15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dekorera champagneflaskor för ett bröllop i form av ett brudpar

Utan överdrift kan det hävdas att den ljusaste händelsen i livet är ett bröllop. Mycket av inredningen som en oförglömlig festlig atmosfär beror på kan skapas med dina egna händer, inklusive den ursprungliga designen av flaskor för ett bröllop. Alla vill att varje dekoration av banketten ska vara kreativ och härlig. Och varje element dekorerades mycket omsorgsfullt, med bågen inför bröllopsceremonin och slutade med glasögon av brudparet.

En flaska champagne i en elegant brudtärneklänning med egna händer

Från vanliga flaskor champagne kan du göra en riktig exklusiv, som kommer att vara i centrum för ditt bröllop.

Ett ungt par måste ägna en del av den personliga tid som de kan ägna åt varandra åt valet av bröllopsutrustning, men det är trevliga sysslor. Förpliktelserna för utformning av attribut kan dock antas av deras nära och kära, inklusive vad som kommer att stå på den mest iögonfallande platsen – två flaskor champagne i form av ett bröllopspar.

Hur och varför tillverkas bröllopschampagneflaskor?

Det finns många intressanta bröllopstraditioner, bland vilka det finns två orörda flaskor mousserande drycker, oftast champagne, med undantag för helt alkoholfria ceremonier.

Detta oumbärliga attribut för bröllopsceremonin dekoreras och förseglas på ett speciellt sätt så att de förblir intakta..

Dekor av flaskor och vinglas med band och gör-det-själv-målning

Dekoration med satinband eller pappersdetaljer

Varför berörs de inte? Enligt traditionen bör de nygifta ha dem med sig från bröllopsbordet..

Du måste dricka innehållet i dessa, faktiskt, semester souvenirer mycket senare:

 • för en bröllopsdag;
 • efter det första barnets födelse, när han och den unga mamman kommer att föras från sjukhuset.

Viktig! Det finns inga enhetliga krav på hur man bäst dekorerar flaskor för ett bröllop, det beror på de nygiftas önskemål och smaken hos dem som är engagerade i deras design.

Dekorera champagne för ett bröllop med spetsar med egna händer

Champagnedekor med spets, tyll eller annat vackert tyg

Många alternativ har föreslagits för hur man kan dekorera denna bordssouvenir. Det finns många mästarklasser om att dekorera bröllopsflaskor, men inte alla tekniker är tillgängliga för nybörjare. Bland de mest populära erbjudandena.

1. Dekorerar med ett foto av ett nygift par Foto, ram i form av ett hjärta, tillbehör.
2. Sprayfärg Med tillägg av fin inredning efter torkning.
3. Syning av kläderna “Brudgummen” och “Bruden” Det räcker för Hennes villkorliga slöja och kjol, för honom en jacka.
4. Klistrar med guipure och andra textilier Vi dekorerar främst “Bruden”.
5. Dekorera med servetter med decoupage -teknik   Servetter och vykort från hantverksbutiker.
6. Stucko dekorationer Polymerlera.
7. Delvis färgning med “fönster” Vi applicerar klistermärken, tar bort efter färgning, gör inlägg och pålägg.
åtta. DIY banddekor för bröllopsflaskor Tejp, förspänningstejp, textilier.

Dekorera bröllopsflaskor med decoupage -teknik med blommor

Flaskdekor i originalteknik (decoupage, scrapbooking och andra)

Huvudidén med att dekorera ett par flaskor är att ge dem brudparets symbolik – Han och hon med attributen till en brudklänning. Om både bruden och brudgummen har erfarenhet av DIY, kan du förbereda en överraskning för varandra. Men det är bättre att komma överens om vilken färg och material som kommer att vara. Sedan, på bröllopsdagen, kommer alla att ge sin själsfrände en original souvenir.

Vilka material är traditionellt dekorerade med en bröllopsflaska

Det är lämpligt att dekorera båda flaskorna med samma teknik så att en parkombination kan spåras. Till exempel, om det bara är vit spraymålning, kan du köpa en större flaska och dekorera med en hemlagad hatt och en fluga. Då kan en mindre flaska ha en vit slöja eller en kjol med 2-3 rader volanger. De kan monteras på ett elastiskt band eller sys av ett vackert och ljusvitt tyg, samla med en dragsko:

 • tyll;
 • atlas;
 • silke;
 • organza;
 • tyll;
 • slöja;
 • guipure;
 • spets;
 • präglat tejp.

