen bruges en tom toiletrulle samt en papirkasse til muffins, byggepapir i matchende farver og noget pap.

At lave julemanden ud af en træstamme – enkle ideer

julemanden-tinker-træ-stammen-kreativ-enkel-idé

Hvis du vil lave en ekstraordinær julemand, kan du også bruge træ. En stor eller lille træstamme kan let omdannes til en julemand og er velegnet til kreativ julepynt i haven. Til dette skal træstammens nedre snitoverflade være så retvinklet som muligt, og det øvre snit skal være skråt. For at lave julemanden kan du enten bare male sit ansigt på træstammen eller lime et billede af det, eller du kan lave et kostume til det.

Håndværk til jul med træ

julemanden-tinker-træ-kreativ-idé-træ-diske-varm lim

Som regel er der mange måder at lave kunsthåndværk med træ til jul. For eksempel kan du lave en smuk julemand af flere træskiver i forskellige størrelser, hvilket helt sikkert ville gøre et stort indtryk.

Tinker en atypisk julemand

julemanden-tinker-træ-oval-træ-skive-knopper-skruer

Til denne kreative julepynt har du brug for en større træskive og flere små, som du også kunne se dig selv fra små grene. Forskellige skruer, afstandsstykker og lignende materialer bruges her som øjne, næse og mund, men du kan også tage dine egne ideer med. Alt limes til den store træskive med den varme limpistol, så julemandsansigtet dukker op.

Tinker julemanden ud af en dåse

Julemand-tinker-genbrug-idé-kan-male-bælte-dekoration

Genanvendelse er en god måde at genbruge gamle og ubrugte genstande i stedet for at smide dem væk. Hvis du maler en gammel dåse med rød spraymaling, kan du lave en god vase som julemand og bruge den som juledekoration i lejligheden.

Lav julemanden som dørkrans til jul

julemanden-tinker-dør-krans-nicholas-hat-skæg

Når den populære juletid kommer, kan du mærke julestemningen overalt. Hvis du kan lide tanken om at dekorere hoveddøren med en smuk dørkrans, så kan du lave dørkransen som en julemand. En simpel julemandskrans kan laves af en styrofoam -krans, lidt hvid tyl og en nissehue.

Kreative ideer til kunsthåndværk med børn til jul

julemanden-tinker-kreative-ideer-pensel-nicholas

Hvis du leder efter kreative kunsthåndværksideer til dine børn, kan du give dem enkle genstande, som de selv skal forvandle til stor julepynt. For eksempel kan en rød pensel og et par dekorative elementer bruges til at lave en kreativ julemand.

Gode ​​ideer til børn – Popcorn julemand

julemanden-tinker-med-børn-simpelthen-popcorn-konstruktion-papir

At sammensætte forskellige objekter i alle tegn er en anden god idé, der kan opmuntre børns kreativitet. For at gøre dette skal du give de små flere dele, hvorfra de kan lave en julemand. Børnenes opgave er selv at sammensætte julemanden ud fra de angivne objekter.

Håndværk til jul med papirtallerkener

julemanden-tinkering-papir-plader-maleri-bomuld-bolde-limning

Du kan lave en simpel julemand af en papirplade, rødt konstruktionspapir og vatkugler, som er perfekt som vinduesdekoration. Papirpladerne har en fordelagtig rund form, som også kan bruges til at lave en snemand og Rudolf til rensdyr til jul.

Brug håndaftryk, når du laver kunsthåndværk

julemanden-tinker-håndaftryk-cut-out-dekorere

Som allerede nævnt er håndaftryk gode til at lave et julemandens kunsthåndværk. Denne julemand er ikke lavet af saltdej, men af ​​et enkelt ark papir. Tommelfingeren og den nederste halvdel af håndfladen kan udformes som en nissehue med en rød blyant og en vatrondel. Bomuldskugler bruges som skæg og sidder fast på fingrene.

Julemanden maler i stedet for at pille

julemanden-tinker-maling-håndaftryk-finger-maling-sjov

Igen i hånden kan du male en sjov julemand på et mørkt ark i stedet for at pille ved det. Fingermaling er bedst til dette, især hvis du maler med børn. Når billedet allerede er tørt, kan du klippe julemanden ud og lime det overalt.

Tinker et skæg til et julemandskostume

julemanden-skæg-tinker-med-børn-jul-vatkugler

Hvis du laver en hel julemand eller bare har brug for sit kostume som forklædning, så er skægget en af ​​de vigtigste komponenter til det. Med en passende skabelon, hvid filt, vatrondeller, elastikbånd og en varm limpistol kan du selv eller med børn lave et passende skæg. Instruktioner og en passende skabelon findes herunder.

Instruktioner – skær filten ud efter skabelonen og lav huller til elastikken

Julemanden skæg tinkering håndværk skabelon instruktion trin

Bind et elastikbånd og fastgør bomuldskuglerne med varm lim

julemanden-skæg-tinkering-instruktioner-filt-vatrondeller-varm lim

* Du finder en skabelon til julemandens skæg her.

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed