15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Frisure trends til mænd 2016/2017 – 20 inspirationer og tips

Frisure tendenser til mænd 2016/2017 disheveled-hair-casual-look-mænds frisure

I de senere år har mænd lagt mere og mere vægt på deres klipning og udseende, og mænds frisurer får større betydning. Tendenserne ændrer sig hurtigt, og du skal tilpasse dig dem. I dagens artikel introducerer vi de nuværende Frisure tendenser til mænd for 2016/2017, som repræsenterer gode ideer til re-styling og kan tjene som inspiration til et nyt look.

Frisure tendenser til mænd inspireret af stjernerne

Frisure tendenser til mænd 2016/2017 kort haircut-side afsked-justin-timberlake

Berømte skuespillere, sangere og atleter eksperimenterer ofte med deres hårklipp og sætter dermed frisure -tendenser for mænd verden over. Hendes frisurer ser altid pæne og elegante ud. Forbildet for korte frisurer til mænd har længe været Justin Timberlake. Han bærer i øjeblikket sit hår med en sideafsnit og kæmmet tilbage – en mands frisure, der understreger ansigtets form.

Frisure tendenser til mænd med mellemlangt eller langt hår

Frisure tendenser til mænd 2016/2017 mellemlangt krøllet hår-kit-harington

Når man tænker på mænds frisurer til langt eller mellemlang hårlængde, kommer Kit Haringtons krøllede hår ofte til at tænke på. Han bærer normalt sin frisure kammet tilbage eller lejlighedsvis bundet i en bolle. En lang mænds frisure kræver meget pleje for altid at se smuk ud. En indsats der absolut er det værd.

Korte frisurer til mænd – 50 trendy ideer til hårstyling

Underskåret mænds trendfrisure – mangefacetteret, foranderlig og maskulin

Medium længde til mænds frisurer 2016 – billeder, ideer og stylingtip

De mest populære mænds frisurer

Frisurtendenser til mænd 2016/2017 stor-kæmmet-tilbage-david-beckham

Berømte fodboldspillere som David Beckham har altid innovative, nogle gange ekstravagante frisurer, der inspirerer unge og gamle over hele verden til at få en ny frisure. Den underskårne korte frisure med pompadour fra den berømte fodboldspiller er en af ​​frisurtendenserne for mænd i 2016 og sandsynligvis også for 2017.

Seje mænds frisurer til gråt hår

Frisure tendenser til mænd 2016/2017 sideskille-mænds frisure-kort-george-clooney

De trendy herrefrisurer med sideskille ser elegant ud, selv for gråt hår. Det perfekte eksempel er skuespilleren George Clooney, populær blandt mange kvinder. Sådan et hårklipp til mænd kan bæres med eller uden skæg. Frisuren er kendetegnet ved en sideskilning. Du kan finde gode ideer til begge dele i artiklen.

Korte frisurer til mænd med et tredages skæg

frisure-trends-mænd-kort-haircut-mænd-grå-hår-ryan-reynolds

Selv med noget gråt hår i håret og et skæg betragtes Ryan Reynolds som en af ​​de smukkeste mænd i Hollywood. Hans korte frisure er en lige længde over hovedet med en lille forskel på toppen af ​​hovedet. Det er så at sige en variant af sidecut. Denne elegante herrefrisure i kombination med et tredages skæg er velegnet til mænd i alle aldre.

Frisure trends til mænd 2016/2017 – det nye look af Daniel Radcliffe

frisure-trends-mænd-daniel-radcliffe-mænd-frisure-kort-rufset-hår

Frisuren til Harry Potter -stjernen Daniel Radcliffe har en afslappet stil, der understreges af en dygtigt gennemskuet manke. Det fulde skæg kombineres med håret og supplerer berømthedens moderne look. Herrer kan derfor få deres krøller frem, hvis de har dem. Den afslappede frisure er altid velegnet til hverdagen og også til særlige lejligheder.

Berømtheder sætter frisure tendenser for mænd i 2016/2017

frisure-trends-mænd-skrå-pandehår-blond-hår-trend-frisure-justin-bieber

Unge stjerner som sanger Justin Bieber ændrer deres frisure og ser flere gange gennem årene. Langt hår bliver hurtigt kort, mandens bolle om vinteren bliver en pompadour om sommeren. Den nye herrefrisure fra Bieber med lange blonde pandehår i pandeområdet lader mange muligheder åbne for re-styling, så nye styles altid er mulige.

Herrefrisurer med underskåret og krøllet hår

frisure-tendenser-mænd-nuværende-mænd-frisurer-side afsked-krøller-skæg-underskåret

Frisurtendenser for mænd ændrer sig hurtigt, men underskæringen som en herrefrisure er næsten altid på trend. Grunden til dette er, at det giver mange muligheder for styling, og det går med andre trendige frisurer. En moderne underskåret herrefrisure med længere krøllet tophår er en af ​​trenderne for 2016/17. Eksemplet ovenfor viser en særlig drastisk sidecut. Sidedelene er ikke kun kortere, men fuldstændig barberede, mens de øvre dele i området på toppen af ​​hovedet er ret lange. Krøllerne kommer fantastisk til sin ret. Det frodige fuldskæg er en stor kontrast til den sidecut frisure.

Seje underskårne frisurer

frisure-trends-mænd-underskåret-tråde-afsked-mænd-frisør

Underskæringen beskriver normalt den hårmode, hvor håret på den nederste, side og bagside af hovedet skæres kort eller trimmes, hvorved det forbliver længere på toppen af ​​hovedet. Mænds frisurer med underskæring er forskellige. Du kan kombinere dem med skægget eller få lavet interessante hårtatoveringer. Sådanne mønstre kommer til sin ret i det kortbarberede hår og kan også bruges som en skillelinje mellem det korte og lange hår.

Frisure tendenser til mænd 2016/2017 – kombiner et hårklipp med et skæg

frisure trends-mænd-kort frisure-underskåret-overgang-skæg-overskæg

Da frisurtendenser for mænd i de seneste år er blevet udført sammen med skægfrisurer, bør man vælge en passende kombination af de to. For fans af overskæg til skæg anbefales en elegant klipning, der følger med. Det skal bemærkes, at skægget har brug for daglig vedligeholdelse for altid at se smukt ud.

Frisure tendenser til mænd med fuldt skæg

frisure-trends-mænd-nuværende-mænd-frisure-underskåret-skæg-stor-volumen

Pompadouren er en inspiration til mænds frisurer med et langt fuldskæg.Det ser bedst ud med en underskæring i samme længde som whiskers og skaber den optiske illusion om, at manden er højere. Hår og skæg er jævnt forbundet med hinanden og danner dermed en fælles frisure, hvorved skægets længde kan variere. Vælg et tre-dages eller fuldt skæg, eller fortsæt med whiskers som en smal strimmel og forbind dem med et såkaldt henriquatre, som indrammer mundområdet.

Herrefrisurer til tykt hår

frisure-trends-mænd-mellemlangt-hår-side-afsked-kort-skæg

For mere voluminøst, mellemlangt hår er mænds frisurer med en quiff velegnede, hvor resten af ​​håret bliver kæmmet tilbage. I kombination med et tredages skæg skaber denne frisure til mænd et elegant look til hver dag. Hvorfor skjule det smukke hår med en genvej? Vis hvad du har. Nogle mænd kan kun drømme om frodigt hår!

Moderne herrefrisurer med volumen

frisure-trends-mænd-moderne-trend-frisure-underskåret-lige-hår

En kreativ variant til underskæring repræsenteres af en trinvis overgang fra bund til top Fordelen – takket være kontrasten ser håret altid stylet ud, selv uden at bruge meget tid. Volumen kan skabes med lidt mousse og en hårtørrer, og en hårvoks hjælper med daglig styling.

Frisure tendenser til mænd med farvet hår

frisure-trends-mænd-blond-hår-mænd-frisure-sidecut-side afsked

De trendy mænds frisurer ser cool ud med farvet hår og sideskille og bæres hovedsageligt af unge mennesker. Det tredages skæg er også velegnet her, hvilket er den rigtige beslutning for mænd og drenge med et uregelmæssigt eller for tyndt skæg. En stor fordel her er den lettere pleje, som gør det tre dage lange skæg perfekt til mænd med mangel på tid.

Stilfulde herrefrisurer med en underskæring

frisure-trends-mænd-seje-mænd-frisurer-design-pompadour

Frisurtendenser til mænd i 2016/2017 understreger en kreativt stylet pompadour med en underskæring. Denne korte frisure er perfekt til en urban stil og er populær blandt yngre mænd.

Frisurtendenser til mænd 2016/2017: looket uden for sengen

frisure-trends-mænd-sommer-frisure-volumen-tre-dages skæg

Det såkaldte out-of-bed look kan skabes med mænds haircuts, der hverken er for korte eller for lange. Håret på halsen og siderne kan være kortere, men det øverste hår skal være mindst to centimeter langt, så du kan style dette afslappede look.

Mænds frisurer til langt hår: manden bolle

frisure-trends-mænd-mand-bolle-nuværende-mænd-frisurer-langt hår

Ud af de lange frisurer til mænd er herrebolle den mest populære. Det behøver slet ikke at se perfekt ud, så du gør det bare selv. Mandeboller er også velegnede til underskårede frisurer med længere tophår, der er formet til en bolle på toppen af ​​hovedet.

Frisure trends til mænd 2016/2017 med Pompadour

frisure-trends-mænd-underskåret-overgang-pompadour-skæg

Den kammede pompadour -frisure med underskæring kan godt kombineres med fuldskæg. Tendenserne i mænds hår og skæg er et barberet underskud, der skaber et “hul” mellem hår og skæg. Et trendy fuldskæg er formet med klare konturer og bæres længere på hagen. Kinderne og nakken barberes godt og regelmæssigt for altid at bevare skægets form perfekt.

Mænds frisurer med sideskille

frisure-trends-mænd-skæg-sidecut-side afsked-lige-stylet-hår

Med denne underskæring er håret på toppen af ​​hovedet længere og kæmmet til siden, så det delvist dækker det trimmede hovedområde. Effekten opnås med en sideskilning og er velegnet til både glat og krøllet hår.

Previous Post
At købe en lommekniv: en stilfuld gaveidé med en særlig karakter
Next Post
Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn