15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilke originale julegaver kan du trylle frem med børn?

Forældre ved, hvor stor og smuk forventningen til jul er for børnene. Førjulstiden lokker os tilbage til kunsthåndværksbordet, og vi tilbringer vores fritid sammen mest med stort kunsthåndværk. At modtage og give gaver er også en del af julemagien, som både børn og voksne elsker. I dagens artikel finder du gode ideer om emnet “at lave julegaver med børn”, der kan tjene som inspiration og vil være meget sjov for alle involverede.

lave julegaver med børn juleindpakning forældre bedsteforældre

Når du laver julegaver med børn, kan du, dine små og modtageren have gavn på mange måder. Børnene opdager deres egne færdigheder samt nye ideer og teknikker, som de let kan implementere. At prøve det er lige så værdifuldt som de flotte og kreative slutresultater. Hjemmelavede, flotte gaver til forskellige lejligheder får et smil på læben. Og især når gaverne er mesterværker af de små kunstnere, er de virkelig det værd.

tinker julegaver dig selv fyrretræer

De håndværksidéer til jul, som vi har valgt til dig, er lette at implementere, og nogle af de unge kan endda selv realisere dem alle. Selvfølgelig støtter du dem mere end gerne, hvis de vil have din hjælp. Børnene kan trylle store julegaver frem af naturlige materialer. Til disse smukke mini -juletræer skal børnene simpelthen male koglerne med grøn maling på alle sider og lade dem tørre godt.

At lave julegaver med børn i skolen til familien

Lav julegaver selv: 7 kreative og hurtige DIY -ideer

Lav julegaver selv – 35 gode DIY ideer

smykker naturmaterialer elgtræskiver

Endelig kan granerne piftes op med farverige perler eller glitter. De små julekugler kan fastgøres med lim. De selvfremstillede juletræer er fine gaver og kan for eksempel dekorere vindueskarmen til mormor og morfar eller fungere som bordpynt. Børnene kan også omdanne små skiver til flotte ornamenter til juletræet eller bruge dem til at dekorere gaveemballage. Du kan designe de små træskiver, som du vil, og for eksempel male dem, drys dem med glitter eller dekorere dem med forskellige dekorative figurer.

børn tinker julegaver smykker salt dej

Slægtninge og venner mødes i julen for at tilbringe en af ​​de smukkeste familiefester sammen. Juletræet er en uadskillelig del af juletraditionen. Børn elsker at pynte juletræet efter deres egne ideer og vente utålmodigt på de gaver, julemanden lægger under juletræet til dig.

Dekorer ideer, lav julegaver, børn

Især hvis du vil lave gaver eller personlige gaver til flere mennesker, er det håndlavede julepynt en glimrende idé. Det børnevenlige, helt harmløse og let formbare modelleringsler, saltdejen, kan tilberedes på ingen tid. Børnene kan gøre det til smukke ornamenter. Stjerner, hjerter og snefnug kan laves hurtigt, og dine små kan slukke damp kreativt, mens de pynter.

ornamenter gaveindpakning tinker børn salt dej

Saltdej er også perfekt til at lave julegaver med småbørn. Selvom din datter eller søn er for ung til at forberede vinteroverraskelsen helt alene, kan du give de smukt indpakkede gaver et personligt præg med disse flotte ornamenter. Forældre, søskende eller bedsteforældre vil helt sikkert sætte pris på dette og kan bruge smykkerne til andre formål efter udpakning.

Mason jar deco wadding figurer gave julen vinter

En anden god idé, hvis du gerne vil lave gaver til jul med børn, ville være at skabe smukke snekugler. Hvis snekuglerne allerede er på din liste over kunsthåndværk og gaver, står du over for et uendeligt antal designmuligheder. Lad din fantasi løbe vild og arranger flotte vinterlandskaber med små figurer, dyr, kunstig sne og grantræer sammen med dine børn i tomme glas med skruelåg. Afhængigt af barnets alder kan du beslutte, om du derefter skal fylde glassene med destilleret vand eller ej. Både unge og gamle kan se frem til sådan en snekugle. Små børn ryster konstant på snekuglen og undrer sig over brillerne.

krus julegave far maling småbørn

At lave julegaver med børn til forældre er en særlig spændende affære. Børnene vil meget gerne overraske mor og far til jul og vil, afhængigt af deres alder, få brug for din hjælp med det hemmelige kunsthåndværksprojekt. En kop, som far vil nyde sin varme morgendrink med, er en dejlig gaveidé. Fars hjerte smelter altid ved synet af dette brogede kunstværk. Denne nyttige julegave fra børn til forældre er i øvrigt en fantastisk gaveidé i sidste øjeblik.

kiks udskåret juletræ børn bager

Hvad synes du om at give den anden forælder lækre bagværk med et attraktivt udseende til jul? Crèche -børn kan f.eks. Godt lide at bage og vil helt sikkert være glade for at deltage i tilberedningen af ​​småkager, udskæring eller formning. Pænt pakket er kiksene med et harmonisk, vinterligt look en dejlig gave fra køkkenet. Når mor eller bedsteforældre finder ud af, hvem konditoren er, nydes godbidderne særligt. At lave julegaver med børn kan være en ægte kulinarisk fornøjelse.

simpelt chokoladepapir snemand m

At lave julegaver i sidste øjeblik med børn kan nogle gange være en reel udfordring. Denne interessante og kreative idé kan hjælpe dig i sådanne situationer. Bag denne søde og glade snemand er der faktisk en chokoladestang, der er pakket ind i papir. Børn kan tilføje ansigtstræk til snemand og fastgøre knapper til hans frakke.

frimærke grundskole viskestykker praktisk mønster

Hvis du leder efter inspiration til nyttige julegaver at lave med børn, kan projektet fra billedet ovenfor være særligt velegnet. Børnehavebørn kan fx dekorere håndklæder, stofposer, pudebetræk og hvorfor ikke dekorere det ene eller det andet tøj med selvfremstillede frimærker. Vintermotiver som grantræer, stjerner og alt hvad dit hjerte begærer, forvandler det enkleste stof til individuelle og kærligt designede gaver til deres kære.

stjerner tinker julegave filt

Hvis dine egne børn laver julegaver til andre børn, ville disse farverige filtstjerner være en god og original håndværksidé. Grundskolebørn vil selvstændigt udføre dette kunsthåndværksprojekt og kan overraske deres klassekammerater med en sådan praktisk gave. Ved hjælp af stjerneskabeloner i forskellige størrelser skæres stjernerne ud af filt og limes oven på hinanden.

uldgran træer skolebørn julegaver

Du kan lave julegaver med børn af en lang række materialer. En god idé til en smuk gave ville være at lave et ekstraordinært juletræ med uld. De nødvendige materialer er frigolit i kegleform eller pap, uld samt perler og andre dekorationer til prikken over i’et. Juletræer er ikke nødvendigvis grønne.

papir ornamenter grantræer tinker julegaver

Lad de unge selv bestemme, om juletræet er dækket af sne og skinner i hvid skønhed eller pakket med glitteruld i en anden farve. Originale grantræer, der ser lige så smukke ud, kan også laves af papir. Med lidt fantasi, enkle materialer og entusiasme kan individuelle og kreative julegaver pusles med børn.

maling graner naturlige materialer kegler børn tinker

Previous Post
Steampunk tøj – ideer og tips til kostumer, tilbehør og co.
Next Post
Ideer til reagensglas som dekoration, vaser og bryllupsgaver