Måla en flaska champagne i färd med att förbereda en semesterinredning

Färgen appliceras i flera tunna lager tills flaskan är helt vit, utan luckor

Mer uppmärksamhet ägnas åt utformningen av den “kvinnliga” flaskan, den “manliga” halvan av bordsdekorationen ser mer återhållsam ut. En blygsam inredning kan vara sofistikerad om varje detalj beaktas. Du kan spionera på andras idéer eller göra något av improviserat material som ingen annan hade, när det finns en sådan önskan.

Råd. Ta inte lätt på designen av bröllopsglasögon och flaskor. Dessa attribut kommer att synas, så det finns ytterligare en möjlighet att överraska dina gäster..

DIY -hattar för att dekorera en flaska champagne

En hatt till en brudflaska kan tillverkas av färgad kartong

Om bröllopet är alkoholfritt kan du ordna en läskedryck i en vacker flaska. Vissa människor vill ordna en flaska konjak eller annan stark dryck. Grunden för dekorationen är densamma – bröllopstema:

 • han och hon;
 • ringar;
 • hjärtan;
 • Färg;
 • brudklänningselement.

Du kan använda pärlor och småstenar med en platt bas (för limning), paljetter och pärlor, små konstgjorda blommor och fragment av smycken.

DIY champagneflaska dekoration med polymerlera

Dekorera flaskor med blommor av polymerlera

Om du är redo att göra jobbet själv, lägg inte den här delen av bröllopsrekvisita på bakbrännaren. Det kan ta längre tid än väntat. För att välja något kreativt och icke-standardiserat, när du inte har dina egna idéer, titta på ämnet dekorera bröllopsflaskor med egna händer, mästarklasser och steg-för-steg-förklaringar.

Naturligtvis kan ett sådant bröllopsattribut köpas färdigt eller erbjudas befälhavaren att beställas. Detta kommer inte att överraska någon idag, men var är garantin för att dina gäster inte firade ännu ett bröllop vid ett bord med exakt samma inredning? Det kan bli besvärligt när man frågar vems champagne? Därför är det bättre att välja något original så att ingen från din miljö har detta..

DIY champagneflaskklistermärken

Bröllopsklistermärken är ett av de enklaste flaskdekorationsalternativen

En beställning av en mästare kommer att kosta 2-3 gånger mer, men det handlar inte ens om att spara, även om allt kan göras med skrot. Ingen kan lägga så mycket värme i dekorationen av ditt bröllop som brudparet själva eller sina nära och kära.

Viktig! Du kan variera färgen på inredningen på bröllopsflaskor med dina egna händer, men det bör inte ge disharmoni till den övergripande utformningen av festfesten. Om detta är ett bröllop i lila, guld eller turkosa färger, är det bättre att komplettera den vita flaskan champagne med inredning i det överenskomna sortimentet.

Dekorera flaskor för ett bröllop med ett satinband med egna händer

Flaskdekor med vitt satinband

Decoupage av champagneflaskor för bröllopsdekoration

Konstgjorda rosor kan läggas till flaskor dekorerade med decoupage -teknik

Ett original smycke kan tillverkas i dubblett – säljs till gäster från en improviserad auktion. Eller erbjud en souvenir som ett pris i de vackraste eller originella tävlingarna.

Väljer en flaskdesign efter typen av brud och brudgum

De så kallade “bröllopsflaskorna” med champagne eller annan dryck är bordsdekorationer som blir allt populärare. De åtföljs också av glasögon av bruden och brudgummen. Och även om de nygifta inte är vid bordet, kan du omedelbart se var deras plats är, eftersom själva designen visar hedersplatsen för tillfällets hjältar.

 1. Det enklaste sättet är att spraya champagne. För att göra detta, ta bort klistermärket (lämna folien), tvätta bort limresterna och arbeta på en torr yta. Det är lätt att färga ut miljön med färg från en sprutpistol, därför är det bättre att arbeta under gata i lugnt väder och sprida tidningar under souveniren. Över den målade ytan kommer det att vara möjligt att knyta flaskorna med band med bågar, limma beslagen.

  Dekorera en champagneflaska med färgning och tejpning

  Du behöver vit akrylfärg, mångfärgade satinband, kartong och dekorativa element – pärlor, rosetter, spetsar eller textilblommor

 2. För älskare av handarbete blir det lätt att sy kläder med kvinnliga och manliga attribut. Detta är lätt att göra, men skynda inte på att linda in glasbehållaren med trasa. Det är bättre att sy slöja, kjol och jacka separat, och sedan linda eller champagne och försiktigt fästa med lim (flytande naglar, limpistol och fläckar från superlim). Samtidigt är det inte värt att ge behållaren personlighetsdrag (läppar, ögon), bara könsskillnad i form av kläder.

