15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Cum să decorezi o cutie de pantofi cu propriile mâini?

Hârtia de ambalaj frumoasă, tapetul, folia și materialul rămas fac un decor minunat pentru o cutie de carton pentru a da o a doua viață. După cumpărături și cadouri, rămâne un recipient estetic și convenabil, păcat de aruncat din cauza spațiului și practicității sale. Uneori, ambalajul poate concura cu cadourile în frumusețe și este întotdeauna acordat atenție la acesta. O cutie de pantofi auto-transformată și frumos decorată va servi drept „depozit” pentru tot felul de lucruri mărunte timp de mai mult de o lună.

Trei cutii de pantofi pentru decor interior elegant

Cutia de pantofi poate fi transformată într-un articol elegant de decor

Cum se utilizează cutii decorative?

Proprietarii zeloși nu au nimic de prisos și inutil și vor folosi tot ceea ce poate fi folosit din nou. Uneori, maeștrii sunt atât de creativi în abordarea lor, încât gradul de transformare este pur și simplu impresionant. De exemplu, oamenii creativi sunt capabili să decoreze o cutie obișnuită cu propriile mâini în așa fel încât să concureze cu cutiile antice..

Cutie de pantofi bricolaj antică dintr-o cutie de pantofi

Este uimitor cum puteți transforma o cutie de carton obișnuită

Fantezia și inventivitatea sunt cei mai buni consilieri de decorare. Puteți profita de ideile altor persoane, adaptându-le la capacitățile și materialele dvs. Dar nu doar metoda, metoda sau tehnica de proiectare a cutiei sunt importante, corespondența umpluturii și aspectul ambalajului, căruia i s-a dat o „a doua viață”, este mult mai interesantă..

Buzunare din pânză pe partea laterală a cutiei de pantofi

Organizator pentru depozitarea artizanatului

Cutii de decorare cu pânză de hârtie și hârtie

Cutii elegante vor decora interiorul oricărei camere

Deci, aspectul inițial al recipientului nu este important pentru lucru, principalul lucru este că vechile cutii de pantofi pentru decor sunt intacte, de geometrie corectă. Cel mai adesea este un paralelipiped obișnuit sau un cub, dar există și cutii octogonale. Deși nu este necesar să luați recipiente pentru pantofi, cutiile poligonale sunt produse, cel mai adesea, pentru dulciuri și ele însele sunt destul de estetice.

Cutie de carton înainte și după decorare DIY

Nu trebuie să fii un decorator profesionist pentru a decora o cutie veche.

Meseriașii folosesc mai multe cutii de diferite dimensiuni și forme, care sunt decorate cu material comun sau decorate folosind o tehnică comună. Apoi sunt depozitate, legate cu o panglică, undeva pe o plasă proeminentă. Nu este păcat să aduci astfel de ambalaje cadou, de exemplu, 3 cutii cu buline, ca în fotografie.

Decor cutie cu hârtie cu buline albe

O cutie de pantofi inutilă, hârtie cu buline și o panglică sunt tot ce aveți nevoie pentru a crea o bucată de decor unică

Cutii cu decor complicat vor decora orice interior, sunt potrivite ca o idee originală pentru decorarea unei camere cu propriile mâini. Se propune decorarea recipientelor cu același format din interior. Aceste noi „cutii” fără capac pot fi fixate pe perete ca o bună alternativă la rafturi.

Sfat. Dacă cutiile sunt amplasate pe perete într-o singură linie, este mai bine să le întăriți cu o bară comună de dedesubt..

Într-o cutie decorativă de pe biroul computerului, puteți aduce un suport, unde vor fi taxate gadgeturile. Ideea încărcării ascunse este interesantă prin faptul că toate firele vor fi ascunse. De asemenea, exclude căutarea a ceva care nu ar trebui să fie întotdeauna la vedere, dar poate fi necesar în orice moment..

