15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav smukke stjerner med børn til jul og andre lejligheder

stjerner tinker med børn ideer let tinker papir knapper

Stjerner er flotte motiver, der ikke kun kan bruges til dekoration i julen, men også ser flotte ud ved andre lejligheder og årstider. Det er derfor, de er så populære som simple håndværksideer. Opret en eftermiddag med kunsthåndværk med dine børn når som helst, og prøv derefter en af ​​følgende håndværksinstruktioner og ideer. Hver af dem kan ændres individuelt, afhængigt af den lejlighed du laver stjernerne med børn. Hvis de for eksempel er beregnet til jul, skal du blot bruge matchende farver som rød, grøn, hvid, guld eller sølv eller en vinterblå nuance. Få de materialer, du har brug for med det samme, og kom i gang!

Lav simple stjerner med børn af håndværksler

stjerner tinker med børn håndværk ler salt dej guld papir glitter vedhæng

Du ruller håndværksleret ud som dej til den ønskede tykkelse, hvorefter du skærer stjernerne ud med en cookie cutter. Dette bliver garanteret sjovt for børnene. Tilføj derefter et hul i en af ​​stikkene. Du kan bruge en tandstikker eller en kebabspyd til dette. Arbejd nu med leret som beskrevet i producentens anvisninger, og lad det afhængigt af modellen lufttørre eller i ovnen.

Lad om nødvendigt leret køle af for at afslutte det med guldbladet. Instruktioner om, hvordan du arbejder med dette papir, når du laver stjernerne med guldpapir, skal findes på papirets emballage. I stedet for guldpapir kan glitter også bruges. For at gøre dette skal du sprede flydende lim på stjernen, drys med glitteret og lad det tørre. Så er det bare at ryste det overskydende af. Træk snoren gennem hullet, og lav en løkke. Nu kan stjernen hænges overalt.

Lav stjerner ud af tandstikker med børn til jul

stjerne tinker med børn tandstikker træ enkel juletræ dekorationer deco

Juletræspynt og dekorationer lavet af naturlige materialer er meget populære. Og hvis du så også bruger materialer fra hverdagen, står intet i vejen for en spontan eftermiddag med kunsthåndværk. Du kan lave sådan et vedhæng til juletræet fra enkle tandstikkere eller kebabspyd. Træpinde fra butikken kan også bruges. Men hvis du skal gå en tur, inden du laver kunsthåndværket, kan du også overveje kviste. Der kræves fem tandstikkere eller kviste pr. Stjerne.

Disse er nu limet sammen på en bestemt måde, som du kan se i instruktionerne ovenfor. Brug washi tape eller nogen form for lim til at fastgøre tandstikkerne sammen og derefter dekorere en julebuket, vindue eller juletræ med den færdige stjerne. Hvis du laver flere stjerner med børn, får du en særlig billig dekoration, som du kan bruge til jul hvert år.

Lav stjerner til vinduet med børn

stjerner tinker med børnefestmaling farverige pomponer ispinde

Hvis du vil lave stjerner med børn, kan der også bruges popsicle sticks. Og om stjernerne egner sig til jul, til en børnefest eller som dekoration til børneværelset, afhænger helt af farveskemaet. Få også bobler i de farver, du vil have, og have lim klar. Ispindepindene er malet med maling og derefter fastgjort til hinanden som i instruktionerne ovenfor, kun denne gang bruger du lim. Lad det tørre. I mellemtiden kan du lave et par stjerner med børn.

Så snart stjernen er klar, er det tid til at dekorere. De pomponer, du har, er gode til broget eller monokrom design. Andre dekorative elementer som knapper, rhinestones og lignende kan dog også bruges. For et vinterlook er blå nuancer og hvorfor ikke nogle glitter accenter gode.

