15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stående bord til haven – 16 ideer til et dekorativt og nyttigt havebord

Stående bord til havedrikke-deco-bar-vase

Vi kan bedst komme til at hvile og slappe af i vores egen have som intet andet sted. Så vi føler os godt tilpas, kan vi designe haven individuelt med havemøbler efter vores egen smag. Standardhavebeholdningen indeholder haveborde, stole, liggestole og bænke, som giver os mulighed for at få hyggelige kafferunder, hyggelige griller eller timers afslapning. I denne artikel vil vi introducere dig til nogle ideer til Højt bord til haven før, samt værdifulde forslag og tips til, hvordan du selv kan lave sådan et havebord.

Stående bord til haven – et praktisk og dekorativt møbel til udendørs brug

baggård-bar-bord-stole-bambus-træ

Et højt bord til haven vurderer haven, ser indbydende ud og emmer af en sommerlig følelse. Stående borde gør det muligt for dig at samle mange mennesker i din have og skabe en særlig hyggelig atmosfære til festligheder. I modsætning til konventionelle borde er højbordets højde 100-110 centimeter. Grundlæggende er disse havemøbler mindre og lettere end konventionelle haveborde og er derfor nemme at håndtere og kan bruges på enhver måde. Havebordet bør opfylde dine behov og det eksisterende havedesign. Barborde til udendørs brug er lavet af træ, metal, sten, rotting og plast.

Lav et højt bord til haven for enhver smag af forskellige materialer

betonblokke-stående-bord-væg-træ

Hvis du ikke vælger typiske havemøbler, har du mange muligheder for at lave dit eget højbord til haven ud fra en høj bordramme og en bordplade efter eget valg. Hvis du ikke kan lide den klassiske version af havebordet, kan du naturligvis lade fantasien løbe løbsk og prøve forskellige materialekombinationer. Tjek dette unikke havebord på billedet ovenfor. Du kan selv lave et attraktivt og almindeligt højbord til din have, for eksempel af flere betonskalsten og en træplade.

Havehøjt bord lavet af træ og betonspandsten

Stående bord-have-bar-beton-træ-stole

Dit høje bord vil ikke kun have en praktisk funktion, det kan også være meget dekorativt. Du kan bruge nogle af betonblokkene som plantepotter og plante dem med f.eks. Forskellige sukkulenter. De er meget velegnede til dekoration, er lette at passe og har næsten ikke brug for vedligeholdelse. Afhængigt af hvor meget plads du har i din have, kan du vedhæfte højbordet direkte til væggen og spare plads eller opsætte en fantastisk havebar. Du er velkommen til at forme en hjørnestang med betonskalstenene og udstyre den med de matchende barstole. Uanset om det er til cocktailaftener eller til afslappede udendørs kaffefester, er dette høje bord et godt køb til din have.

Byg dit eget høje bord til haven af ​​træ

bar modstående bord-glas-drikkevarer

Hvis du selv vil bygge et højt bord til din have af træ, kan du bruge gamle trækasser og skabe en fantastisk sommerbar med en tæller i en behagelig højde. Trækasserne tilbyder mere end nok opbevaringsplads til drikkevarer, glas og forskellige barredskaber. Designet i en frisk farve, ser denne havebar helt elegant og dekorativ ud. For dem bag disken, der underholder gæsterne, er det fornuftigt at udstyre baren med en indbygget flaskeåbner eller en beholder til cocktailskeerne.

foldbar-stående-bord-stole-skab

Et højt bord til haven er den perfekte løsning, hvis der ikke er plads nok i din have. Du kan også bruge et foldbart havebord, hvis du vil gøre havebordet mere diskret og iøjnefaldende. Dette havebord er meget praktisk, pladsbesparende og utrolig kreativt. Når det er lukket, ligner det en smal hylde eller et skab og tilbyder opbevaringsplads til et par små urtepotter. Hvis du åbner skabet, vil du se det foldbare højbord og bag det opbevaringsplads til spiritus og glas, skærebrætter og krydderier. En endnu mere pladsbesparende variant af dette bord ville være at fastgøre bordpladen til hylden med faste reb.

folde bord-stå bord-plante krukker-drikkevarer

Et enkelt sammenfoldeligt ståbord er grundlaget for et pladsbesparende vægbeslag. Der kan du nyde de kølige drikkevarer og gemme dem med det samme. Barbordet behøver ikke nødvendigvis at være omhyggeligt indrettet, selv denne enkle model, der kan foldes ned, ser meget elegant ud og er et par centimeter bred, når den er foldet. Du kan lægge vægfoldebordet i praktisk talt ethvert frit hjørne eller en niche og montere det i en højde, der er behagelig for dig.

have-vindue-bar-bord-barstol

En simpel bardisk lavet af en træplade, som er fastgjort til væggen, er en fantastisk yderligere stor variant til et højt bord til haven. Du kan ganske enkelt installere bardisken lige der, hvor du bedst kan bruge den. Det fylder næsten ikke, men med de matchende barstole giver det gode siddepladser eller behageligt opbevaringsplads til drikkevarer og mad. Det er praktisk blot at aflevere fade gennem køkkenvinduet og forkorte måderne ved servering.

Vend vinfade til originale barborde

have-stående-bord-træ tønde-dekoration

Hvis du vil have et unikt, smukt og originalt højbord til haven, kan du genanvende gamle, brugte vinfade og bruge tønden som et praktisk og robust barbord, der utvivlsomt vil være et rigtigt blikfang i din have. Takket være fugtigheden i det fri tørrer tønden ikke ud og forbliver meget stabil. Sådan et højt bord lavet af træ er unikt, da hver tønde adskiller sig i træets farvenuance og i trækornet.

træ tønde-blomst-dekoration-have-bryllup

Nogle ubehandlede tønder har en rød farve i midten af ​​tønden, hvilket giver tønden et unikt udseende. Under lagringsprocessen opbevares vinen i en vandret tønde, og når prøven dekanteres, fjernes vinen gennem det centrale bunghole, hvilket skaber den rødlige farve. Da tønden er lavet af naturmaterialet træ, skaber et sådant højt bord til haven en varm og hyggelig atmosfære. Trætønder brugt som et højt bord passer til den rustikke stil og er lige så praktiske som dekorative.

træ tønde-isboks-flasker-stående-bord-have

Hvis du vil bruge en træfad som havebord, skal du kun stille tønden op for at tilbringe afslappende timer i den friske luft med en drink eller et lækkert måltid. Specialister kan designe et individuelt højbord til haven som dette træfadbord, der passer til din smag. Tønderen behandles på en sådan måde, at tøndepindene kommer til sin ret, og tønden kan bruges som en hylde eller udstyres med en beholder til isterninger. Hvis det ønskes, kan træfaderne slibes og forsegles med olie.

marmor-træ-tønde-have-bar-bord

Hvis du vil udstyre vinfadet med en bordplade, kan du bruge en tallerken lavet af træ, marmor eller endda glas. Dette flotte blikfang kan også være en unik kombination af et højt bord og en kommode med store eller små døre og forskellige inventar. Tønde møbler, både indendørs og udendørs, er bestemt møbler med karakter, der ikke findes i hvert hus eller have.

Højt bord til haven lavet af metal og træ

metalrør-træplade-drikkevarer

En smuk og meget kreativ idé til et højt bord til haven er dette havebord lavet af jernrør og træplader. Alle, der ønsker at bringe industriel chic til havens design, kan opnå meget med denne succesfulde kombination af sort metal og træ. Hvis der er fastgjort hjul til denne model, bliver havebordet en perfekt stangvogn, der kan flyttes efter behov. Eksempelvis kan forbrugsvarer opbevares på den nederste hylde, mens den øverste hylde bruges til at opbevare glas.

Fancy barbord til haven lavet af gammelt surfbræt

Barbord-have-surfbræt-metal

Hvis du vil skabe en sommerlig og solrig stemning i din baghave, kan du designe et unikt højbord til haven, som helt sikkert vil lade solen skinne oftere og minde dig om havet og bølgerne. Et surfbræt blev brugt her som bordplade. Til metalbordet kan du vælge et mindre eller større bræt, afhængigt af dine personlige præferencer. Et sådant bord lover hyggelige timer med en cocktail med gode venner om sommeraftenerne.

Lav flotte havebarborde fra Euro -paller

palle-have-bar-bord-deco-drikkevarer

Du kan lave et havehøjt bord lavet af træ fra det i øjeblikket populære byggemateriale Euro -paller. Havemøbler fremstillet af paller er meget billige, fordi du ofte kan få paller for få penge eller endda gratis. De genanvendelige paller behandles ofte med træbeskyttelsesmidler, hvilket gør dem meget velegnede til udendørs møbler. Træpaller kan også kombineres efter ønske og stables oven på hinanden, da de har standardiserede dimensioner.

Stående bord-have-palle-beton

For eksempel kan du sætte to paller op bag hinanden og bruge et passende bræt til bordpladen til at skabe et fantastisk havebord med et rustikt brugt look. Du kan male dit pallehøjbord i den farve, du ønsker, men du behøver ikke, for som allerede nævnt er Euro -pallerne allerede imprægneret. Hvis du vil opnå et bestemt udseende og ønsker at male træpallerne, er det tilrådeligt at bruge en maling, der er egnet til udendørs brug. Du kan også designe dit havebord lavet af paller med en stenplade og gøre brug af materialets mange fordele. Stenplader er af meget god kvalitet og er vejrbestandige. Selvom nogle borde med en plastoverflade let kan ridses, er haveborde af sten, marmor og granit meget robuste. Stenpladerne mister heller ikke farve.

bar-stående-bord-stole-moderne

Hvis du vil kombinere det rustikke med det moderne i din have, kan du designe et enkelt og elegant, monokromt træbord med barstole lavet af naturlige træstammer i deres uregelmæssige form. Træstammen er blevet omdannet til en attraktiv kopholder, hvilket gør dette unikke havemøbel endnu mere charmerende.

Højt bord til haven lavet af rattan

rattan-bar-bord-is-kasse-have

Hvis du vil have et stilrent højbord til din have, kan du bruge havemøbler i rattan. Et havebord i rotting imponerer med sit naturlige udseende, er behageligt og vind- og vejrbestandigt. Der er rottingmøbler lavet af ægte rattan eller plast med et rattan -look på markedet. Barborde lavet af rattan eller med et rattan -look fås i forskellige farver, der ser meget klassiske ud.

træ barbord barstol havevase

Hvis du selv vil bygge et højt bord til haven, kan du designe et meget individuelt møbel uden at bruge meget tid og penge, som ikke kun er praktisk praktisk, men også har en meget dekorativ effekt og forskønner haven.

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?