Cutie cu încărcătoare pentru gadgeturi mobile

Acum, acuzațiile nu vor fi împrăștiate prin casă

Cutii de carton montate pe perete pot fi folosite pentru depozitarea sau afișarea obiectelor mici, ușoare:

1. Priză ascunsă cu transport Pentru stocarea și alimentarea încărcătoarelor, cablurilor și căștilor pentru telefoane mobile.
2. Făcut manual Afișați jucării frumoase tricotate, bijuterii de casă, meșteșuguri pentru copii.
3. Produse cosmetice, lac / unghii, articole de îngrijire a părului Duze pentru uscător de păr, piepteni, agrafe, benzi elastice, agrafe. Spray pentru păr și spumă. Sticle de geluri, pile de unghii și îndepărtarea ojei.
4. Colectie de mini jucarii Figurile Surprize Kinder, jucării Origami, personaje tricotate, haine Barbie.
5. Suveniruri aduse din odihnă Cochilii, stele de mare, corali, urici și alte obiecte ale faunei marine.
6. Detalii despre constructori „Lego”, puzzle-uri neasamblate, blocuri detașabile.
7. Papetărie Instrumente de scris, cutii pentru creioane, rigle, pătrate, radiere colorate.
opt. Instrumente de artizanat Butoane (în cutii mici), fire de cusut și ace, ace de tricotat, croșetate, foarfece.
nouă. Plante de interior iubitoare de umbră Mini suculente și cactuși (mulți au nevoie de iluminat suplimentar).

Umplerea casetei de pantofi „Do-it-yourself” depinde de mulți factori, inclusiv stilul de viață, hobby-urile și numărul total de obiecte mici din casă..

Depozitarea bijuteriilor în cutii de carton

Spațiu de depozitare convenabil pentru bijuterii

Cutie decorativa DIY pentru carti

Cărțile pot fi depozitate în cutii de pantofi

Sfat. Decorați cutii identice cu inscripții decorative sau autocolante pentru a ușura găsirea elementelor esențiale.

Etichete pe cutii pentru depozitarea obiectelor mici

Pentru decor, puteți lua o hartă veche din atlas

Designul original al cutiilor cu propriile mâini vă poate aminti elocvent ceea ce este în interior. O cutie mică pentru creioane, creioane și pensule este decorată în funcție de temă. Un recipient pentru cusături este lipit cu butoane și alte lucruri mici pentru a se deschide cu un aerosol argintiu sau auriu, ca în fotografie.

Desigur, cutiile decorate cu îndemânare nu pot fi folosite în scopul lor. Se sugerează depozitarea încălțămintei de seară purtate cu o ocazie specială într-un recipient decorativ. Puteți salva pantofi sau sandale în cutii de aur într-un loc de onoare pentru a lăsa o amintire tangibilă a unui eveniment fericit (nuntă, absolvire, croazieră pe mare, călătorie la Paris).

Carcasă elegantă dintr-o cutie de pantofi din carton

Pentru a face o astfel de valiză vintage din cutie, aveți nevoie de vopsea, o curea și puțină imaginație.

Sfaturi practice înainte de a începe munca

Înainte de procesul de decorare:

  1. Răsfoiți prin toate cutiile de pantofi (și alte) din casă pentru a selecta cea mai nouă cutie de carton groasă, întreagă.
  2. Distribuiți, pentru ce articole veți utiliza casetele în viitor.
  3. Pregătiți site-ul (cu iluminare bună) și instrumente pentru sarcină.
  4. Colectează tot ceea ce ai putea avea nevoie ca materiale de ambalare și decor mic, cumpără-l pe cel care lipsește (lipici, hârtie).
  5. Decideți tehnica de decorare a cutiilor cu propriile mâini (quilling, decoupage, origami etc.).

Decor vintage cutie de pantofi

Decorarea cutiei cu bucăți de tapet și nasturi

Meșterii cu experiență știu că creativitatea necesită suficient spațiu pentru masă pentru a aranja obiectele necesare. Este recomandabil să eliminați toate lucrurile inutile pentru a nu distrage atenția în procesul de creație. Factorul timpului liber este, de asemenea, important – nu doriți întotdeauna să reveniți la lucrările neterminate de decorare a cutiilor, dar trebuie să începeți când aveți motivație și dorința de a crea cu propriile mâini..

Decorarea cutiilor cu tapet cu propriile mâini

Resturile de tapet – un material potrivit pentru decorarea cutiilor

Important! Gândiți-vă mai larg, folosiți ideile altor persoane, poate aveți un plasture mai interesant, tapet sau hârtie de ambalat decât exemplele de exemplificare. Rezultatul final depinde direct de ele..

Decorarea unei cutii de carton cu o frânghie

Decorul original al cutiei cu frânghie de iută

Pentru majoritatea tipurilor de ac, acestea folosesc aproximativ același set de instrumente și mijloace improvizate:

  • lipici (PVA, „unghii lichide”, silicon etc.);
  • foarfece ascuțite și un cuțit de papetărie;
  • capsator cu capse;
  • bandă dublă și simplă;
  • pătrat și riglă;
  • fire, panglici, fire;
  • spray cu vopsea;
  • radieră, creion, cretă, marker.

Înainte de muncă, efectuați măsurătorile necesare – materialul principal ar trebui să fie suficient pentru a decora cutiile cu propriile mâini. Elementele de bijuterii sunt ușor de variat.

Cadouri memorabile în ambalaj original

Puteți cumpăra orice pentru un cadou pentru oamenii dragi inimii voastre, dar atunci când vine cu munca propriilor mâini, este de două ori plăcut. Folosind aceeași tehnică sau materiale comune, puteți decora cutii, rame și un album foto. Cojile mici, florile uscate, firimiturile de bijuterie sau alt material natural sunt potrivite pentru aceasta..

Cutie cadou DIY

O frumoasă împachetare de cadou se va dovedi dacă înfășurați cutia cu sacul și o decorați cu flori din sfoară

Cel mai adesea, pentru decorarea unei cutii de carton cadou cu propriile mâini, ei selectează ceva din categoria decorațiunilor:

  • butoane frumoase;
  • perle artificiale;
  • mărgele mici și mijlocii;
  • mărgele mici;
  • bucăți de lanț, broșe vechi, cercei, pandantive.

Bandă cu bile în jurul marginilor cutiei de pantofi

Decorarea cutiilor de pantofi este nu numai utilă, ci și foarte interesantă.

Edițiile de cadouri (cărți, caiete, agende) pot fi decorate cu astfel de materiale. Cutia special concepută face ca banalul cadou să fie un cadou deosebit de memorabil. O cutie de pantofi frumos decorată este un ambalaj excelent pentru produse de patiserie de casă. În containerul original, puteți prezenta ceva șefului sau iubitei pentru o sărbătoare dulce. Acestea sunt chak-chak, fursecuri, bomboane de casă sau prăjituri conform propriei rețete (va fi scris pe interiorul capacului).

Decorarea cutiei cu hârtie

Pentru a decora cutia, veți avea nevoie de:

  • cutie compacta;
  • hârtie de bază (imprimare foto, textură tapet, hologramă);
  • lipici bun;
  • capsator și bandă.

Este necesar să înfășurați cutia și capacul cu material de fundal, dar astfel încât să existe mai puține îndoiri. Colțurile trebuie să fie înfășurate cu mare atenție, iar hârtia trebuie asigurată prin tăierea excesului.

Hârtie cadou învelind cutia de pantofi

Încercați doar hârtia la cutie și pliați marginile așa cum se arată în fotografie.

Decuparea unui gol din hârtie pentru decorarea cutiei

Îndoiți ușor hârtia de-a lungul liniilor de pliere marcate, apoi desfășurați foaia și faceți tăieturi

Lipirea unei cutii de carton cu hârtie cadou

Așezați cutia pe martor și lipiți hârtia cu un lipici

Partea inferioară a cutiei poate fi căptușită cu hârtie catifelată sau carton subțire pentru a ascunde colțurile înfășurate. Înfășurăm capacul în același mod.

Cutie finisată pentru jucării pentru copii

Dacă utilizați hârtie față-verso, capacul poate fi lipit cu partea din spate

Apoi decidem cum să decorăm cutia cu propriile mâini pe capac într-un mod original – decorul poate fi voluminos. Acestea sunt panglici și figuri de hârtie – inimi, flori, stele. Decorul capacului poate fi variat, în funcție de ceea ce va fi stocat în interior sau prezentat ca prezentare principală.

Decor de pânză

Rămășițele de țesături frumoase sunt un material excelent pentru lucrul cu acul, gândiți-vă la acest lucru când vă gândiți cum să decorați o cutie de pantofi cu propriile mâini. Lipirea nu va funcționa, deoarece adezivul apare adesea prin fibre. Trebuie să ne limităm la strângerea cutiei și a capacului acesteia. Puteți asigura țesătura cu bandă dublă și capse discontinue.

Materiale pentru decorarea cutiilor de pantofi

Vom pregăti țesături, dantele, lipici, bovine pe două fețe, fire și o capsator

Sfat. Încercați adezivul pe un plasture mic, este posibil să nu fie vizibil pe țesătura densă selectată sau piele ecologică.

Potrivit pentru ambalarea unei cutii de carton:

  • piele și piele ecologică (piele, dermantină);
  • catifea și velur;
  • jacquard și brocart;
  • blugi;
  • mătase groasă și in;
  • turmă de mobilier și piele de căprioară artificială;
  • guipure (numai pentru decorare, este dificil să ascunzi cusăturile și colțurile).

