15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lavning med bark til jul – 23 kreative ideer

tinkerbark smukke stjerner juletræsvedhæng pynter

Vi har en god idé om, hvordan du kan gøre dit julepynt rustikt eller komplet. Brug bark. Du har mulighed for kl Udformning med bark skær visse figurer direkte ud af barken. En anden variation er at bruge mindre stykker bark til at forme overfladen af ​​en bestemt figur. Men hvis du vil dække ting som lanterner eller andre cylindriske dekorationer med bark, skal du bruge bark, der er så tynd og elastisk som muligt. Birch er særlig velegnet til dette.

Håndværk med bark i gråt

tinker med bark dørkrans deco rustik julegrå

Vi har sammensat vidunderlige inspirationer, som du kan bruge, mens du laver bark med at skabe unikke dekorationer. Du kan også kombinere disse vidunderligt med andre naturlige materialer. Men sådanne rustikke bark accenter ser også vidunderlige ud i moderne møbler. Men det bedste er at komme i gang med kunsthåndværk med bark.

Håndværk med bark – julestjerne

tinker med bark stjerne dekoration birk grene stykker af jul

Skær en stjerne ud af et stykke træ uden at fjerne barken først. Dette giver stjernen et originalt udseende. Indram stjernen med kviste i skiver.

Sjov rensdyride

tinker bark rensdyr vægdekoration udendørs øjne næse rudolph

Du kan også bruge bark til at lave sådan et rensdyr som en vægdekoration. Brug splitbark til dette formål eller del den selv. For at lave bark til denne figur, tilføj øjne og en rød Rudolph -næse.

Lille barkrens

tinker bark rensdyr idé vedhæng smykker rustik

Skær rensdyr ud af et stykke træ. Igen kan du beholde barken. En anden variant af denne dekoration til kunsthåndværk med bark er at dække træet med barken ved at lime det på. Du kan også bruge små stykker til dette, som stjernerne på forsidebilledet.

Klæd julelys på med bark

tinker bark stearinlys pynte rustik skål træbirk

Du kan oprette en rustik juledekoration ved at bruge bark til at dække stearinlys. Som allerede nævnt er birkebark bedst egnet til dette, da det er fleksibelt.

Ugle lavet af bark

tinker bark ugle idé naturlige materialer simpelthen deco

Dekorer lejligheden med en rustik, personlig ugle. Du kan bruge nogle andre naturlige materialer til at skabe et næb og øjne. Denne idé er virkelig ekstremt let at implementere.

Idé til en træugle

tinker bark ugle cut øjne sjov figur

Her har du en anden idé til at lave med bark, hvor du bruger barken til at holde fast. Julepynten er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Bark hjerte

tinker bark hjerte idé diy naturlige materialer garn

Udover julemotiver kan du også bruge romantiske hjerter til julepynt. Festivalen er jo forbundet med kærlighed. Hjerterne egner sig ikke kun som vægdekorationer, men også til at dekorere juletræet eller vinduerne.

Juletræspynt udført af bark

tinker bark stedsegrøn trailer romantisk limsløjfe

Denne juletræsdekoration er ekstremt original og slet ikke svær at kopiere. Skær flakede stykker ud af tynd bark. Andre former er også velegnede til dette formål. I princippet kan du, som med ethvert kunsthåndværksprojekt, lade fantasien løbe løbsk.

Tinker moderne borddekorationer

tinker med bark gran træ diy instruktioner lim bord dekoration

Desuden får du en eftermiddag fri, og du kan pille ved denne idé med bark. Form en kegle ud af papir og lim enderne sammen. Forbered derefter stykker bark, som du limer på keglen som vist.

Lav agern og egern

tinker med bark juletræspynt gran-grønne egernsvampe

Den smukke bark blev skåret i form af et egern, agern og svampe og derefter dekoreret med guldmaling. Hvis barken er tynd nok, kan du bare bruge en saks til dette formål.

Julefigurer

tinker bark juletræ dekorationer gran stjerner træ design

Hvis du vil designe dit juletræ på en rustik måde, kan du lave flere stykker af figurerne med bark. Tilføj derefter huller og tråd eller snor, og du kan hænge smykkerne op.

Håndværkside til en juletræskugle

tinker bark styrofoam bolde lim instruktioner smykker jul

Få nogle styrofoamkugler. Med dem kan du ikke kun designe denne flotte juletræskugle, men også mange andre ting. Hvis du gerne vil prøve denne variant til kunsthåndværk med bark, skal du blot følge instruktionerne.

Udformning med knapper

tinker bark rustic fir deco buttons metal sticks

Stick knapper på trekantet bark, og du vil modtage mini juletræer i en rustik stil. Du kan nu stikke dekorationerne i urtepotter eller bruge dem som vedhæng.

Garland af bark

tinker bark krans ringe juletræ sne

Du skal også bruge elastisk bark til denne idé. Ringene kan danne en stor krans, som du kan bruge til at dekorere grantræet, kaminhylden, væggen eller vinduet.

Håndværk med bark – dekorer bordet

tinker bark diy borddekoration servietring vedhæng hjerteblomst

Du kan nemt lave en servietring af bark, som du kan bruge til at dekorere banketbordet. De blomster- og hjerteformede vedhæng kan også bruges vidunderligt til julepynt.

Kombiner mos og bark

tinker bark letter birch christmas ornament glas transparent

Brevet står for “Glædelig jul”, hvilket betyder “god jul” på engelsk. Men hvis du vender den om, er den også perfekt til dekoration i en tysk husstand. En anden idé er at fylde et gennemsigtigt glas eller en plastikbold med bark. Vi håber, at du nød ideerne til håndværk med bark.

Previous Post
Lav selv babybump -fotos – idéer og tips til graviditetsbilleder
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver