15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De elegante soveværelsesmøbler fra Cattelan Italia

marshall-quiltet-læder-sengegavl-cattelan-italia

De elegante soveværelsesmøbler af Cattelan Italia er udsøgte, fascinerende og frem for alt innovative. Valget af vores soveværelsesmøbler viser, hvem vi virkelig er, og hvor meget vores komfort betyder for os. Sandheden er, at det er vigtigt for alle mennesker at føle sig trygge og komfortable … Man forsøger at omgive sig med ro og trøst på sit eget sted. Cattelan Italia har taget dette i betragtning og tilføjet et strejf af modernitet og minimalisme.

Soveværelsesmøbler – elegant hvid kommode

dyno-kommode-soveværelse-hvid

Med en stor respekt for kultur og tradition har Cattelan Italia implementeret mange forskellige elementer for at skabe et rigtigt mesterværk. Med sin gode smag og fascinerende designideer er virksomheden nu kendt verden over som en enestående italiensk møbelproducent.

Soveværelsesmøbler – lille natbord i hvidt

dyno-sengebord-hvid

Cattelan Italia blev grundlagt i 1979. Dets grundlæggere Giorgio og Silvia Cattelan havde denne vidunderlige idé om at skabe møbler som ægte perler. Først begyndte de at lave små sofaborde og andre små møbler. Herefter begyndte virksomheden at vokse hurtigt og eksportere deres vidunderlige møbler. Indtil 1989, for at kunne reagere korrekt på det krævende marked, udvidede virksomheden kollektionen med stole, hylder, et væld af forskellige borde, herunder spiseborde … Det perfekte valg af materialer af høj kvalitet, elegance og innovation førte Cattelan Italia til forgrunden. De skabte fascinerende møbler af træ, beriget med glas, metal og læderelementer.

Bjørnseng med rundt sengegavl

Bjørn-rund-sengegavl-hvid-læder

I dag er soveværelsesmøblerne fra Cattelan Italia kendt over hele verden på grund af de mange udstillinger og priser. Det er et klassisk eksempel på italienske soveværelsesmøbler i topkvalitet, der ikke kun er smukke, men også meget komfortable og praktiske. De er moderne, stilfulde og har meget rene linjer, som de fleste kunder leder efter i disse dage. Soveværelsesmøblerne fra Cattelan Italia er virkelig noget vidunderligt. Når de er set eller mærket, føjes de straks til din ønskeliste.

Marshall seng

marshall-seng-elegant-soveværelse-møbler-Cattelan-Italia

Matisse seng – soveværelsesmøbler fra Cattelan Italia

matisse-elegant-soveværelse-møbler-Cattelan-Italia

Bjørn-rundt hovedgærde

Sengebord med læderbetræk og glashylde

dorian-sengebord-læder-betræk-soveværelse-møbler-Cattelan-Italia

Seng med elegant form og krystallysekrone

dylan-seng-soveværelse-møbler-elegant-form-cattelan

quiltet hvidt hovedgærde

franklyn-seng-hvid-quiltet-cattelan

“Logan” lav seng fra Cattelan Italia

logan-lav-seng-cattelan-italia

lukas-seng-hvid-sengegavl-elegant-soveværelse-møbler-Cattelan-Italia

Previous Post
Provokerende lilla design til dit soveværelse
Next Post
12 ideer til kreativt sovesofa design til dit moderne interiør