15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pond – bizar bænk lavet af genbrugte Euro paller

Designerbænk The Pond-Raw Edges Design

Dammen er en bemærkelsesværdig bænk præget af klare linjer og et moderne asymmetrisk design. Det blev designet af Raw Edge til bestilling fra London -kontoret Bloomberg og er udelukkende lavet af genbrugsmateriale Euro paller og computerskærme.

Eksklusive kontormøbler fremstillet af euro -paller

Kontormøbler-træ palle bænk design

Firmaet fra London lægger stor vægt på den høje komfortfaktor og effektivitet på arbejdspladsen. Virksomhedens ledere har valgt et usædvanligt pauserum, hvor medarbejderne kan hvile og slappe af, selvom det kun er et par minutter. Den ekstraordinære bænk fra Euro paller blev placeret midt i denne lounge.

Innovativt alternativ til pauserummet – siddepladser lavet af Euro -paller

Pond-Raw Edges bænkdesign

Navnet på bænken – “The Pond” – er oversat som “Pond”. Hele systemet ligner 40 Euro paller og 60 computerskærme (som alle er genbrugsaffald fra virksomheden) skaber faktisk en lille dam, en lille, men behagelig oase af velvære og tilbyder den ønskede ro og ro og den ofte nødvendige korte afslapning for sind og sjæl. Du kan stadig læse bøger og tale med kolleger på bænken.

Idéer til brudrumsdesign

Genbrugte computerskærme Innovativt design

Bænken fra Euro paller – “The Pond” har mærkelige buede former og er omgivet af brugte computerskærme. På skærmene kan du se muntre børns farverige mønstre, designet af Oscar Narud, som virker afslappende på mennesker. Små frøer hopper fra skærm til skærm, ænder svømmer rundt. Alle hendes bevægelser er perfekt koordineret med sildende vand og fuglesang. Træpallerne bringer et romantisk præg og udstråler varme og hygge.

Kontormøbler – innovative ideer

Lounge designer møbler bænk euro paller

Euro paller bruges mere og mere inden for interiørarkitektur og møbeldesign. London -designerne Yael Mer og Shay Alkalay, der producerede bænken har vundet flere priser – de har allerede vundet The British Council Talented Award, iF Gold Award, Dutch Design Award, Wallpaper Design Award 2009, Elle Decoration International Design Award for furniture design og mere.

Træpaller lavet af genbrugstræ

lavet af genbrugsmaterialer-møbler

Usædvanlig stillezone på kontoret

Designer Møbler Træpaller-Rå Kanter Design

Bred, rummelig bænk The Pond

Designideer kontormøbler afslapningsrum

euro palle møbler ideer

Previous Post
Provokerende lilla design til dit soveværelse
Next Post
12 ideer til kreativt sovesofa design til dit moderne interiør