15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vandcykling – innovativ idé fra Schiller Sport

Kvinde-cykel-på-vand

Schiller Sport Inc.. udvikler ‘X1 vandcykel’ – en ny oplevelse som cykel på vand. Vandcykling er en videreudvikling af projektet ”baycycle”, der er startet, som omhandler en ny form for cykling, hvor cykler sættes op på luftfyldt grundlag. Konstruktionen på 20 kg var lavet af anodiseret aluminium og rustfrit stål og giver maksimal brugssikkerhed takket være de to luftfyldte pontoner. De svingende dobbelte propeller styres uden ror ved kun at bruge et cykelstyr. Brugeren kan dreje til venstre og højre og også køre baglæns, hvilket ellers kun er få “Velocipede” i verden. En stimulerende, dynamisk og sikker oplevelse med en hastighed på 8 knob i timen (eller 14,83 kilometer i timen). Alle billeder, der stilles til rådighed, er med tilladelse fra Schiller Sport Inc..

Vandcykling er miljøvenlig og kan udvides på få minutter 

hvordan man kører på en vandcykel

Kun 250 -serien ‘X1 vandcykler’ er fremstillet med udskiftelige sadler, rat, hæle og slidbaner. Denne stabile cykel tilbydes i forskellige farver og har en simpel rotationsbevægelse, der konverterer den maksimale omdannelse af energi til drivkraft. EN vandcykling med 100% brug af menneskelig styrke, hvilket også betyder, at der ikke er luftforurening og nulemissioner til miljøet. Schiller sportsprodukter er endnu mere miljøvenlige end de fleste enheder på markedet, fordi de er lette at transportere, og du behøver kun 10 minutter at samle og adskille individuelle dele fra bagagerummet på din bil.

Vandcykling for den ekstraordinære oplevelse på vandet

Bro-by-udsigt-overalt-uden-emissioner

Fra begyndelsen blev ideen om et design og fremstilling af den højt udviklede, produktionsvenlige cykel på vand understøttet. Judah Schiller, grundlægger og chef for virksomheden, fortæller, hvordan X1 afspejler samarbejdet mellem topdesignere, ingeniører og håndværkere, der har udviklet noget unikt ved hjælp af vandsportseksperter. Det var på tide, at folk fik den utrolige spænding og frihed vandcykling oplevelse på den spektakulære blå overflade af moder jord. Vandcyklen tilbyder også en vandtæt skab til værdigenstande og er en sikker og enestående måde at dyrke sport på to hjul.

Sport-til-mænd-og-kvinder-på-vand

En unik oplevelse på vandet

Cykel-fødder-pedal-cykelsystem

Driv system med menneskelig kraft

Previous Post
Interiør af træ og beton i den moderne bungalow “Cabin 2”
Next Post
Tiltræk sommerfugle i haven for en romantisk atmosfære