  Att göra champagne med egna händer i brudparets dräkter

  “Kläder” för champagne i stil med brudparet

 3. Lätt inredning i form av band och hattar är det enklaste alternativet. För en brud är det inte svårt att göra en slöja av ett genomskinligt eller spetstyg. Det rekommenderas också att linda in flaskans botten med en vit guipure eller spetsremsa. Sommarsvart eller blå satin – för “Him” kan du bygga en fjäril på halsen. Knyt båda flaskorna längst ner med breda gyllene band, som en symbol för vigselringar. “Han” kan göra en hatt baserad på ett snyggare överraskningsägg eller ett litet lock.

  Vackra DIY champagneflaskor för ett bröllop

  Eleganta champagneflaskor till det nygifta bordet

 4. Volymetrisk inredning – mynt, småsten, konstgjorda blomblad och andra dekorationer med bröllopstema. Rosor och blommor av polymerlera tar tid och uthållighet, men det är värt det! Det är bättre om stuckaturen är av samma färg som basen – vit eller guld.

  DIY champagneset för bröllop

  Bröllopschampagne med volymetrisk inredning

 5. Den franska dekorerings- eller decoupagestilen är en unik teknik med speciella servetter. Vykort eller foton med temateckningar rekommenderas som skär, varifrån det översta lagret tas bort när det blötläggs. Mycket finns i butikerna “Allt för handarbete”.

  Dekorera champagne för ett bröllop med hjälp av decoupage -teknik

  Champagne decoupage i guldfärg

 6. Klistermärken och inredning på ett bröllopstema, du kan köpa eller självständigt göra applikationer på valfri lim för handarbete.

  Dekorera champagne med DIY -klistermärken

  Du kan fästa foton på det nygifta och inskriptionerna med datumet för bröllopet

Viktig! Felaktigheter i arbetet, limfläckar, besvärliga saxspår uppstår. Om det är möjligt att göra om det är det bättre att inte avslöja dina misstag för allmänheten. Små fel kan döljas med strass, små konstgjorda blommor eller småsten.

Champagneflaskor med namnen på de unga för bröllopet

Namnen på de nygifta kan skrivas på flaskorna

Den franska dekorations- eller decoupagestilen är en unik teknik för omslag med speciella servetter. Vykort, foton, temateckningar rekommenderas som insatser, från vilka det översta lagret tas bort när det blötläggs. Deras yta är lackerad. Mycket finns i butikerna “Allt för handarbete”.

Inslagning av champagne med band

Bland favoriterna för inredning till banketter är det ursprungliga utseendet på “brudgummen” och “bruden”, flätat med satinband eller ett snett inlägg. Denna okomplicerade inredning kräver lugn och snygghet..

Steg-för-steg mästarklass för att dekorera bröllopsflaskor:

 1. Till “brudgummen” tar vi en större flaska, svarta eller blå band. För “Bruden” – en mindre behållare, vita eller gräddband. Blötlägg båda hela flaskorna i varmt vatten för att ta bort klistermärkena.

  Stickning av ett satinband på en champagneflaska med dina egna händer

  Vi applicerar ett satinband, mäter och skär. Lim försiktigt ena kanten på den andra

 2. Först tar vi fram halsen, bildar en skjortkrage (eller en utskärning med ett hörn) av en tejpbit, fixerar den med lim på behållaren.

  Dekorera en flaska champagne med band med egna händer

  För det femte och sjätte skiktet, använd brokadtejp

 3. Vi böjer runt hela glasbehållaren med remsor parallellt, medan vi stänger hela basen, men minskar nedskärningarna till det avsedda fästelementet, som vi kommer att ordna senare. Fixera försiktigt ändarna med transparent lim tills vi stänger flaskan helt.

  Slå in en flaska champagne för brudgummen med satinband

  För att dölja klippändarna senare lägger vi ett vertikalt tejp. Vi klistrar de horisontella ränderna och i slutet döljer vi sömmen under den extra tejpen

 4. Av en lång bit av samma band bildar vi en krage eller ett jacklås, som kommer att ligga vertikalt. Låt oss lägga till en toppmössa eller hatt, fluga eller slips, dölja skivorna. Du bör få den fullständiga bilden av en “gentleman”.