Desenul țesăturii colorate este, de asemenea, important, va da un sens suplimentar cadoului și va decora cutia cu propriile mâini. Culorile strălucitoare vor face oferta mai spectaculoasă, buline și flori – calde acasă, inimi și trandafiri – romantism mai senzual.

Lipirea unei cutii de carton cu o cârpă cu propriile mâini

Tăiem țesătura la dimensiune, lipim banda pe interior și lipim pe rând toate laturile cutiei

Lipiți colțurile cutiei de pantofi cu propriile mâini

Fixăm marginile țesăturii la colțuri cu clei, apoi decorăm cu dantelă

Cutie de pantofi frumoasă după decorare DIY

Pentru capacul cutiei, este mai bine să luați o altă țesătură – decorul se va dovedi a fi mult mai interesant

Decorul cutiei într-o tehnică sofisticată

Cei care sunt pasionați de un anumit tip de lucrare cu ace au posibilitatea de a-și demonstra talentele în decorul unei cutii de pantofi cu propriile mâini..

Cele mai populare tehnici sunt următoarele:

  1. Origami volumetric (figuri din blocuri de hârtie, asamblate în cifre) și aplicații plate.
  2. Quilling (seamănă cu elementele unei serpentine desfăcute, împăturite în obiecte).
  3. Decoupage (utilizați șervețele speciale cu model).

Decorarea cutiilor de pantofi folosind tehnica decoupage

Frumosă cutie decorată cu șervețele decoupage

Desigur, puteți stăpâni orice tehnică de la zero, dar este mai bine să lucrați cu abilitățile adecvate. Deși nimic nu este imposibil, atunci când există o dorință – orice tehnică poate fi învățată în câteva ore, urmărind un master class pe video și decorând o cutie de pantofi cu propriile mâini..

Video: decorarea unei cutii de pantofi folosind tehnica decoupage

Galerie foto

Decorarea capacului cutiei cu resturi de țesătură Organizator pentru papetărie din cutii vechi Cutie pentru fir dintr-o cutie de carton Cutie de pantofi chic Panglică albastră cu fundă pe cutie de carton Decor cutie cu margele și dantelă Joc labirint de la capacul cutiei Cutie de pantofi pentru stocarea încărcătoarelor de telefon Teatru de păpuși dintr-o cutie de carton Depozitarea prosoapelor într-o cutie veche Proiector smartphone pentru cutie de pantofi Organizator pentru bijuterii din cutii vechi Decorarea cutiilor cu ziare vechi Broderie din fire albe pe capacul cutiei Cutie de depozitare pentru telecomenzi TV Organizator creion Shoebox Decor cutie pantofi cu fotografii de familie Aplicați sub forma unui robot din hârtie colorată Fotografia unei cutii frumoase cu floarea-soarelui Cutii de depozitare frumoase pentru încălțăminte pentru femei Decor simplu de cutie cu bucăți de hârtie colorată Trei cutii acoperite cu hârtie cadou Mărgele pe gaura ovală din capacul cutiei Un panou de capace de carton pe peretele sufrageriei Geantă de mână cutie de pantofi frumoasă Capacul cutiei de pantofi ca depozit pentru margele Case pentru copii din cutii de pantofi Jucărie sub formă de cuptor dintr-o cutie de carton Depozitarea benzilor într-o cutie de pantofi Decorațiuni interioare elegante din cutii inutile Sicriu de cutie de pantofi antic Fluture decorativ lângă o cutie de carton Spațiu de depozitare convenabil pentru încărcătoare Un teanc de cutii decorative pe o comoda din sufragerie DIY cutii de cadouri frumoase Etichete pe cutii cadou de diferite culori Rafturi din lemn pentru cutii de carton Comoda cu sertare decorative de culoare pestriță Depozitarea lucrurilor pentru bebeluși într-o cutie la îndemână Cutie cu buline negre pentru creioane și pixuri Lipirea cutiilor cu resturile de tapet Cutii de carton decorative cu țesătură cu buline Cutii de pantofi DIY pentru decorare Cutie cadou pentru fiica iubită Decorarea cutiei cu piele artificială Trei cutii frumoase pe o comodă albă Decor cutie de fir DIY Decorarea unei cutii cu coji de ouă cu propriile mâini Fețe amuzante pe o cutie de carton Decorarea unei cutii cadou cu tapet inutil

Previous Post
Barrträd i landskapsdesignen av en sommarstuga
Next Post
Japansk stil i interiören med en modern tolkning