15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne villa – luksus lige ved havet

Palmehus-villa-ved-havet

Moderne villa eller Oceaniques villaer er et udviklingsprojekt udført af arkitektfirmaet MM++ blev henrettet i 2014. De små og elegante huse ligger i Mui Ne, Phan Thiết, Binh Thuan i Vietnam og strækker sig over 10.914 m2. Projektet omfatter udvikling af fast ejendom i Mui Ne, som er et feriested på den sydvestlige kyst i Vietnam. Den trapezformede ejendom er 100 meter lang mellem havet og motorvejen og 42 meter lang på selve kysten. Faktisk er denne smukke og sjældne udsigt fra kysten på dette tidspunkt mest optaget af hoteller og ferieboliger og er udelukket for private gæster. Ideen bag disse villaer var at maksimere feriestedets potentiale ved at have dobbelthavet hav tæt på boligområdet og ved at sikre den forreste del af ejendommen som en slags “støddæmper” mod støjen fra motorvejen.

Moderne villa – privat ejendom med luksus karakter

minimalistisk hus med palmetræer og liggestole

Strukturen af Moderne villa repræsenterer 3 enheder: 2 villaer med 3 værelser hver og en villa med 4 værelser, der hver har en privat swimmingpool på 10mx3m. Opførelsen af ​​villaerne er 1,8 meter over strandniveauet, så du kan nyde din egen ro og ro uden det offentlige optøj i din nærhed. Indretningen byder på en ekstraordinær udsigt over havet fra alle rum: I stueetagen, hvor køkken, stue og spisestue smelter sammen til ét åbent plan, har vi udsigt over havet. På bagsiden af ​​den moderne villa har vi masser af lys, åbne tage og vægge til naturlig luftcirkulation, udsigt til himlen og en intern tropisk have med planter; endda en dam lige ved siden af ​​skinnen. Soveværelserne vender ud mod endeløse svømmebassiner, der forsvinder i det naturlige hav. På bagsiden har hvert soveværelse et privat spabad og masser af sollys, luftcirkulation og sammensmeltede udendørs / indendørs forbindelser.

Moderne villa

Swimmingpool-swimming-pool-design-hus-med-liggestole

 På første sal i Moderne vila vi finder soveværelser, der alle har den ekstraordinære udsigt over havet, takket være væggen i glas, indlejret i betonstruktur, der giver nok skygge. På forsiden har vi en stor veranda med trægulv, endnu en mulighed for at beundre havet nærmere, som også fungerer som tag til terrassen på første sal. På bagsiden ventileres soveområdet naturligt gennem trælister.

Designet af de forskellige niveauer følger en enkel struktur. På forsiden, lige foran stranden, har vi en aluminiumsramme til vinduer, og på bagsiden har Villa der Moderne ingen vinduer, undtagen træbjælkerne. Udover friluftshaven i stueetagen er det også muligt naturligt at få ventilationen til soveområdet.

Denne smukke beliggenhed lige ved havet er et drømmested at bo. Arkitektfirmaets projekt giver denne ekstraordinære mulighed for at opleve havkysten på nært hold. Materialerne er naturlige og designet er moderne minimalisme, som understreger kvalitet uden yderligere forfining i hvert værelse. Billederne er fra Hiroyuki Oki.

Palm-by-the-ocean villa design hjem

Forside med haveområde

Swimmingpool-design-hus-med-havudsigt

 Lounge med havudsigt

Stue-spisestue-med-massivt træ-sofabord-og-bord-stole

 Stue-spisestue-køkken i et

Køkken-i-hvidt-med-springvand-moderne-villa

 Køkken med naturlig luftcirkulation

Design-køkken-med-en-udsigt-over-havet-planter

 En væg af glas til ekstraordinære øjeblikke

Trapper-med-væg-fremstillet af glas-og-massivt træ-trin

 Dam og flora ved siden af ​​trappen

Planter-og-dam-ved siden af-trappen

 Grundelementer og materialer som træ og beton

Soveværelse-med-havudsigt-med-palme-seng-massivt træ

 Sov ved siden af ​​havet

Terrasse-i-soveværelset-åben-med-liggestole

 Terrasse med en fantastisk udsigt

Stue-med-glidende-væg-bambus-planter-og-dam

Badeværelse-i-hvidt-med-glidende-væg

Bænk-i-gangen-dekoration-væg

Glas-og-lys-gulv-lavet-af-fliser-og-træ

Palmetræer-direkte-foran-swimmingpoolen

Villa-lejligheder-afslapningssted

Previous Post
Stående bord til haven – 16 ideer til et dekorativt og nyttigt havebord
Next Post
Byg din egen fortrolighedsskærm til haven – lavet af træ, glas, metal eller stof