  DIY champagne flaska dekor för ett bröllop

  Efter att ha klistrat bandet dekorerar vi flaskan med dekorationer efter vår smak.

Vidare om hur man dekorerar bröllopsflaskor med egna händer-steg-för-steg-instruktioner för att dekorera “bruden”:

 1. För en flaska med mindre volym (eller samma) tar vi ett vitt eller gräddband, om bröllopet har en tematisk nyans använder vi 2 färger. Vi överlappar banden till mitten, tills “axlarna” stänger, sedan kan du gå i en cirkel.

  Spetsklistermärke på halsen på en flaska champagne för att dekorera en brud

  Det blir vackert om du först klistrar spetsen under halsen

 2. Vi lindar den i ränder, som den första flaskan, men det här är bara grunden, den viktiga delen är slöjan och den fluffiga skiktet. Vi bildar dessa 2-3 delar med veck eller volanger, samla på ett tunt elastiskt band. När kjolen är klar lägger vi den på flaskan och fäster den med ett brett dekorativt band med en rosett (det kan finnas alternativ).

  DIY champagne flaska dekor för bruden

  För varje efterföljande lager blir tejpen längre, eftersom flaskhalsen expanderar mot botten.

 3. För att lägga till mer “kvinnlighet” till denna souvenir, dekorerar vi med pärlor, pärlor, blommor, paljetter eller bitar av spetsar. DIY rosettkjol på en flaska champagne

  En fluffig kjol kan tillverkas av en vit rosett

  Gör-det-själv brudens hatt och slöja på en flaska

  En hatt med slöja är gjord av tejp och genomskinligt tyg

En annan typ av dekorera bröllopsflaskor med dina egna händer – vår mästarklass på video.

Måla en flaska champagne och dekorera med strass

Foto: exempel på bröllopsflaskdekoration

Brudklänning och brudgummidräkt på champagneflaskor Spetsdekoration för bröllopsflaskor i rosa Guldfärg i inredningen av bröllopsflaskor Flaskdekor för bröllop i lila Hattar på bröllopschampagneflaskor Dekorera flaskor för ett bröllop med egna händer Stora rosor på bröllopschampagneflaskor Bröllop champagneflaskor på träbricka Champagneflaska dekoration för silverbröllop Rosa band på bröllopsflaskor Volymetrisk flaskdekoration för ett bröllop Brudgummens väst och brudens klänning på bröllopsflaskor Dekor för bröllop flaskor för outfits av de nygifta Silhuetter av bruden och brudgummen på bröllopsflaskor DIY voluminösa blommor på champagneflaskor Grå satinbandband på champagneflaska Festlig dekoration av bröllopsflaskor Ängelfigur på bröllopschampagneflaska Färga champagneflaskor för bröllop Champagne dekor för bröllopsdag Dekorera flaskor och vinglas för ett bröllop Barntema i utformningen av bröllopsflaskor Marint tema i inredningen av bröllopsflaskor Vacker flaskdesign för bruden och brudgummen Dekorera champagne för ett bröllop Röda och vita blommor i inredningen av champagneflaskor DIY flaskoutfits DIY målning av champagneflaskor Svart kostym och vit klänning på brudparets flaskor Lace Trim Champagne flaskor för bröllop Festlig champagneinredning för bröllop Snygg bröllopschampagneinredning Svartvita band i bröllopschampagneinredning Brudens spetsklänning och brudgummens formella kostym på flaskorna Dekoration av bröllopsflaskor med polymerlera Gröna och vita flaskor för bröllop Vita rosor i champagnedekor för ett bröllop DIY flaskdekoration för bruden och brudgummen Champagneflaska dekor i grått Konstgjorda blommor i bröllop champagne dekoration Rik klänning på en flaska champagne för bruden Lila spets i champagnedekor för ett bröllop Snygg målning bröllop champagne Snygga kläder för bröllopschampagne Stucko dekorationer i bröllop champagne dekor Volymetriska blommor för dekoration av champagne DIY rosblommor på bröllopsflaskor Volymetrisk stuckaturgjutning på bröllopsflaskor Par bröllopsflaskor bundna med rött band Ett exempel på att dekorera bröllopsflaskor med egna händer

Previous Post
Funktioner och svårigheter vid utformningen av en liten korridor
Next Post
ملامح ورق الحائط الأخضر للمطبخ