Lav stjerner ud af papir med børn

stjerner tinker børn brød papir syning limning gave indpakning

Disse papirstjerner er ikke bare en unik dekoration. De er også ideelle som emballage til gaver. Du kan lave stjernerne med fedtpapir, men andre papirtyper er også velegnede. Der er to udformningsmuligheder. Afhængigt af hvilken du vælger, har de små helt sikkert stadig brug for din hjælp. Du kan lave papirstjernerne ved at lime eller sy dem sammen. Tag papiret og skær to stjerner i forskellige størrelser. De bør derfor ikke have samme størrelse, så når de limes eller syes sammen, kan der skabes et hulrum i midten, hvor gaven kan stuves.

Placer nu de to stjerner oven på hinanden og sørg for, at begge kanter falder præcist sammen. Den større stjerne hæves lidt. Begynd nu at lime eller sy kanterne sammen. Bare glem ikke at forlade et stort nok område til at lægge gaven indeni. I stedet for en gave kan du også bruge vat eller andet fyldmateriale, hvis du laver så originale 3D -stjerner med børn. Så kan du lukke stjernen helt.

Tinker stjerne i en knap

stjerne tinker børn hoved dekoration bånd gul lav juletræ dekorationer selv

Denne knap med en stjerne er meget let og hurtig at lave. Brug en hvilken som helst størrelse -knap, der har mindst fem huller. Tråd eller et flot bånd trækkes derefter gennem disse huller på en sådan måde, at der dannes en stjerneform. Bind en knude i en af ​​enderne og sæt snoren gennem det første hul. Nu kan du gå videre til et modsat hul eller vælge hullet ved siden af ​​det. Bare eksperimenter for at få forskellige udseende!

Fold stjernen

stjerner tinker børn farverige farver fold video instruktioner tinkering

Hvad med en hjemmelavet origami? Så har du ikke brug for andre materialer end papir, når du laver stjerner med børn. Håndværkspapir skæres først i strimler til sådanne tredimensionelle stjerner. Jo bredere stribe, jo større bliver stjernen.

Du kan se nærmere på, hvordan papirstrimlen derefter skal foldes i videoinstruktionerne ovenfor. Vis først børnene, hvordan det fungerer. Sikkert får du hurtigt styr på det.

stjerner tinker børn vedhæng ornamenter jul perler væg dekoration vindue dekoration

Du kan derefter bruge de færdige stjerner til at skabe en lang række dekorationer. Fordel dem på banketbordet til en fest eller til jul, hæng dem på vinduet eller kombiner dem med perler som i eksemplet ovenfor for at lave smukke julepynt, som du derefter kan hænge op. Det er også tilrådeligt at bruge passende julefarver eller smukt papir med julemotiver.

Julehåndværk og håndværksideer til jul med silkepapir

stjerner tinker børn smuk dekoration gør det selv diy papir kunstig sne

Du kan også folde smukke stjerner med det sarte silkepapir. Instruktionerne til at lave stjerner med børn ser lidt komplicerede ud ved første øjekast. Men når du først er vant til det, vil du hurtigt og nemt modtage julestjerner af papir, som du kan bruge til at dekorere, og som dine børn især kan være meget stolte af. Du skal bruge et firkantet stykke papir til at lave.

stjerner tinker børn origami silkepapir lyseblå instruktioner

Hvis du ikke har silkepapir, kan du også bruge almindeligt håndværk eller origami -papir. Du kan endda arbejde fantastisk med papirservietter. Så du leder stadig efter flotte accenter til bordet, kald dine børn sammen og lad dem hjælpe med designet ved selv at folde stjerneservietterne. Brug enhver farve.

stjerner tinker børn fold serviet idé simpelthen dekorere

Du kan se de enkelte trin i vejledningen. Det er tilrådeligt at forberede en eller endda flere stjerner til de små, før de kan fortsætte på egen hånd. Du vil se, at denne idé også er meget velegnet, hvis du laver stjerner med børn. Du er velkommen til at tilføje snor til de færdige stjerner og bruge dem til ophængning.

Previous Post
Lav selv babybump -fotos – idéer og tips til graviditetsbilleder
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver