15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker påskekurve med en skabelon – 4 enkle håndværksideer til børn og voksne

Det er påske igen i næste måned, så det er tid til at begynde at forberede, pynte, lave kunsthåndværk og planlægge påskemåltidet. En ting, der ikke bør mangle, især for børnene, er naturligvis påskekurven, hvor de malede og dekorerede påskeæg vises på en smuk måde. Hvis du leder efter hurtige og lette håndværksideer til påskekurve, så er udskrivbare skabeloner din bedste assistent. Hvis du gerne vil lave påskekurve med en skabelon, finder du muligvis det rigtige for dig i følgende ideer. Uanset om det er i form af kaniner, andre påskemotiver eller meget usædvanligt med alpaka – lav en smuk påskedekoration til bordet ved at lave påskekurve med skabeloner til at udskrive gratis!

Tinker påske kurve med papirskabelon

Lav en påskekurv med en skabelon til en model fra scrapbookingpapir og med en forkert søm

Vil du gerne selv lave denne originale påskekurv med en forkert søm? Vi er ikke overraskede, for det er netop denne forkerte søm, der gør påskekurven i enkelt papir så speciel. Brug stærkere papir som scrapbookingpapir eller pap, hvis du laver en påskekurv med en skabelon. Det er let at arbejde med. Senere er det dog mere stabilt end normalt papir.

Når du har alle materialer, kan du lave påskekurven med en skabelon. Udskriv håndværksskabelonen på det forberedte papir og skær elementerne ud. Fold dem derefter langs de stiplede linjer og stikke (eller stans) huller i de medfølgende mellemrum. Påfør lim på fanerne og lim elementerne sammen. Til sidst tilføjes håndtaget, hvorefter du kan tråde et bånd gennem hullerne for at give koppen prikken over i’et. Fyld med kunstgræs og æg eller andre dekorationer.

Tinker med påske kurve Skabelon i PDF -format.

Lav selv en påskekurv af filt

Gør påske kurve gratis og let med en skabelon til at udskrive

Hvis du foretrækker at bruge filt i stedet for papir, kan du vælge dette eksempel og lave en hurtig påskekurv med en skabelon. Skabelonerne er så enkle, at du let kan forberede dem selv med en blyant og lineal og i den størrelse, du ønsker. Skabelonen til udskrivning kan spare dig ekstra tid, hvilket gør denne filtkurv til et perfekt håndværksprojekt i sidste øjeblik.

Instruktioner til fremstilling af påskekurve

Enkle instruktioner til fremstilling af påskekurve lavet af filt

Udskriv skabelonen på et normalt ark papir, og skær derefter de enkelte elementer groft ud. Tag derefter det store kryds og læg det på filten. Du kan reparere det med stifter, så intet glider. Skær derefter krydset ud af papiret og samtidig også ud af filten. Gentag det samme med de andre elementer. Alternativt kan du skære elementerne præcist ud og derefter overføre dem til filten med en pen, som vil falme igen med tiden og derefter skære dem ud.

DIY påskekurv lavet af stof uden syning med vejledning

Lim derefter ægget sammen. Til korset skæres lidt diagonalt ind i hjørnerne for at få klappen til at lime sammen. Fold derefter altid to tilstødende sider sammen, påfør lim på den ene side og lim de to sider sammen. Bliv ved med at gøre dette, indtil alle sider af koppen står oprejst. Fastgør også håndtaget og derefter påskeæg. Derefter kan du fylde kurven.

Du kan finde skabelonen her for at udskrive.

Lav en påskekurv med en kunsthåndværkskabelon – alpacamotiv

Udskriv alpaca med kaninører til påske og forvandl den til en påskekurv

Hvis du er i humør til noget ekstraordinært i år og gerne vil lægge noget andet på bordet udover de sædvanlige påskeharer, kyllinger og forårsblomster, kan du måske lide en alpaka som denne. Bare rolig, forårsstemningen vil stadig opstå, hvis du laver sådanne alpaca -påskekurve med en skabelon til at printe ud. Alpakaen bærer kaninører især til lejligheden og er omgivet af mange påskeæg. Og hvad der er endnu bedre ved at lave denne skabelon til påskekurven, er at du eller dine børn kan farve og designe den, som I ønsker.

Lav en påskekurv med en skabelon til farvelægning af en alpaka og påskeæg

Skabelonen indeholder grundlaget for påskekurven og to håndtag, som du kan vælge imellem. Den midterste firkant bliver gulvet. Klip skabelonerne ud og fold firkanterne langs de sorte linjer. Fold derefter også de klæbende klapper indad, påfør lim der og fastgør sidepanelerne til hinanden ved hjælp af klapperne. Lim til sidst den ene af de to ender af det valgte håndtag på indersiden af ​​koppen og den anden til den modsatte side. komplet!

Du kan finde skabelonen til alpaca -påskekurven her.

Påskehare til færdige containere

Lav påskekurve med skabeloner - design en spand med en påskehare

Hvad med hvis du forenkler kunsthåndværket yderligere ved at bruge en færdiglavet beholder og let designe den til at matche festivalen? En lille metalspand er ideel til dette formål og kan bruges og dekoreres hvert år. Vi tilbyder dig en sød kanin, der krammer spanden. Spanden skal derimod ideelt set have et håndtag, hvis den originale kurv skal bæres rundt. Men hvis den kun bruges som borddekoration, er en spand uden håndtag også velegnet.

Som et alternativ til metalspanden kan der naturligvis også bruges en anden beholder. En lille urtepotte, en popcornkop eller drikkekop lavet af pap eller plastik og endda en murerkrukke kan pyntes på samme måde med påskeharen. Skær simpelthen emnerne ud, efter at du har udskrevet dem, og lim dem til den beholder, du vælger (kaninhovedet og kroppen bagfra og bagpoter foran). Du kan også lave dette arrangement af filt eller skumgummi ved at bruge skabelonen til at skære elementerne ud af filten.

Skabelon til påskeharen her.

Tinker påske kurve med en skabelon - ideer lavet af filt og papir

Previous Post
Efterårsdekoration under en hætte i glas – stilfulde arrangementer inspireret af naturen
Next Post
Lav dine egne spøgelser som Halloween -dekorationer til udendørs brug af wire – gør -det -selv -instruktioner og ideer