15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideer til at pusle med papirruller til jul og instruktioner til børn og voksne

Det er langsomt tid til at forberede sig på den hyggelige juletid og komme i humør. Dette fungerer selvfølgelig bedst med det rigtige julepynt og som bekendt er hjemmelavede ting særligt smukke. Så det er tid til at sætte sig ned med venner, børn eller endda alene og starte det næste DIY -juleprojekt. Vores idé i dag er at pille ved papirruller til jul.

Håndværk med papirruller til jul - ideer til børn og voksne

For at komme i gang med dekorationerne er det dog nødvendigt med en lille forberedelse, som du hurtigt vil fuldføre. Først og fremmest skal du selvfølgelig pille med papirrullerne. Papir, der er så tyndt som muligt, er særligt velegnet. Så du kan også genbruge avispapir, eller du kan også få tyndt håndværkspapir i håndværksbutikken. Færdiglavede papirsugerør er også velegnede. I øvrigt er ideerne ikke kun gode til derhjemme. Du er også velkommen til at pille med papirruller til jul i børnehaven.

Udformning med papirruller til jul – Sådan laver du rullerne?

Du kan også bruge færdige papirstrå til kunsthåndværk med papirruller til jul

Du mangler:

  • tyndt papir
  • en pind (fx hæklenål, tyk ispind, halm eller hvad du ellers kan finde)
  • saks
  • Lim

Skær først strimler ud af dit papir. Disse kan være 4 til 5 cm til håndsbredde. Prøv bare hvilken størrelse der passer bedst. Begynd derefter at pakke papiret rundt om stangen, startende i det ene hjørne. Papiret vikles ikke parallelt med pinden, men i en vinkel.

Håndværk med papirruller til jul - Sådan laver du rullerne af avispapir

Lige inden slutningen lægges lidt lim på papiret og fortsættes med at pakke ind. Din første papirrulle er klar, og du kan snart begynde at pusle med papirruller til jul!

Kommentar: Du kan også påføre limen på en af ​​de lange sider af papiret, før du ruller det op, som vist på billederne.

Tip: Hvis du ikke bruger indkøbt, farvet eller mønstret papir til kunsthåndværk med papirruller til jul, men i stedet bruger avis, kan du farve din dekoration med enhver spraymaling efter kunsthåndværksprojektet.

Håndværk med papirruller – ideer at efterligne

Håndværk med papirruller til jul - Enkle kunsthåndværksideer med vejledning

Hvis du har lavet nok ruller, kan du behandle dem med det samme. Derudover har vi et par meget enkle ideer, som du kan lave vidunderligt sammen med børn. Uanset om det er engel, stjerne eller juletræ, vil følgende kunsthåndværksideer til jul skabe den rette stemning i huset.

Håndværk med papirruller – vejledning til et juletræ som trædekoration

Lav smukke dekorationer til juletræet med papirruller til jul

  • Papirruller, lavet af dig selv eller købt
  • saks
  • nål
  • Broderitråd
  • pensel

Inden du laver de smukke træer med papirruller til jul, skal du tænke på, hvor lang bundrullen skal være. Dette bestemmer størrelsen på grantræet. I eksemplet er det 10 cm. Arranger yderligere to ruller i din hånd, og sørg for at holde hver rulle en til to centimeter fra den forrige. Skær papirrullerne der. Brug den ønskede længde af den første som en vejledning.

Håndværksinstruktioner med ruller lavet af tyndt håndværkspapir og et julemønster

Arranger rullerne eller de færdige sugerør igen som før og skær dem også af i den anden ende (hvor bundstrået ender). Gentag disse trin, indtil du har nået den ønskede højde, og juletræet har en flot top. Du kan nu bruge håndtaget på en børste til at røre kanter, der blev fordybet, da du skar dem af. Så kan du lave juletræet af papir og afslutte det.

For at gøre dette skal du tråde tråden gennem nålen og binde en knude fra begge ender. Først træder du de perler, der er tænkt som en træstamme. Derefter gennembore den største rulle papir. Du kan måle midten nøjagtigt til dette, men du behøver ikke. Tråd derefter en perle, derefter endnu en rulle og så videre, indtil du har nået spidsen, som består af en perle.

Brug papirruller og perler til et juletræ som juletræspynt

Bind en eller flere knob lige over den sidste perle. Tænk derefter over, hvor meget tråd du vil lægge på. Bind derefter en dobbelt knude igen i den ønskede højde og klip det overskydende garn af. Papirrullerne kan bevæge sig og glide frit, hvilket giver juletræspynten endnu mere charme.

Lav små juletræer med papirruller til jul

Du kan lave så mange af disse dekorationer med papirruller til jul, som du vil. Et lille juletræ lavet af papirruller er også fantastisk til at pynte julekort med. I stedet for at bruge perler og tråd limer du blot rullerne på tværs af to lodrette.

Idé til kunsthåndværk med papirruller – stjerne som dekoration på gaver

Julestjerne i rødt og hvidt til juledekoration til gaven

Du får en meget enkel stjerne med disse instruktioner. Du kan selv bestemme størrelsen. Under alle omstændigheder skal alle papirruller have samme længde. Til hver stjerne har du brug for:

  • 5 papirruller i julefarver
  • garn

Når du har pakket gaven ind, kan du lave denne stjernedekoration med papirruller til jul. Det er bedst at bruge mere neutralt indpakningspapir, så stjernen kan komme til sin ret. Alt du skal gøre er at binde stjernen korrekt til gaven med snoren. Før først trådpapirrullerne ind på tråden efter hinanden. Bind en dobbelt knude og skær den resterende tråd af. Du får en femkant.

Pak julegaver ind og dekorér dem med en stjerne lavet af papirruller

Nu foldes rullerne kun om og flyttes flere gange. Du kan se præcis hvordan i vejledningen. Når stjernen er blevet formet, kan du enten simpelthen sætte den på julegaven eller tråde ekstra tråd gennem papirrullerne og bruge denne til at binde stjernen. I øvrigt kan du også bruge papirets juletræ ovenfra som en gavepynt eller enhver anden figur.

Stjerne og snefnug

Ideer til stjerner og snefnug at hænge op som julepynt

Disse vinter- og julevedhæng, som du kan bruge vidunderligt som DIY juletræspynt, laves smukt hurtigt og nemt. Kunne du tænke dig at lave dem med papirruller til jul? Så kom i gang med det samme!

  • papirruller af samme størrelse
  • Varm lim og pistol
  • saks

Fold papirruller og lim dem sammen for at skabe en julestjerne

Til stjernen:

Tag papirrullerne til stjernen og bøj hver af dem en gang omkring en tredjedel af dens længde. Lim derefter to af dem sammen med den varme lim som vist i vejledningen. På denne måde får du elementer til julestjernen, som du derefter limer sammen på samme måde. Du skal bruge 7 af dem pr. Stjerne. Til sidst bind eller lim en løkke for at hænge den op.

Til snefnug:

DIY snefnug er i princippet ikke mere kompliceret, men forberedelsen af ​​de enkelte elementer tager lidt mere tid. Du skal bruge en lang rulle (ca. 20 cm), en anden seks, der er cirka 10 cm lang, og 16 stykker, der er 2,5 cm lange. Hvis du gerne vil lave mindre stjerner med papirruller til jul, skal du blot tilpasse længderne til dine ideer.

Dette er hvad du har brug for for at lave et snefnug af papirrulle

Læg den lange rulle foran dig og lim to mellemlange ruller, så der dannes et kryds. Halver derefter de resulterende kvartcirkler igen med de resterende mellemlange ruller. Fastgør de små stykker til deres ender, som vist på billedet. Hvis du vil, kan du skære et par ruller mere for at forskønne midten af ​​snefnuget.

Krans af papirruller – vejledning med perler

Enkel julekrans til dør og væg i rød og hvid lavet af papirruller

  • Papirruller
  • Kompasser eller to skåle i forskellige størrelser for at tegne ringen
  • Varm lim og varm limpistol
  • Skærer eller kappeskærer
  • Skumplade
  • blyant
  • Kan lukke eller bånd

Hvis du vil lave denne krans med papirruller til jul, skal du tegne en ring af enhver størrelse på skummet med en blyant. Hvis du bruger skåle til dette, skal du først tegne omridset af den større og derefter den af ​​den mindre i midten af ​​den større ring. I eksemplet har den store cirkel en diameter på 15 cm og den lille 9 cm. Skær ringen ud med fræseren. Afhængigt af papirrullernes diameter skal du bruge omkring 90 stykker til denne kransstørrelse.

Små papirruller til kreativ DIY julepynt

Lim nu de første fire ruller med den varme lim, kvart ringen. Vælg en af ​​de fire sektorer, og sæt den næste papirrulle i midten igen, og udfyld de to mellemrum på samme måde (halver de ottende sektorer, derefter de sekstende sektorer osv.). Gå derefter videre til den næste sektor, derefter den tredje og fjerde. Sådan designer du den første række.

For den anden række, forkort rullerne og lim dem på den første række, men ikke direkte på den nederste, men altid mellem to af dem. Gør det samme igen for en tredje række med endnu kortere papirruller. For at du kan hænge den færdige julekrans op, lim dåsens lukning på bagsiden af ​​ringen. Alternativt kan du lave en løkke fra et bånd og lime det på bagsiden.

Mini julekranse til børn

Håndværksidé til børn - små kranse i julefarver og med perler

Selvom kransen ovenfor kan være lidt udførlig for børn, er sådanne små variationer det perfekte alternativ. Så hvis du vil involvere børnene i at lave kunsthåndværk med papirruller til jul, skal du vælge denne idé. 

  • Rørrens i julefarver
  • Papirruller
  • Perler
  • Broderi floss (eller anden hængende snor)
  • Bånd

Skær først dine papirruller i mindre stykker. Tag den første rørrens og bøj en af ​​enderne lidt, så perlerne ikke falder af på den anden side, når du træder dem. Og de små kan lave deres kranse smukt med perler og papirruller. Til sidst skulle der kun være nok rørrenser fri, så enderne kan knyttes. Bind derefter en anden sløjfe til at hænge ud af garn og skjul knuderne med et smukt bånd.

Lav selv kreativ julepynt fra papirruller

Store kunsthåndværksprojekter piller med papirruller til jul - spiralformet grantræspyramide

Ud over disse ideer, som vi har vist, og som er fantastisk velegnede til børn, er der også mere detaljerede projekter, som du kan pille hele figurer med at oprette. Vi vil gerne vise dig disse med et par videoinstruktioner. Du kan lave juleengle, juletræer, pyramider og andre ting af hjemmelavede ruller.

Du kan derefter designe dekorationerne med enhver farve. Især guld eller sølvfarve ser meget attraktiv og julet ud. Hvis du vil have det mere minimalistisk, kan du også vælge juletendensfarven hvid. Hvis du har lyst og vil lave nogle flotte dekorationer med papirruller til jul, kan du prøve følgende projekter:

Tinker til jul med papirruller – engle

Tinker juletræ med papirruller til jul

Lav en stjerne selv

Previous Post
Lav selv babybump -fotos – idéer og tips til graviditetsbilleder
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver